HC Plzeň – Sparta 3:4 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (po pr.) | HC Litvínov – Letňany 7:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 5:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Písek 8:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 3:6 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
7:4 (1:1, 5:1, 1:2)
HC Letci Letňany
Pátek 07.10.2016, 17:30Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    56:37
    Letňany právě vstřelily branku!
    Litvínov propadl v obraně a hned může spytovat svědomí, jelikož Letci toho hned využili a snižují stav zápasu! Danov přihrál na levý kruh MARTINU GEBELLOVI, který se trefil k pravé tyči Pejsarovy branky. Asistence: Danov
     
    50:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov bleskurychle využívá přesilovou hru! Domácí hráči vyhráli buly na Marka Havlíka, který od modré čáry prostřelil všechny překážky, které mu stály v cestě za vstřelenou brankou! Hamalčík měl zakrytý výhled a proti střele Havlíka to měl těžké. Asistence: Dufek.
     
    47:17
    Letňany právě vstřelily branku!
    Klikorka vypálil od modré lajny, Pejsar puk vyrazil před sebe, kde už číhal hostující kapitán TOMÁŠ FABIÁNEK, který domácího gólmana prostřelil mezi betony a rozvnil síť za jeho zády. Asistence: Klikorka, Gebell
     
    38:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští hráči mají ve druhé třetině opravdu velkou střeleckou chuť a jsou také velmi přesní v koncovce. Kordule našel před brankou dobře postaveného PŘEMYSLA SVOBODU, který překonal ležícího Hamalčíka v brance a zvyšuje již na 6:2 pro svůj tým! Asistence: Kordule.
     
    34:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zdá se, že Litvínov možná definitivně láme utkání na svou stranu! Po přihrávce Myšáka se na listinu střelců po pěkné a především přesné střele z kruhu prosazuje ONDŘEJ DUFEK. Asistence: Myšák.
     
    33:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využili špatné orientace hostujících hráčů! Havlík našel v útočném pásmu připraveného PŘEMYSLA SVOBODU, který si vyzkoušel samostatný nájezd a poradil si vážně mazácky! Když blafákem naprosto vykoupal hostujícího gólmana, když nakonec zakončoval do prázdné branky. Litvínov tak vede již o dvě branky! Asistence: Havlík.
     
    30:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si za rámeček Pařík jen tak nedá! Lehké nahození MICHALA JURKY od modré čáry propadlo hostujícímu gólmanovi po laxním zákroku až za jeho záda. Litvínov se tak poprvé v dnešním zápase ujímá vedení. Bez asistence.
     
    24:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí opět srovnávají stav zápasu! Z oblasti mezikruží vystřelil Černohorský, puk Pařík vyrazil jen před branku, kde se volného kotouče ujal MAREK BERKA, který s poklidem dopravil puk do odkryté branky. Asistence: Černohorský.
     
    21:36
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla opravdu parádní kombinace hostujících hráčů, kteří se opět ujímají vedení v dnešním zápase! Lytvynov na sebe přitáhl pozornost litvínovského gólmana a pak přihrál na nikým nehlídaného PETERA LARSENA, který již zakončoval do poloprázdné branky, když se litvínovský gólman nestačil proti jeho střele přesunout. Asistence: Lytvynov, Rousek.
     
    14:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči dokázali využít chvilkových zmatků v hostujcí obraně, Litvínovští si mezi sebou rychle vyměnili puk, který se dostal až k FILIPU INEMANOVI, jenž přesnou střelou srovnává stav dnešního zápasu! Asistene: Svoboda, Nídl.
     
    01:56
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci využívají hned svou první přesilovou hru a střílí tak úvodní branku dnešního zápasu! Od modré čáry vypálil KAREL KLIKORKA a jeho svižná střela doplachtila až za záda litvínovského gólmana, který měl zakrytý výhled. Asistence: Danov.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 15. Ineman (Svoboda, Nídl), 25. Berka (Černohorský), 31. Jurka, 34. Svoboda (Havlík), 35. Dufek (Myšák), 39. Svoboda (Kordule), 51. Havlík (Dufek) – 2. Klikorka (Danov), 22. Larsen (Lytvynov, Rousek), 48. Fabiánek (Klikorka, Gebell), 57. Gebell (Danov)


    HC Litvínov: Pejsar (Kožnar) – Žižka, Havlík, Bártek, Myšák (C), Černohorský, Jurka – Bartoš, Nídl, Vopat, Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Berka
    HC Letci Letňany: Pařík (28. Hamalčík) – Klikorka, Gebell, Antoš, Schönbauer, Lytvynov – Nárovec, Pinkas, Nedorost, Fabiánek (C), Bílek, Danov, Larsen, Rousek, Novák, Jelínek

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Marek, Mašek
    bahis siteleri