Třinec – Mladá Boleslav 4:3 (4:3 po s.n.) | Pardubice – Plzeň 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.)
Chomutov – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 14.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Michal VONDRKA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    60:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující tým se neodhodlal k zakončení, a tak černou gumu získali Piráti! V přečíslení našel Ivan Huml přihrávkou přes ležícího Ondřeje Němce MICHALA VONDRKU, jenž střelou pod horní tyč připisuje bod navíc Chomutovu. Asistence: Ivan Huml.
    58:08 Marek KVAPIL - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    V samotném závěru přišlo vyrovnání, a tak mohl brněnský sektor vybouchnout radostí! MAREK KVAPIL se natlačil před branku, jenž přehodil chomutovského brankáře. Pro domácí tým se jedná o další nešťastnou branku. Asistence: Martin Erat a Ondřej Němec.
     
    56:50
    Odražený puk se dostal před branku Chomutova, ale Marcel Haščák trefuje beton chomutovského brankáře. Následně se domácí dostali do přečíslení dva na brankáře, ale celou situaci překombinovali. Zakončení na sebe vzal Dávid Skokan, ale jeho pokus vyrazil Karel Vejmelka betonem.
     
    52:52
    Tlak Komety je u konce! Do velké šance se dostával David Kämpf, jehož v posledním možném momentu zahákoval Tomáš Malec. Hostující obránce dává Chomutovu šanci na uklidnění.
     
    50:30
    Vladimír Růžička si po tlaku Brna vyžádal oddechový čas, aby dal svým svěřencům prostor k menšímu odpočinku. Tlak Komety je v posledních minutách obrovský.
     
    47:47
    Za odraženým kotoučem se rozjel Dávid Skokan, jenž se snažil obkroužit branku a přihrát před ním. Ovšem Karel Vejmelka se překvapit nenechal. Hra pokračovala dále a u puku byl Chomutov. Ivan Huml z pravé strany trefil jen brankovou konstrukci!
     
    45:39
    V obrovské šanci Brna selhal Marcel Haščák! Hostující útočník dostal přihrávku na levý kruh pro vhazování, ale jeho pokus zamířil jen do betonu Jána Laca.
    43:19 Martin ZAŤOVIČ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Ondřej Němec se dostal mezi kruhy, odkud přihrál na MARTINA ZAŤOVIČE. Zkušený útočník vystřelil přesně k zadní tyči a nedal tak šanci slovenskému gólmanovi Chomutova. Asistence: Ondřej Němec a Karel Vejmelka.
     
    42:57
    Marek Račuk se vrátil do hryz trestné lavic a znovu zamíří na lavic hanby. Člen první formace dostává menší trest za hru vysokou holí.
     
    41:17
    V oslabení se do obrovské šance dostal Vladimír Růžička, jehož pokus už putoval do branky. Ovšem jeden z obránců jej zachytil na brankové čáře. Je možné, že se v přerušené hře bude ještě volat videorozhodčí.
     
    40:38
    Marek Račuk se natlačil před branku, kde následně atakoval hostujícího brankáře, což velmi dobře viděl hlavní sudí. Kometa si zahraje další přesilovou hru a může snížit stav zápasu.
     
    38:35
    Je tu další menší trest pro hostujícího hráče, ve středním pásmu trefil Vladimíra Růžičku Marek Kvapil. Hlavní sudí vylučuje hostujícího útočníka za hrubost.
    37:24 Michal POLETÍN - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po třetí v zápase propukla radost v chomutovské SD ARÉNĚ! Brett Flemming zachytil na modré čáry vyhození jednoho z hostujícíh hráčů a vypálil na branku Komety. Zakončení ještě tečoval Marek Račuk a Karel Vejmelka vyrazil kotouč jen před sebe. V tomto prostoru se nejlépe zorientoval MICHAL POLETÍN, jenž zakončuje do prázdné brány. Asistence: Marek Račuk a Brett Flemming.
     
    35:11
    Chomutovští mají obrovskou smůlu! Zpoza branky na kruh pro vhazování dostal přihrávku Brett Flemming, jehož rána zamířila do horní tyče brněnské branky.
     
    34:27
    Po střele od modré čáry se kotouč odrazil před odkrytou branku, kde byl osamocený Vladimír Růžička. Chomutovský útočník ve vyložené šanci netrefuje branku!
     
    33:18
    Hostujících hráčů bylo v jednom momentu příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Dvouminutový trest hráčské lavice Komety odpyká Petr Kratochvíl.
     
    Dnešní utkání sleduje 5077 diváků.
     
