Opava – Technika Brno 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 1:3 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 3:6 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:5 (po pr.) | Nymburk – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Řisuty – Kobra 3:7 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 9:2 (kon.) | Bílina – Děčín 4:2 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 6:2 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 6:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 9:1 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 5:4 (po pr.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HK Nový Jičín
Sobota 15.10.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Novojičínští hokejisté to ještě zkoušejí bez brankáře a usazují se v útočném pásmu v šesti hráčích do pole.
     
    58:58
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Něco málo přes minutu do konce základní hrací doby hosté využívají přesilovou hru. Po Samiecově ráně se k právě tyči přihnal jako vítr ŠIMON KRATOCHVÍL, který z bezprostřední blízkosti překonává Ondřeje Halodu. Asistence: David Samiec, Robin Gebauer.
     
    57:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Petr Jurča – 2 min., podražení).
     
    56:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují soupeři na tři branky, což pravděpodobně bude klíčové pro dnešní dělbu bodů! Rozjetý Kadlec našel náramnou křižnou přihrávkou DANIELA VAŇKA, který zachoval v zakončení chladnou hlavu a pouze zvedl puk nad Ilášův levý beton. Asistence: Jakub Kadlec, Michal Kuba.
     
    56:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínská první formace opět úřaduje! Útočníci stáli v ukázkovém trojúhelníku s Pešem a Kadlecem u obou tyčí. Právě druhý jmenovaný poslal od levé tyčky přihrávky na hrot, tedy mezi kruhy, kde stál připravený PETR JURČA, který zamířil přesně do levé šibenice. Nádherný hokejový moment. Asistence: Petr Kadlec, Jakub Kužílek.
     
    55:15
    Drtiči pohledně zakombinovali v hloubi útočného pásma, výsledkem celé akce byla Kužílkova bomba bez přípravy, kterou Iláš s vypětím všech sil zneškodnil.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Michal Chvostek – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    51:30
    Drtiči si nádherně nahráli na jeden dotek před Ilášovým brankovištěm, na konci celé akce stál Kuba, který sám před hostujícím brankářem minul!
     
    46:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Charvát našel křižnou přihrávkou DAVIDA POLESNÉHO a hodonínský bek přízemní ranou z pravého kruhu prostřelil Iláše. Asistence: Matěj Charvát, Jakub Vrána.
     
    43:03
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., podražení).
     
    41:27
    Domácí si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odjíždí kapitán hostujícího celku Vašut, který se provinil držením.
     
    Omlouváme se, ale vinou technických potíží budeme ve zbytku utkání přinášet pouze informace o důležitých situacích.
     
    38:43
    A na opačné straně hrací plochy ujel zcela sám Novotný, Ondřej Haloda jej ale výborným způsobem vystál, takže mu nedělalo problém jeho nevýrazný pokus zlikvidovat! Hraje se nahoru dolů!
     
    37:50
    Kuba se s Matulou učebnicově překřížil, jenže druhý jmenovaný napálil puk pouze do betonů Iláše!
     
    31:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tlak Jihomoravanů končí naprosto zaslouženou vyrovnávací brankou! Hodonínští hráči si dokázali vytvořit drtivý tlak, který korunoval JAKUB KADLEC pohotovou dorážkou za Ilášova záda. Hodonínské křídlo opět ukázalo, že dokáže být ve správnou chvíli na správném místě. Asistence: Petr Jurča, Petr Pokorný.
     
    30:31
    Iláš následně zázračně vychytal právě Hložánka, který dobře mířil na zadní tyč, jenže už téměř překonaný hostující brankář se dokázal vymrštit ke vzdálenější tyči a hřbetem vyrážečky zlikvidovat jeho ránu!
     
    28:57
    Po návratu Vašuta do hry zazvonilo břevno! Po dobré kombinaci hodonínské první formace se do zakončení dostal Peš, jeho rána prosvištěla kolem Ilášova ramene a zastavila ji až horní tyčka.
     
