Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Toljatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 2:3 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:3 (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 13.10.2016, 18:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:00
    Po jednom ze zákroků odjel v předklonu Avcin a po krátkém poradě se rozhodčí domluvili, že se bude vylučovat. Dvouminutový trest za sekání dostává Niemi.
     
    30:11
    Bude se hrát ve třech na obou stranách! Dalším vyloučeným je Jesse Joensuu, jenž v souboji povalil Jakuba Kováře. Finský hráč s trestem nesouhlasí a ukazuje, že ke kontaktu došlo před brankovištěm. Hlavní sudí, ale odmítá diskuze a posílá hráče Jokeritu na trestnou lavici.
     
    28:56
    Série vyloučených dál pokračuje a přesilovou hru si vyzkoušejí také Helsinky. Dvouminutový trest dostává Adam Masuhr, jenž si pomohl hákováním.
     
    28:37
    Hlavní sudí po další strkanici rozdělil tresty následovně. Charles Genoway dostává menší trest za držení protihráče a na druhé straně dostává menší trest Daniil Vovčenko, jenž usedá na trestnou lavici za hrubost.
     
    27:20
    Brian O'Neill a Anton Sizov dostávají pětiminutové tresty, jelikož oba v pěstním souboji shodili rukavice. Hrát se bude v pěti na obou stranách, ale oba borci se zapojí do hry až po vyplynutí trestů.
     
    17:20
    Další trest pro hostující celek, za pět minut dvanáct totiž zasáhl Ville Lajunen, který zamezil tutové šanci, a tak je rád i za menší trest.
     
    02:44
    Utkání velmi rychle končí pro Roopeho Talajau, jenž si v rohu hrací plochy pomohl zcela zbytečně naražením na hrazení. Zdá se, že domácí obránce bude v pořádku, ale finský útočník už míří do kabiny.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Vovčenko (Stasenko, V. Polák), 32. Kagarlickij (Masuhr), 36. V. Polák (Vovčenko, Jevsejenkov), 64. Kagarlickij (Sizov, D. Ježov) – 12. O'Neill (Regin), 47. Lajunen, 49. Regin (Joensuu, Ch. Genoway)


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Sizov, Masuhr, Jevsejenkov (C), Stasenko, D. Ježov, Kudako, Chochlov – Mons, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Vovčenko, V. Polák – Avcin, Skorochodov, Magogin – A. Vorobjov, Monachov, Karlin – Orlov.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – A. Kulda, Ch. Genoway, Jalvanti, Jaakola, Lajunen, Rautanen, Lauridsen – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Salminen, Niemi, Pihlström – Anttila, Mäki, Keränen – Gymer, Wirtanen, Talaja.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Jurij Cyplakov – Tornike Kučava, Nikita Novikov
    bahis siteleri