    30:36
    Za obranou Chomutova se zjevil Petr Kratochvíl, jenž se dostal do samostatného úniku. Mladičký útočník volil střelou golfákem, kterou namířil do slovenského gólmana.
     
    26:57
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách! Hlavní sudí ve stejném čase vylučuje za sekání Ivana Humla a také Jana Káňu.
     
    25:47
    Další obrovská šance domácích Pirátů! David Kaše v přečíslení našel na zadní tyči Michala Vondrku. Chomutovskému kapitánovi přeskočil puk v rozhodující chvíli přes hokejku, a tak se další radost domácích nekonala!
     
    24:34
    Výbornou individuální akci se prezentoval David Kämpf, jenž se natlačil před obránce, ale jeho pokus zamířil jen vedle brněnské svatyně.
    21:59 Marek KVAPIL - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se podařilo Brnu snížit! K zakončení z levého kruhu pro vhazování se prosadil MAREK KVAPIL, jenž nedal chomutovskému brankáři šanci. Asistence: Martin Erat.
     
    21:01
    Jen, co se Chomutov ocitl v plném počtu, tak bude zase hrát ve čtyřech. Před brankou zasáhl holí soupeře do obličeje Marek Tomica, jenž dostává menší trest.
     
    18:52
    V úvodní dvacetiminutovce se bude vylučovat ještě jednou. Menší trest za hru vysokou holí dostává chomutovský Ondřej Dlapa. Brno tedy dostává šanci ke snížení stavu utkání.
     
    18:14
    Sledujeme velmi napjatou první periodu, kterou završila bitka. Hlavní sudí posílají na trestnou lavici Michala Poletina, jenž inkasuje dvě plus dvě plus deset minut za hrubost. Stejný trest dostává také hostující Tomáš Vincour.
     
    18:14
    Tomáš Vincour naletěl do jednoho z domácích obránců, který srazil i Jána Laca. Celý moment pěstně jel vyřešit Michal Poletín, jenž si s Vincourem rozdal hned několik ran pěstí.
     
    18:02
    Další útok dokázal u mantinelu přerušit Jan Rutta, ale Brno se velmi rychle vrátilo do útočného pásma. Před branku se dral Tomáš Vincour, jehož zakončení mířilo do betonu Jána Laca.
     
    15:36
    Chomutovští jsou na koni! Přihrávku mezi kruhy dostal Ivan Huml, jehož pokus minul branku Brna jen o centimetry. Následně hostující svatyni objížděl Michal Vondrka, ale Karel Vejmelka byl rychle na svém místě.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (2 min.).
    14:09 Dávid SKOKAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu v krátkém sledu druhá branka domácího celku! Chomutovští předvedli výborný důraz do branky a v brankovišti se nejlépe zorientoval DÁVID SKOKAN, jenž dává Pirátům dvoubrankové vedení. Celou situaci ještě společně řešili všichni rozhodčí, kteří se domluvili, že branka platí. Asistence: David Kämpf.
    13:56 Michal VONDRKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Výborný důraz v útočném pásmu předvedl MICHAL VONDRKA, jenž u mantinelu přetlačil jednoho z obránců! Ke kotouči se následně dostal Ivan Huml, jenž si počkal až mu chomutovský kapitán znovu najede. MICHAL VONDRKA se po pěkné kombinaci dostal ke střele z kruhu pro vhazování a nedal brankáři nejmenší šanci. Asistence: Ivan Huml.
     
    13:32
    To jsou velké chvíle domácího brankáře! Před brankou Chomutova se ocitl osamocený Jan Hruška, jenž se snažil zakončit nad beton Jána Laca. Ten ovšem skvěle zareagoval a kotouč dokázal vyrazit.
     
    04:17
    První přesilovou hru si vyzkoušejí domácí hráči! Do útočného pásma se dostal Vladimír Růžička, jehož podrazil Michal Gulaši.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. Vondrka (Huml), 15. Skokan (Kämpf), 38. Poletín (Račuk, Flemming), 61. Vondrka (Huml) – 22. M. Kvapil (M. Erat), 44. Zaťovič (O. Němec, Vejmelka), 59. M. Kvapil (M. Erat, O. Němec)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Strmeň) – Kudělka, Rutta, Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek – Račuk, Huml, Vondrka – Kaše, V. Růžička, Tomica – Skokan, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Šťovíček, Koblasa.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, Zábranský – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Zaťovič – Vincour, Čermák, J. Káňa – Dostálek, Hruška, Dočekal – Kratochvíl.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Miroslav Petružálek – Jiří Rozlílek, Ondřej Kokrment

    Diváci: 5077
    bahis siteleri