Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Toljatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 2:3 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:3 (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 13.10.2016, 18:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:37 Dmitrij KAGARLICKIJ - 4:3
     
    63:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V tuto chvíli se musí brankář Helenius pod maskou červenat, jelikož po jeho chybě přichází rozhodnutí zápasu! DMITRIJ KAGARLICKIJ přebral od spoluhráče kotouč ve vlastní obranné třetině a podél mantinelu se dostal až do útočného pásma. Tam člen první domácí formace překonal z úhlu finského gólmana a připisuje Severstal bod navíc. Asistence: Anton Sizov a Denis Ježov.
     
    61:07
    Velkou šanci registrujeme také na domácí straně! Z druhé vlny si najel Kagarlickij, jehož pumelice zamířila do nohy bránícího hráče. Ovšem jinak by měl Helenius plné ruce práce.
     
    60:10
    Hlavní sudí vhodil úvodní buly prodloužení, které vyhrál hostující tým. Po chybě domácí obrany sledujeme obrovskou šanci, kterou promarnil Genoway. Kanadský gólman se dostal až před Jakuba Kováře, jehož trefil do hrudi.
    48:15 Peter REGIN - 3:3
     
    48:15
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po perfektní akci finského celku je znovu vyrovnáno! Jesse Joensuu zvedl hlavu a přesnou přihrávkou našel osamoceného PETERA REGINA. Dánský útočník se již nemýlil a poslal černou gumu do odkryté branky. Jakub Kovář se po zakončení sice natahoval, ale kotouč zneškodnit už nedokázal. Asistence: Jesse Joensuu a Charles Genoway.
    46:39 Ville LAJUNEN - 3:2
     
    46:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu nás čeká zajímavá zápletka! VILLE LAJUNEN se dostal z pozice obránce až do rohu hrací plochy, odkud hladal ve druhé vlně našel najetého Sakariho Salminena. Ovšem kotouč se nečekaně odrazil od brusle bránícího hráče, jenž překonal vlastní brankáře. Bez asistence.
     
    42:00
    Po jednom ze zákroků odjel v předklonu Avcin a po krátkém poradě se rozhodčí domluvili, že se bude vylučovat. Dvouminutový trest za sekání dostává Niemi.
    35:55 Vojtěch POLÁK - 3:1
     
    35:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu hokejová lahůdka! Domácí tým se dostal do přečíslení a po pěkné přihrávce z otočky se dostala černá guma k VOJTĚCHU POLÁKOVI. Český útočník vůbec neváhal a poslal kotouč za brankovou čáru. Polák dnes prožívá vydařené utkání a je jedním z klíčových hráčů Severstalu. Asistence: Daniil Vovčenko a Alexandr Jevsejenkov.
     
    32:23
    A v Ice Palace mohla propuknout radost také potřetí. Do samostaného úniku se dostal po chybě obránce Vojtěch Polák, jenž trefil rameno finského maskovaného muže.
    31:26 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:1
     
    31:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to byla velice rychlá odpověď a Čerepovec se v přesilové hře znovu vrací do vedení. DMITRIJ KAGARLICKIJ dostal černou gumu na pravý kruh pro vhazování, kde dlouho avizoval přihrávku na střed hrací plochy. Ovšem domácí hráč místo toho vystřelil, čímž překvapit také Heleniuse. Asistence: Adam Masuhr.
     
    30:11
    Bude se hrát ve třech na obou stranách! Dalším vyloučeným je Jesse Joensuu, jenž v souboji povalil Jakuba Kováře. Finský hráč s trestem nesouhlasí a ukazuje, že ke kontaktu došlo před brankovištěm. Hlavní sudí, ale odmítá diskuze a posílá hráče Jokeritu na trestnou lavici.
     
    28:56
    Série vyloučených dál pokračuje a přesilovou hru si vyzkoušejí také Helsinky. Dvouminutový trest dostává Adam Masuhr, jenž si pomohl hákováním.
     
    28:37
    Hlavní sudí po další strkanici rozdělil tresty následovně. Charles Genoway dostává menší trest za držení protihráče a na druhé straně dostává menší trest Daniil Vovčenko, jenž usedá na trestnou lavici za hrubost.
     
