Ufa – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (kon.) | Toljatti – Kunlun 2:3 (kon.)
CSKA Moskva – Jokerit 3:6 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:3 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Vladivostok 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Soči – Novokuzněck 3:2 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 2:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 11.10.2016, 13:30 • Ufa-Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Andrej Gavrilov vystartoval na střídačku a Ufa to zkouší ve hře bez brankáře! Podaří se ji vyrovnat?
    56:43 Teemu HARTIKAINEN - 2:3
     
    56:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Sami Lepistö krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel v pravém kruhu pro vhazování volného TEEMU HARTIKAINENA, který z úhlu zamířil nad lapačkou Alexandra Šeryčenkova do bližšího pravého horního rohu brány. Asistence: Sami Lepistö a Maxim Majorov.
     
    53:33
    Maxim Gončarov dvakrát vypálil od modré čáry a jeho druhý pokus se po teči clonícího Envera Lisina ze vzduchu snášel přes hlavu Alexandra Šaryčenkova do prázdné brány, brankář Jugry ale skvěle zasáhl a puk mířící do sítě ukryl v lapačce!
     
    50:44
    Kirill Kaprizov si před pár okamžiky z levého kruhu pro vhazování krásně sjel před bránu a bekhendem se snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Alexandr Šaryčenkov ale jeho pokus levým betonem zastavil, stejně jako následnou dorážku!
     
    50:16
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Alexandr Ugolnikov – 2 min., sekání).
     
    49:00
    Před bránou Alexandra Šaryčenkova vznikl obrovský závar, ani jednomu z domácích hokejistů se ale protlačit puk za jeho záda nepodařilo! Kotouč zůstal ve hře a pokračovalo se bez přerušení.
    42:29 Maxim MAJOROV - 1:3
     
    42:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Kirill Kaprizov za bránou vyhrál osobní souboj a zpětnou přihrávkou našel v blízkosti pravé tyče najíždějícího MAXIMA MAJOROVA, který z blízkosti zamířil mezi betony bezmocného Alexandra Šaryčenkova. Asistence: Kirill Kaprizov a Teemu Hartikainen.
     
    42:00
    Kirill Kaprizov se řítil sám na bránu po krásné přihrávce za obranu, jenže ani nadvakrát na fantastického Alexandra Šaryčenkova vyzrát nedokázal!
     
    39:25
    Kirill Kaprizov se v závěru prostřední části ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže skákavý kotouč nedokázal dopravit do prázdné brány a v hledišti to jen zahučelo!
     
    37:27
    Denis Bodrov předvedl na pravém křídle nádhernou stahovačku mezi nohama a poté se natlačil před bránu, v blízkosti pravé tyče se ale prosadit nedokázal a Alexandr Šaryčenkov jeho pokus vyrazil za svou bránu!
    33:08 Konstantin PANOV - 0:3
     
    33:08
    Jugra právě vstřelila branku!
    Roman Ljudučin na pravém křídle vypálil po ledě od modré čáry a Andrej Gavrilov zdánlivě předvedl dobrý zákrok, jenže puk nedokázal udržet mezi betony a do prázdné brány ho z blízkosti dorazil KONSTANTIN PANOV. Jugra využila první polovinu čtyřminutové přesilové hry a vede na ledě Ufy už 3:0! Asistence: Roman Ljudučin.
     
    32:58
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Maxim Gončarov – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    31:02
    Konstantin Majorov se po rychlém protiútoku Jugry ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, puk ale nad pravé rameno Andreje Gavrilova zvednout nedokázal!
    30:21 Andrej ANKUDINOV - 0:2
     
    30:21
    Jugra právě vstřelila branku!
    Alexandr Ugolnikov nádhernou zadovkou z levého rohu útočného pásma našel na vzdálenější pravé tyči ANDREJE ANKUDINOVA, který zvedl puk nad levý beton ležícího Andreje Gavrilova a zvýšil na 2:0! Asistence: Alexandr Ugolnikov a Anton Kurjanov.
     
    29:30
    Maxim Majorov dostal na levém křídle nádhernou přihrávkou do jízdy od Teemu Hartikainena a z kruhu pro vhazování se snažil zamířit v oslabení do bližšího horního rohu brány, puk ale nedokázal dostatečně zvednout a Alexandr Šaryčenkov jeho pokus vyrážečkou vyrazil!
     
    28:18
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Linus Omark – 2 min., držení hole).
     
    28:02
    Andrej Ankudinov se jako blesk z čistého nebe ocitl v těsné blízkosti brány v obrovské šanci, Andreje Gavrilova, který se skvěle roztáhl vleže na brankové čáře, ale překonat nedokázal!
     