    27:15
    Málek s Miklíkem dostávají 2+2 minuty za hrubost + 10 minut osobní trest. Haloda s Hruškou 2+2 minuty za hrubost. Tresty se krátí, pokračuje klasická přesilovka Hodonína.
     
    27:15
    Po obrovské šanci Peta Jurči, který nedokázal z dorážky zvednout puk nad Ilášův beton, se před hostujícím brankovištěm strhla obrovská mela! Z klubka hráčů, kteří se dostali do mlýna, se odtrhly dvě dvojičky. Jednu vytvořil Miklík s Málkem, tu druhou pokud se nepletu Charvát s Bahounkem. Oba celky čekají na to, jaké verdikty vyřkne hlavní rozhodčí.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Přemysl Vašut – 2 min., sekání).
     
    21:22
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté vstoupili do druhého dějství o poznání lépe než Jihomoravané, kteří se za celou dobu druhé třetiny nedostali snad ani za půlku. Vašut nabíjel na pravý kruh JIŘÍMU ZDEŇKOVI, který dokázal prostřelit přesouvajícího se brankáře Halodu. Asistence. Přemysl Vašut, Šimon Kratohcvíl.
     
    18:20
    Michal Kuba vstřelil úvodní branku zápasu, jenže tu hlavní rozhodčí neuznal! Hodonínský útočník dorážel po akci Vrány, jenže podle sudího Koziola bylo hostujícímu brankáři zabráněno v pohybu. Místo gólu se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    16:52
    Před Málkem zívala poloprázdná brána, jenže hostující útočník nedokázal usměrnit svou dorážku mezi tři tyče! Halodovi pomohla v zabránění jasnému gólu i pozorná hodonínská obrana, která i s trochou štěstí dokázala dostat puk do rohu kluziště.
     
    15:03
    Loginovského vyhození přistálo pouze v Chvostkově výstroji, který ve spolupráci s Christovem dokázal provést pořádný závar před hodonínským brankářem. Ten se však jako první zmocnil puku a přerušuje hru.
     
    14:20
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jakub Hajný – 2 min., podražení).
     
    07:18
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Adam Uhlar – 2 min., podražení).
     
    05:07
    Málek si pohrál v souboji jeden na jednoho s jedním s domácích zadáků a natlačil se do bekhendového zakončení, to ale mířilo pouze do hrudi připraveného Halody.
     
    03:53
    Jurča měl po střele jednoho z kolegů z formace před sebou pouze ležícího Iláše, přesto zkusil efektní zakončení z otočky, které mu ale vůbec nevyšlo. Kotouč zamířil pouze pod ležícího golmana Nového Jičína.
     
    02:26
    Chovstek si sklepl ze vzduchu prudké vyhození Kužílka a okamžitě vypálil, na to byl Ondřej Haloda připraven a vyráží kotouč do bezpečí.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 32. Kadlec (Jurča, Pokorný), 47. Polesný (Charvát, Vrána), 57. Jurča (Kadlec, Kužílek), 57. Vaněk (Kadlec, Kuba) – 22. Zdeněk (Vašut, Kratochvíl Š.), 59. Š. (Samiec, Gebauer)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Sorokin, Miklík, Loginovsky, Pokorný, Haloda M., Kužílek, Polesný, Jedlička – Jurča, Peš (C), Kadlec – Kuba, Vaněk, Matula – Hajný, Vrána, Janás – Hložánek, Charvát, Zháňal
    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HK Nový Jičín: Iláš (Slovák) – Stránský, Běhal, Hruška, Bahounek, Vašut (C), Dresler, Cabák – Gebauer, Samiec, Hladiš, Dalajka, Zdeněk, Chvostek, Christov, Kocián, Málek, Kratochvíl, Novotný, Uhlar
    Trenéři: Petr Macháček, Robin Bacul

    Rozhodčí: Koziol – Linhart, Kleprlík
    bahis siteleri