    28:37
    Na ledové ploše se přiostřuje, když se mimo hru do sebe pustili další dva kohouti. Hlavní sudí hru opět přerušuje a sjíždí se ke strkanici.
     
    27:20
    Brian O'Neill a Anton Sizov dostávají pětiminutové tresty, jelikož oba v pěstním souboji shodili rukavice. Hrát se bude v pěti na obou stranách, ale oba borci se zapojí do hry až po vyplynutí trestů.
     
    27:18
    Severstal se opět usadil před finskou brankou, a tak se přidávají také příznivci domácího celku. Ti své borce podporují a navíc se na hrací ploše strhla bitka! Sizov se rozhodl z ničeho nic shodit rukavice a doslova zmlátil O'Neilla. Hráč finského týmu šel potrestat zákrok na spoluhráče, což se mu nepodařilo a dostal pořádně naloženo od cesty!
     
    20:45
    Po pěkném pasu se do samostatného úniku dostal Kagarlickij, jenž byl čistě obtěžován soupeřem, a tak se ani k zakončení nedostal. Výborná práce hostujícího beka překazila stoprocentní šanci.
     
    17:20
    Další trest pro hostující celek, za pět minut dvanáct totiž zasáhl Ville Lajunen, který zamezil tutové šanci, a tak je rád i za menší trest.
     
    17:20
    Obrovská šance Severstalu! Po pěkné kombinaci se ke střele dostal Karlin, jehož pokus Helenius vyrazil vedle brány. Tam byl velmi rychle další z útočníku, ale Lajunen ho hákováním nenechal zakončit.
    11:49 Brian O'NEILL - 1:1
     
    11:49
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je velmi rychle vyrovnáno, což potvrzuje také video! Peter Regin našel v kruhu pro vhazování BRIANA O'NEILLA, jenž naznačil pokus, kterým zmátl i Jakuba Kováře. Následně si hostující hráč popojel mezi kruhy, odkud trefuje odkrytou část branky na zadní tyči. Asistence: Peter Regin.
    09:09 Daniil VOVČENKO - 1:0
     
    09:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jokerit nebo spíše jeden z obránců daroval domácímu celku branku! Kotouč se od obránce odrazil na hůl DANIILA VOVČENKA, jenž udělal dlouhou kličku, kterou si položil Heleniuse. Člen třetí domácí formace poté zamířil do vzdálenějšího horního rohu a jako první se zapsal mezi střelce. Asistence: Nikolaj Stasenko a Vojtěch Polák.
     
    02:44
    Utkání velmi rychle končí pro Roopeho Talajau, jenž si v rohu hrací plochy pomohl zcela zbytečně naražením na hrazení. Zdá se, že domácí obránce bude v pořádku, ale finský útočník už míří do kabiny.
     
    00:10
    Puk poprvé vletěl mezi dvě hokejky a úvodní vhazování vyhrál domácí centr. Hned v úvodu jsme viděli obrovskou šanci, kterou promarnil Kagarlickij. Domácí útočník se z hranice brankoviště ke střele, která skončila na betonu gólmana.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Vovčenko (Stasenko, V. Polák), 32. Kagarlickij (Masuhr), 36. V. Polák (Vovčenko, Jevsejenkov), 64. Kagarlickij (Sizov, D. Ježov) – 12. O'Neill (Regin), 47. Lajunen, 49. Regin (Joensuu, Ch. Genoway)


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Sizov, Masuhr, Jevsejenkov (C), Stasenko, D. Ježov, Kudako, Chochlov – Mons, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Vovčenko, V. Polák – Avcin, Skorochodov, Magogin – A. Vorobjov, Monachov, Karlin – Orlov.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – A. Kulda, Ch. Genoway, Jalvanti, Jaakola, Lajunen, Rautanen, Lauridsen – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Salminen, Niemi, Pihlström – Anttila, Mäki, Keränen – Gymer, Wirtanen, Talaja.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Jurij Cyplakov – Tornike Kučava, Nikita Novikov
    bahis siteleri