    26:09
    Dmitrij Černych na pravém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na vzdálenější tyč, kde kotouč skvěle tečoval jeden z jeho spoluhráčů, Andrej Gavrilov ale předvedl úžasný reflexivní zákrok a levým betonem puk vyrazil!
     
    24:52
    Ufa předvedla nádhernou kombinaci na jeden dotek a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování se snažil zamířit pod horní tyč Denis Bodrov, jeho střela se ale od masky Alexandra Šaryčenkova odrazila do ochranné sítě!
     
    24:07
    Roman Ljudučin vyrazil po levém křídle v blízkosti střídaček do rychlého protiútoku a poté se střelou po ledě z kruhu pro vhazování snažil zamířit mezi betony Andreje Gavrilova, ten ovšem skvěle zakročil a jeho pokus vyrazil!
     
    22:34
    Anton Lazarev to vzápětí zkoušel po zpětné přihrávce svého spoluhráče z levého rohu útočného pásma střelou z mezikruží, jenže na přední levé tyči našel pouze brankáře Jugry, který byl opět připraven a puk ukryl ve svém náručí!
     
    21:11
    Igor Makarov na pravém křídle z úhlu vypálil na vzdálenější levou tyč, kde se po zákroku Alexandra Šaryčenkova pravým betonem dostal k dorážce Maxim Gončarov, ani on ale bekhendovou střelou neuspěl!
     
    12:26
    Jugra vyrazila v oslabení do rychlého protiútoku, jmenovitě Konstantin Majorov, jehož střela po ledě z pravého kruhu pro vhazování se po levém betonu Andreje Gavrilova svezla vedle přední tyče!
     
    11:40
    Alexandr Loginov se dostal na vrcholu levého kruhu pro vhazování k odraženému kotouči a poté se táhlou střelou zápěstím pokoušel zamířit mezi betony Alexandra Šaryčenkova, ten je ale opět včas sklepl k sobě a nadále drží čisté konto!
     
    11:18
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Kirill Beljajev – 2 min., hákování).
     
    08:27
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sami Lepistö – 2 min., podražení).
     
    07:50
    Jeden z hráčů Ufy se dostal do samostatného úniku, v blízkosti pravé tyče ho ale dokázal dojet jeden z hostujících hokejistů a skvělým čistým zákrokem mu puk na poslední chvíli vypíchl!
     
    06:12
    Enver Lisin předvedl nádhernou individuální akci, když z obranného pásma vyrazil po levém křídle k bráně Jugry a v blízkosti levé tyče se poté snažil bekhendem puk zasunout mezi betony Alexandra Šaryčenkova, ten je ovšem včas sklepl a připsal si skvělý zákrok! Hráči Jugry působili nyní jako kužely.
     
    04:26
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Grigorij Želdakov – 2 min., podražení).
     
    04:26
    Stěpan Chripunov si najel na volný puk a z mezikruží napřáhl k táhlé střele, která byla nepříjemně tečována a mířila do protipohybu Alexandra Šaryčenkova, ten ovšem dokázal na poslední chvíli zareagovat a lapačkou puk mířící do sítě zastavil!
     
    01:32
    Kirill Kaprizov mohl rychle odpovědět, když v blízkosti pravé tyče dostal příliš mnoho prostoru a poté nádhernou táhlou střelou zápěstím z ostrého úhlu orazítkoval horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě!
    00:17 Denis CHLYSTOV - 0:1
     
    00:17
    Jugra právě vstřelila branku!
    Nikita Chlystov na levém křídle vypálil od modré čáry na vzdálenější pravou tyč a po dobrém zákroku Andreje Gavrilova levým betonem se dostal k dorážce DENIS CHLYSTOV, který se v blízkosti pravé tyče nemýlil a uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Nikita Chlystov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 43. M. Majorov (Kaprizov, Hartikainen), 57. Hartikainen (Lepistö, M. Majorov) – 1. D. Chlystov (N. Chlystov), 31. Ankudinov (Ugolnikov, Kurjanov), 34. Panov (Ljudučin)


    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (Svedberg) – Lepistö (C), Loginov, D. Vorobjov, Gončarov, Kuljaš, S. Garejev, D. Bodrov, Arzamascev – M. Majorov, Omark, Hartikainen – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – A. Lazarev, Černych, A. Černov – Kaprizov, M. Vorobjov, Chripunov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Fokin) – Želdakov, N. Chlystov, Pogorišnyj, Valentěnko, S. Romanov, Ugolnikov, Orlov – D. Chlystov, Panov, Ljudučin – Gorbunov, Varfolomejev, Lapenkov – Ankudinov, Kurjanov, Radulov – Akmaldinov, K. Majorov, Beljajev – P. Medveděv.

    Rozhodčí: Anton Kislov, Roman Ščenjov. Asistenti: Dmitry Golovjov. Arťom Savenkov

    Diváci: 7115
    bahis siteleri