Ústí n/L – Most 6:0 (kon.) | Havířov – Přerov 8:5 (kon.) | Litoměřice – Letňany 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
8:5 (1:2, 4:0, 3:3)
HC ZUBR Přerov
Pátek 07.10.2016, 18:50 • K&K PNEU Aréna Havířov • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    56:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovku. Tečovaná sřela Pernického od modré končí po zásahu PAVLA SKOPALA v domácí brance a je to 8:5. Asistence Lukáš Pernický.
     
    54:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilovka AZetu. Tentokrát PATRYK DOBRZYNSKI zabojoval o puk v brankovišti a nakonec jej došťoural za brankovou čáru. Asistence Daniel Trombik.
     
    51:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další bleskově využitá přesilovka AZetu a je to 7:4. MIREK PACOŇ od modré prostřelil Kašpárka, kerému stínila dvojice hráčů. Asistence Daniel Trombik.
     
    49:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tuhle branku si Jaček do vitrínky určitě nedá. DANIEL PECHA jej totiž nachytal z poza branky a u tyče protlačil puk za brankovou čáru. Bez asistence
     
    45:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté rychle odpovídají a snižují v přesilovce na 3:6, když se poslední dotkl puku DOMINIK HAJŠMAN, asistence Petr Smolka a Pavel Skopal.
     
    45:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    MIREK PACOŇ trestné střílení s přehledem proměňuje střelou k tyči.
     
    39:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to už je totální obrat skóre v podání havířovských. PATRYK DOBRZYNSKI se dostal na brankovišti k odraženému volnému puku a bleskově jej zasunul popáté za ležícího Kašpárka. Asistence Daniel Trombik.
     
    36:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychle využitá dojnásobná přesilovka AZetu. DANIEL TROMBIK se dostal u tyče k vyraženému puku a šikovně jej poslal pod víko – 4:2 pro Havířov. Asistence Mirek Pacoň.
     
    34:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    V další rychlé akci AZetu byl faulován při zakončení Stružík, ale než mohl rozhodčí vylučovat, dostal se puk k JAKUBU TRNENEMU aten jej pohotově doklepl do odkryté branky. Asistence Nikolas Stružík, Radek Pořízek.
     
    28:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale nakonec domácí přesilovku využívají. JAKUB DUDEK napřáhl od modré a tečovaný puk proklouzl do přerovské branky. Asistence Erich Polak.
     
    16:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ ale přeci jen v tomto střídání snižuje. RADEK POŘÍZEK se dostal za obránce a prokázal i šikovné ruce, když nedal Kašpárkovi rychlým zakončením šanci. Asistence Daniel Procházka.
     
    10:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech hostům evidentně svědčí. Jejich druhý gól v této situaci přidává MATĚJ MURLA, asistence Dominik Hajšman.
     
    10:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Při hře ve čtyřech jdou hosté do vedení. První střelu ještě Jaček vyrazil, ale poněkud šťastná bekendová dorážka DANIELA PECHY mu prokluzla pod tělem za čáru. Asistence Petr Smolka.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 17. Pořízek (Procházka), 29. Dudek (Polak), 35. Trneny (Stružík, Pořízek), 37. Trombik (Pacoň), 40. Dobrzynski (Trombik), 46. Pacoň (TS), 52. Pacoň (Trombik), 55. Dobrzynski (Trombik) – 11. Pecha (Smolka), 11. Murla (Hajšman), 46. Hajšman (Smolka, Skopal.), 50. Pecha, 57. Skopal (Pernický)


    AZ Havířov: Jaček (Křehlík) – Heinzl, Trombik, Dudek, Procházka, Frojda, Kalus, Hladil – Pacoň, Vlček, Dobrzynski, Polak, Stružík, Pořízek, Baron, Lenomar, Trnený
    HC ZUBR Přerov: Kašpárek (Kanyicska) – Hrabica, Pernický, Smolka, Válek, Murla, Skříček – Müller, Ministr, Čechmánek, Skopal, Hajšman, Pecha, Zdráhal, Matuška, Horký, Galetka, Palacký

    Rozhodčí: Pelcl – Tomis, Carbol
    bahis siteleri