Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Toljatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 2:3 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:3 (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 13.10.2016, 18:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:37 Dmitrij KAGARLICKIJ - 4:3
     
    63:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V tuto chvíli se musí brankář Helenius pod maskou červenat, jelikož po jeho chybě přichází rozhodnutí zápasu! DMITRIJ KAGARLICKIJ přebral od spoluhráče kotouč ve vlastní obranné třetině a podél mantinelu se dostal až do útočného pásma. Tam člen první domácí formace překonal z úhlu finského gólmana a připisuje Severstal bod navíc. Asistence: Anton Sizov a Denis Ježov.
    48:15 Peter REGIN - 3:3
     
    48:15
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po perfektní akci finského celku je znovu vyrovnáno! Jesse Joensuu zvedl hlavu a přesnou přihrávkou našel osamoceného PETERA REGINA. Dánský útočník se již nemýlil a poslal černou gumu do odkryté branky. Jakub Kovář se po zakončení sice natahoval, ale kotouč zneškodnit už nedokázal. Asistence: Jesse Joensuu a Charles Genoway.
    46:39 Ville LAJUNEN - 3:2
     
    46:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu nás čeká zajímavá zápletka! VILLE LAJUNEN se dostal z pozice obránce až do rohu hrací plochy, odkud hladal ve druhé vlně našel najetého Sakariho Salminena. Ovšem kotouč se nečekaně odrazil od brusle bránícího hráče, jenž překonal vlastní brankáře. Bez asistence.
    35:55 Vojtěch POLÁK - 3:1
     
    35:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu hokejová lahůdka! Domácí tým se dostal do přečíslení a po pěkné přihrávce z otočky se dostala černá guma k VOJTĚCHU POLÁKOVI. Český útočník vůbec neváhal a poslal kotouč za brankovou čáru. Polák dnes prožívá vydařené utkání a je jedním z klíčových hráčů Severstalu. Asistence: Daniil Vovčenko a Alexandr Jevsejenkov.
    31:26 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:1
     
    31:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to byla velice rychlá odpověď a Čerepovec se v přesilové hře znovu vrací do vedení. DMITRIJ KAGARLICKIJ dostal černou gumu na pravý kruh pro vhazování, kde dlouho avizoval přihrávku na střed hrací plochy. Ovšem domácí hráč místo toho vystřelil, čímž překvapit také Heleniuse. Asistence: Adam Masuhr.
    11:49 Brian O'NEILL - 1:1
     
    11:49
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je velmi rychle vyrovnáno, což potvrzuje také video! Peter Regin našel v kruhu pro vhazování BRIANA O'NEILLA, jenž naznačil pokus, kterým zmátl i Jakuba Kováře. Následně si hostující hráč popojel mezi kruhy, odkud trefuje odkrytou část branky na zadní tyči. Asistence: Peter Regin.
    09:09 Daniil VOVČENKO - 1:0
     
    09:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jokerit nebo spíše jeden z obránců daroval domácímu celku branku! Kotouč se od obránce odrazil na hůl DANIILA VOVČENKA, jenž udělal dlouhou kličku, kterou si položil Heleniuse. Člen třetí domácí formace poté zamířil do vzdálenějšího horního rohu a jako první se zapsal mezi střelce. Asistence: Nikolaj Stasenko a Vojtěch Polák.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Vovčenko (Stasenko, V. Polák), 32. Kagarlickij (Masuhr), 36. V. Polák (Vovčenko, Jevsejenkov), 64. Kagarlickij (Sizov, D. Ježov) – 12. O'Neill (Regin), 47. Lajunen, 49. Regin (Joensuu, Ch. Genoway)


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Sizov, Masuhr, Jevsejenkov (C), Stasenko, D. Ježov, Kudako, Chochlov – Mons, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Vovčenko, V. Polák – Avcin, Skorochodov, Magogin – A. Vorobjov, Monachov, Karlin – Orlov.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – A. Kulda, Ch. Genoway, Jalvanti, Jaakola, Lajunen, Rautanen, Lauridsen – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Salminen, Niemi, Pihlström – Anttila, Mäki, Keränen – Gymer, Wirtanen, Talaja.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Jurij Cyplakov – Tornike Kučava, Nikita Novikov
    bahis siteleri