Finsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Finsko
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Česko
Pátek 07.10.2016, 13:00Reprezentace žen do 18 let • Kuortane Cup
Partner:
    59:30 NYLUNDOVÁ - 4:2
     
    59:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Karolína Juřicová už odjela na střídačku, jenže náš tým neudržel útočné pásmo a Finky trefou do prázdné brány rozhodují o výsledku. Z vlastní modré čáry mířila nekompromisně JENNINA NYLUNDOVÁ – 4:2. Bez asistence.
     
    55:17
    Finská střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    55:17
    Nepříjemnost pro bojující českou sestavu. Zuzana Martinů (CZE) je vyloučena za podražení.
    54:37 NIEMINENOVÁ - 3:2
     
    54:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Předchozí česká snaha bohužel přichází vniveč, neboť Finky si berou zpět ztracené vedení. Rychle přebruslily naše útočnice, obrana navíc pomalu střídala, a tak PETRA NIEMINENOVÁ mířila na Juřicovou nehlídána. Také ona předvedla přesný bekhend a je to 3:2. Asistence: Sini Karjalainenová, Linnea Melotindosová.
     
    54:06
    Uf! Karolína Juřicová vyrazila finskou střelu nad sebe a puk se obloučkem snášel do brankoviště. Naštěstí to dopadlo dobře.
    50:43 Klára HYMLÁROVÁ - 2:2
     
    50:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól, vyrovnáváme! Natálie Mlýnková dojela v obraném pásmu situaci u hrazení a zvládla puk vypíchnout dopředu. Ještě před vlastní modrou čarou ho vzala KLÁRA HYMLÁROVÁ, obhodila si obránkyni a uháněla dopředu úplně sama. Z levé strany vystřihla bleskurychlý bekhendový blafák, který zakončila do sítě, a je to 2:2! Skvěle! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    50:19
    Jennina Nylundová projela statickou českou obranou, ale těsně před Juřicovou už neuspěla.
     
    46:36
    Další příležitost pro Natálii Mlýnkovou! Finky byly jakési zkoprnělé, Mlýnková tak v rychlosti dojela až před gólmanku, kterou chtěla ze strany překvapit bekhendem. Levý beton Silvonenové byl opět na místě.
     
    45:32
    Česká defenzíva si nechala za zády úplně volnou Yrjänenovou! Naštěstí puk netrefila dobře, ale i tak musela Juřicová vytáhnout parádní rozštěp a puk zastavit nataženým betonem.
     
    42:34
    Až po přesilovce mířily Finky do velké šance. Yrjänenové naštěstí před Juřicovou sjel puk z hokejky a poslala ho těsně vedle.
     
    40:39
    Jako mazák si teď počínala mladá obránkyně Aneta Zachová. V oslabení udělala na útočné modré kličku, vybruslila si až do střelecké pozice, jen ten gól její akci chyběl!
     
    38:55
    Počínání Martiny Exnerové (CZE), která se rozhodně nebojí přitvrdit, ohodnotila rozhodčí jako sekání. Takže jdeme do čtyř.
     
    38:55
    Další šance! Zrnová s Exnerovou a Machalovou se navezly do brankoviště, ale ležící Silvonenová za pomoci obránkyň udržela puk před čarou.
    38:42 Mlýnkové se nepovedla klička v samostatném nájezdu!
     
    38:42
    Ne. Mlýnková chtěla udělat fintu se stažením kotouče bekhendovou stranou hokejky po vzoru Kateřiny Mrázové, ale těžký manévr jí nevyšel a skóre se nemění.
     
    38:42
    Natálie Mlýnková sice v nájezdu bekhendový blafák nedotáhla, ale byla faulována a pojede trestné střílení!
     
    36:38
    Pěkná jedlička vyrostla za českou modrou čarou! Karolína Hornická sundala soupeřku tělem a dívala se po rozhodčí, zda to neposoudí jako faul. Naštěstí neposoudila.
     
    32:29
    Petra Nieminenová v oslabení vypíchla kotouč a odhodlala se k sebevědomému průniku. Ten byl opravdu krásný, ale Juřicová ho znovu vystihla a nenechala Nieminenové prostor na zakončení!
     
    31:45
    Alespoň přichází první česká přesilovka v zápase. Vynutili jsme si nedovolené bránění Neey Lehtimäkiové (FIN).
     
