Pardubice – Frýdek-Místek 0:0 (kon.) | Třinec – Sokolov 2:1 (kon.) | Prostějov – Ústí n. L. 0:1 (kon.)
Táborsko – Ostrava 2:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (0:1)
FK Baník Sokolov
Sobota 08.10.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Belaň si neporadil s těžkou malou domů od Vondráčka a chytil balon do ruk. Třinečtí tak budou v samém závěru rozehrávat nepřímý kop z bezprostřední blízkosti branky!
     
    89
    Třinecký trenér Neček střídá naposledy v zápase. Minutu před koncem základního času stahuje ze hry Mateje Ižvolta a nahrazuje ho Martinem Motyčkou.
     
    82
    Třinečtí střídají podruhé v zápase. Jiří Janoščín odchází ze hřiště volným krokem, poslední minuty stráví na trávníku Petr Hošek.
     
    77
    René Dedič (TRI) po faulu na polovině hřiště tak dlouho zdržoval sokolovskou rozehrávku, až si vykoledoval žlutou kartu.
     
    75
    Sokolov naposled v zápase střídá. Hřiště opouští Jan Mejdr a nahrazuje ho Marek Strada. Paleček je v pořádku a pokračuje ve hře.
     
    68
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí otáčejí průběh zápasu a rázem ve druhé půli vedou! K rozehrávce přímého kopu se postavil MATEJ IŽVOLT a zakroutil balon přesně na přední tyč! Belaň se natahoval marně, nádherná branka – 2:1!
     
    67
    Hodně přísnou žlutou kartu obdržel Zbyněk Vondráček (SOK), který na hranici šestnáctky zastavil domácího Dediče. Nebezpečná standardní situace pro Slezany.
     
    66
    Janoščín přihrál přímo na nohu Vrtělky, který posunul balon na Machka. Toho fauloval rukama Muamer Avdić (TRI) a po zásluze uviděl žlutou kartu.
     
    63
    Dvojí střídání na straně Sokolova. Kouč Dreiseitl stahuje ze hřiště Lukáše Sadílka s Vojtěchem Přeučilem. Novými hráči jsou Vít Vrtělka a Jurij Medvěděv.
     
    57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané vyrovnávají stav utkání! Avdić vybojoval míč za hranicí pokutového území a přihrál Ižvoltovi. Na jeho centr si před brankářem Belaněm naskočil MIKK REINTAM a usměrnil míč k pravé tyči – 1:1!
     
    52
    Vojtěch Machek (SOK) si v souboji s Ižvoltem pomohl faulem a po přerušení ještě zakopl míč do autu. Nemohlo následovat nic jiného než žlutá karta.
     
    50
    Třinečtí střídají po pěti minutách druhého poločasu. Trenér Neček stáhl ze hry chorvatského záložníka Daria Krišta, kterého nahradil Marek Čelůstka.
     
    35
    Glaser rozehrával přímý kop ze středu hřiště prudkou střelou a znovu to byl domácí Hloch, kdo přizvedl míč hlavou! Paleček se musel pořádně natáhnout, aby vyrazil balon na roh.
     
    32
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Smolný inkasovaný gól pro domácí posílá Sokolov do vedení! Glaser poslal balon na zadní tyč, kde se po míči natahoval bránící PAVEL HLOCH a chtěl jej odhlavičkovat. Jenže místo toho balon pouze prodloužil za sebe a Paleček byl bez šance – 0:1!
     
    12
    Paleček vykopl míč pouze na Glasera, který se díky této chybě dostal do výhodné pozice. Dario Krišto (TRI) ho zatahal za dres a obdržel žlutou kartu.
     
    10
    Janoščínův centr z levé strany dopadl přímo na hlavu Joukla, který vyplaval mezi o hlavu většími obránci, avšak hlavičkoval těsně vedle!
     
    7
    Michal Stříž odcentroval levačkou na zadní tyč, odkud ještě Dedič sklepával balon na Joukla. Ten už ve skluzu nestihl zakončit, ale k první brance tady nescházelo mnoho!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 57. Reintam, 68. Ižvolt – 32. Hloch (vla.)

    Karty:   12. Krišto (TRI), 66. Avdić (TRI), 77. Dedič (TRI) – 52. Machek (SOK), 67. Vondráček (SOK)


    FK Třinec: Paleček (C) – Michal Stříž, Reintam, Avdić, Hloch, Janoščín (82. Hošek) – Ižvolt (89. Motyčka), Krišto (50. Čelůstka), Malcharek – Joukl, Dedič.
    Trenér: Jiří Neček.

    Náhradníci: Adamuška – Málek, Hošek, Janošík, Čelůstka, Bedecs, Motyčka.

    FK Baník Sokolov: Belaň – Machek, Ševčík, Vondráček (C), Kodr – Mejdr (75. Strada), Sadílek (63. Vrtělka), Glaser, Dvořák II. – Přeučil (63. Medvěděv), Provod. Trenér: Jiří Dreiseitl.
    Náhradníci: Dvořák I. – Průcha, Vrtělka, Kosak, Medvěděv, Strada, Čihák.

    Rozhodčí: Tomáš Ulrich – Jaroslav Kubr, Michal Myška

    Diváci: 278 (14 % celkové kapacity)
    bahis siteleri