Třinec – Mladá Boleslav 4:3 (4:3 po s.n.) | Pardubice – Plzeň 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.)
Chomutov – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 14.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Michal VONDRKA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    60:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující tým se neodhodlal k zakončení, a tak černou gumu získali Piráti! V přečíslení našel Ivan Huml přihrávkou přes ležícího Ondřeje Němce MICHALA VONDRKU, jenž střelou pod horní tyč připisuje bod navíc Chomutovu. Asistence: Ivan Huml.
    58:08 Marek KVAPIL - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    V samotném závěru přišlo vyrovnání, a tak mohl brněnský sektor vybouchnout radostí! MAREK KVAPIL se natlačil před branku, jenž přehodil chomutovského brankáře. Pro domácí tým se jedná o další nešťastnou branku. Asistence: Martin Erat a Ondřej Němec.
    43:19 Martin ZAŤOVIČ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Ondřej Němec se dostal mezi kruhy, odkud přihrál na MARTINA ZAŤOVIČE. Zkušený útočník vystřelil přesně k zadní tyči a nedal tak šanci slovenskému gólmanovi Chomutova. Asistence: Ondřej Němec a Karel Vejmelka.
    37:24 Michal POLETÍN - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po třetí v zápase propukla radost v chomutovské SD ARÉNĚ! Brett Flemming zachytil na modré čáry vyhození jednoho z hostujícíh hráčů a vypálil na branku Komety. Zakončení ještě tečoval Marek Račuk a Karel Vejmelka vyrazil kotouč jen před sebe. V tomto prostoru se nejlépe zorientoval MICHAL POLETÍN, jenž zakončuje do prázdné brány. Asistence: Marek Račuk a Brett Flemming.
    21:59 Marek KVAPIL - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se podařilo Brnu snížit! K zakončení z levého kruhu pro vhazování se prosadil MAREK KVAPIL, jenž nedal chomutovskému brankáři šanci. Asistence: Martin Erat.
    14:09 Dávid SKOKAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu v krátkém sledu druhá branka domácího celku! Chomutovští předvedli výborný důraz do branky a v brankovišti se nejlépe zorientoval DÁVID SKOKAN, jenž dává Pirátům dvoubrankové vedení. Celou situaci ještě společně řešili všichni rozhodčí, kteří se domluvili, že branka platí. Asistence: David Kämpf.
    13:56 Michal VONDRKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Výborný důraz v útočném pásmu předvedl MICHAL VONDRKA, jenž u mantinelu přetlačil jednoho z obránců! Ke kotouči se následně dostal Ivan Huml, jenž si počkal až mu chomutovský kapitán znovu najede. MICHAL VONDRKA se po pěkné kombinaci dostal ke střele z kruhu pro vhazování a nedal brankáři nejmenší šanci. Asistence: Ivan Huml.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. Vondrka (Huml), 15. Skokan (Kämpf), 38. Poletín (Račuk, Flemming), 61. Vondrka (Huml) – 22. M. Kvapil (M. Erat), 44. Zaťovič (O. Němec, Vejmelka), 59. M. Kvapil (M. Erat, O. Němec)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Strmeň) – Kudělka, Rutta, Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek – Račuk, Huml, Vondrka – Kaše, V. Růžička, Tomica – Skokan, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Šťovíček, Koblasa.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, Zábranský – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Zaťovič – Vincour, Čermák, J. Káňa – Dostálek, Hruška, Dočekal – Kratochvíl.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Miroslav Petružálek – Jiří Rozlílek, Ondřej Kokrment

    Diváci: 5077
    bahis siteleri