Chelsea – Leicester 3:0 (kon.) | Bournemouth – Hull City 6:1 (kon.) | Arsenal – Swansea 3:2 (kon.)
Manchester City – Everton 1:1 (kon.) | Stoke – Sunderland 2:0 (kon.) | West Brom – Tottenham 1:1 (kon.)
Crystal Palace – West Ham 0:1 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
1:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 15.10.2016, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5.
     
    90+5
    Hrdinou dnešního klání je bezpochyby Ben Foster! Exekuce přímého kopu se podle očekávání ujal Christian Eriksen, po jehož parádní pumelici se balon kroutil pod břevno, domácí gólman, který dnes své spoluhráče hned několikrát podržel, ale předvedl tygří skok a s největší pravděpodobností West Bromu zachránil remízu!
     
    90+4
    Vypadá to, že poslední šanci tohoto mače budou mít hosté. Alli využil volného prostoru a vyslal vpřed Sona, který byl kousek od šestnáctky faulován Evansem, ten navíc dostává žlutou kartu.
    89. Dele Alli (TOT) - 1:1
     
    89
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Tottenhamu se závěrečný tlak podařilo přetavit v gól, a na The Hawthorns tak máme srovnáno! Son se nedokázal prosadit přes důrazného Nyoma, alespoň však nahrál Eriksenovi. Dánský šikula nadvakrát zvládl balon propasírovat k DELE ALLIMU, který v tutové šanci zachoval chladnou hlavu a zacílil přesně k tyči!
     
    87
    The Hawthorns je na nohou, ze hřiště totiž odchází hrdina předchozích okamžiků Nacer Chadli, který s výkonem proti svému bývalému zaměstnavateli může být spokojen! V rámci posílení defenzivy jej nahrazuje Craig Gardner.
     
    86
    Moussa Dembélé se po parádním slalomu dostal až na hranici šestnáctky, kde si chtěl vymodlit faul od hráčů soupeře, udělal to ale až příliš okatě a za jeho teatrální pád mu sudí Friend udělil žlutý kartónek.
    82. Nacer Chadli (WBA) - 1:0
     
    82
    West Brom právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, zhruba deset minut před koncem se fotbalisté West Bromu ujímají vedení! Nepříjemný rohový kop v podání Brunta byl protečován až k McCleanovi, jehož parádní ránu z první sice Lloris ještě stačil zastavit těsně před brankovou čárou, na nekompromisní dorážku NACERA CHADLIHO už ale neměl nárok dosáhnout!
     
    72
    Očekávané střídání je tu! Mauricio Pochettino ze hřiště stahuje Lamelu, místo něj bude obranu WBA zaměstnávat nejlepší hráč Premier League za uplynulý měsíc, Korejec Son Heung-min.
     
    69
    K prvnímu střídání se odhodlali i domácí. Ze hřiště je stažen Phillips, místo něj dostává šanci Chris Brunt, který se dnes do sestavy WBA vrátil po osmiměsíční pauze způsobené zraněním kolene.
     
    65
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Moussa Dembélé.
    62.
     
    62
    Po několikaminutové odmlce se kupředu vydali i hosté a hned to zavánělo gólem! Alli se opět probil přes několik protihráčů, nahrál Janssenovi, na jehož pas si seběhl Moussa Sissoko, jehož rána sice nebyla úplně zdařilá, díky Dawsonově nešťastné teči ale míči k cestě do sítě mnoho nechybělo!
    60. Toby Alderweireld (TOT)
     
    60
    Za potlesku celého stadionu je Alderweireld na nosítkách odnesen mimo hrací plochu, na zbývajících třicet minut jej nahradí neméně kvalitní Eric Dier.
     
    54
    Jan Vertonghen se snažil zasáhnout skákající míč, místo toho ale kopl Nacera Chadliho velice nepříjemně někam pod koleno. Zřejmě se nejednalo o chtěný zákrok, sudí Friend ale žlutou kartu tasí zcela oprávněně.
     
    45+2
    No vida, nechybělo mnoho k tomu, aby se domácí hned ze své první vážnější akce prosadili! James McClean se ukázkově zbavil Daviese, po jeho následném stříleném centru balon Llorisovi vypadl a zamířil k Rondónovi, ten se ale zdál býti dokonale zaskočen a nakonec vůbec nezakončil!
     
    44
    Ou, to byl nepříjemný zákrok. James McClean přiběhl do souboje s Daviesem o chvilku později a svého soka nemilosrdně sestřelil. Sice ublížil i sám sobě, ani to ale sudímu Friendovi nezabránilo při udělení žluté karty.
    42.
     
    42
    Fantastický Foster! Dele Alli krkolomným způsobem přešel přes Dawsona, poté se ideálně zorientoval a našel na hranici šestnáctky číhajícího Eriksena, jehož přízemní ránu k tyči ale anglický brankář v dresu WBA stačil vytěsnit, a dnes už poněkolikáté tak své spoluhráče ohromným způsobem podržel!
     
    39
    Drozdi se navíc nestihli včas vrátit zpět do obrany, Janssen obdržel přihrávku a poté vyslal do samostatného úniku Alliho, Ben Foster ale velice dobře vyběhl, zmenšil tak anglickému reprezentantovi střelecký úhel a parádně zasáhl!
     
    35
    Parádní akce Bena Daviese! Velšský obránce naznačil přihrávku na Sissoka, poté ale všechny překvapil rychlou kličkou do středu, po níž si kulatý nesmysl navedl na silnější levačku a vypálil, jeho velice nepříjemný projektil vyškrábl Foster pouze konečky prstů!
     
    22
    Co se týče samotné exekuce v podání Eriksena, tak ta nic světoborného nepřinesla. Domácí ale balon odhlavičkovali pouze k Benu Daviesovi, který se do rány nádherně položil, Foster nemusel zasahovat jen zásluhou McAuleyho teči, po níž míč zamířil těsně nad!
     
    16
    Fletcher přihrál Yacobovi na paty, Kohouti se tak mohli odhodlat k dalšímu náporu. Po několika přihrávkách se balonu zmocnil Sissoko a poslal jej přesně k Christianu Eriksenovi, jehož rána z pětadvaceti metrů nebyla vůbec marná, Foster ji lapil až nadvakrát!
     
    11
    Nyní už se to ale argentinskému šikulovi povedlo! Na hranici malého vápna dostal ideální nahrávku Vincent Janssen, který si počkal právě na sbíhajícího Lamelu, poté mu míč předložil, rána hostujícího záložníka si ale cestu mezi tři tyče těsně nenašla!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 82. Chadli – 89. Alli (Eriksen)

    Karty:   44. McClean (WBA), 90+4. J. Evans (WBA) – 54. Vertonghen (TOT), 86. Dembélé (TOT)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:10.
    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, C. Dawson, McAuley, J. Evans – D. Fletcher (C), Yacob – Phillips (69. Brunt), Chadli (87. C. Gardner), McClean – Rondón.
    Náhradníci: Myhill – J. Olsson, J. Morrison, C. Gardner, Leko, Brunt, Robson-Kanu.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Alderweireld (60. Dier), Vertonghen, Davies – Wanyama – Moussa Sissoko (65. Dembélé), Alli, Eriksen, Lamela (72. Son Heung-min) – V. Janssen.
    Náhradníci: Vorm – Trippier, Dier, Dembélé, Onomah, N'Koudou, Son Heung-min.

    Rozhodčí: Kevin Friend – Jake Collin, Darren Cann
    bahis siteleri