    30:53
    Náš tlak po krátké pauze pokračoval. Dýcková zavezla puk, pak zpoza brány vyzvala Hornickou. Její střelu vyrazila Silvonenová před sebe, ale bohužel se nám nepodařilo dorazit kotouč do brány.
    29:56 Magdalena ERBENOVÁ - 2:1
     
    29:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, v půlce zápasu oživujeme naděje na bodový zisk a vracíme se Finkám na dostřel! V rohu útočné třetiny bojovala Mlýnková, Hornická pak postrčila puk na MAGDALENU ERBENOVOU, která s ním udělala pár temp do středu pole. Od modré čáry vyslala přesnou střelu, která krásně zapadla do druhého růžku! Erbenová tenhle gól potřebovala, stejně jako celý český tým – 2:1! Asistence: Karolína Hornická, Natálie Mlýnková.
     
    28:12
    Těžký zákrok vyrážečkou musela Karolína Juřicová vytáhnout proti přesné ráně Liikalaové.
     
    25:33
    Paní rozhodčí se nelíbil druhý český zákrok v zápase. Anna Kotounová (CZE) je vyloučena za hru tělem, takže nás čeká další oslabení.
     
    23:08
    Na útočné modré čáře jsme však udělali chybu a Viivi Vainikkaová se mezi obránkyněmi protáhla do sóla. Dlouhou forhendovou kličku jí Juřicová přečetla a vybruslila!
     
    21:59
    Mlýnková s Karlecovou ujely do přečíslení! Tereza Karlecová si však kotouč zpracovala v úhlu a přes soupeřku už nedokázala přihrát zpátky.
    20:34 AROVÁ - 2:0
     
    20:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky ale hned z následující situace zvyšují náskok. Petra Nieminenová vyhrála vhazování na střed, kde dojel na hokejku JANINĚ AROVÉ. Ta se s ničím nerozpakovala a tvrdou ranou ho poslala do růžku české branky – 2:0. Asistence: Petra Nieminenová.
     
    20:29
    Karolína Juřicová měla na brankovišti plné ruce práce s dorážející Melotindosovou! Nakonec ale ani ve vychýlené pozici nepustila puk za záda, ještě jí pomohly i spoluhráčky.
     
    18:48
    Přichází vůbec první vyloučení českého týmu tady na turnaji. Adéla Škrdlová (CZE) si odpyká dvě minuty za podražení u finské střídačky.
     
    16:38
    Dalším odvážným průnikem se blýskla Nylundová. Karolína Juřicová situaci ustála a puk s ledovým klidem schovala do lapačky.
    15:56 VESAOVÁ - 1:0
     
    15:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Čtyři minuty před první sirénou se finské juniorky bohužel ujímají vedení. Nieminenová rozjela ve středním pásmu Melotindosovou, která se povedeným způsobem zbavila naší obránkyně. Potom posunula kotouč na střed EMILII VESAOVÉ a ta před Juřicovou zamířila přesně ke druhé tyčce – 1:0. Asistence: Linnea Melotindosová, Petra Nieminenová.
     
    15:02
    Klára Hymlárová chytře vypálila na branku a Silvonenová vyrazila puk do míst, kam dojížděla Bára Machalová. Škoda, že skákavý kus černé gumy netrefila.
     
    09:14
    Sandra Halounová skočila na led a neměla marnou pozici, na gólmanku si to hasila z úhlu. Překonat ji bohužel nedokázala.
     
    04:29
    První nebezpečná situace, po levé straně se vydala až k Juřicové Jenniina Nylundová. Z úhlu ale nenašla místo v postoji naší gólmanky.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Vesaová (Melotindosová, Nieminenová), 21. Arová (Nieminenová), 55. Nieminenová (Karjalainenová, Melotindosová), 60. Nylundová – 30. Erbenová (Hornická, Mlýnková), 51. Hymlárová (Mlýnková)


    Finsko: Silvonenová (Oksmanová) – Arová, Karjalainenová (C), Laitinenová, Tohilaová, Lahtimäkiová, Parkkonenová, Tervalaová, Mikkonenová – Melotindosová, Nieminenová (A), Vesová – Nousiainenová, Varpulaová, Nylundová – Yrjänenová, Liikalaová, Holopainenová – Rinneová, Vainikkaová, Hautamaaová.
    Česko: Juřicová (Štumbaurová) – Škrdlová, Zachová, Vozdecká, Martinů (A), Kotounová, Cornová, Erbenová (A) – Mlýnková, Hymlárová (C), Karlecová – Machalová, Zrnová, Exnerová – Matoušková, Hornická, Dýcková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodčí: Tauriainenová – Vainionpääová, Maijalaová (všechny FIN).

    Diváci: 56
    bahis siteleri