Middlesbrough – Watford 0:1 (kon.) | Southampton – Burnley 3:1 (kon.)
konec
Southampton FC
3:1 (0:0)
Burnley FC
Neděle 16.10.2016, 17:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u Premier League zase někdy nashledanou. Již zítra se hraje šlágr kola mezi Liverpoolem a Manchesterem United! (18:58:55)
     
    Utkání je za námi! Domácímu celku se povedlo ve druhém poločasu dát tři rychlé branky, které je poslali hned do tříbrankového vedení. Prosadil se dvakrát Charlie Austin a jednou také Nathan Redmond. Branka Sama Vokese z penalty již nic neměnila.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    A další šance Southamptonu! Po centru z pravé strany hlavičkoval z penaltového puntíku jeden z hráčů, jenž ovšem trefil jen rukavice brankáře!
     
    90+4
    Domácí celek se dostal k míči a kombinuje po celém hřišti. Akce byla zakončena přihrávkou na levé křídlo, kde se ale Jamesu Wardu-Prowsemu nepovedlo přehodit brankáře.
     
    90+3
    Dnes sledujeme opravdu pěkné utkání s hromadou šancí. Burnley dnes na domácí celek ovšem nemá a Soton hraje opravdu úchvatně.
    90+1. Šance Jaye Rodrigueza a zákrok Toma Heatona
     
    90+1
    A jedna branka ještě mohla přijít! Jay Rodriguez dostal míč z levé strany přímo před branku, kde se mu střelou o zem nepovedlo překonat skvěle zasahujícího Heatona!
     
    90
    Základní hrací doba je u konce. Burnley sice kombinuje, ale směrem dopředu se moc nežene. Rozhodčí nastavuje pět minut nad rámec utkání.
     
    89
    Hodně nebezpečně zakončoval jeden z domácích fotbalistů. Jeho technická střela k tyčce skončila jen zákrokem dnes výborně chytajícího Heatona!
     
    88
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Nathan Redmond, přichází James Ward-Prowse.
     
    86
    Začínají nám poslední minutky dnešního utkání. Utkání se spíše dohrává. Saints toto utkání s největší pravděpodobností vyhrají.
     
    84
    A nakonec přecijen mohla padnout čtvrtá branka Saints! Steven Davis se dostal k volnému míči ve vápně, ale svým pokusem nakonec zamířil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    83
    A z něj nějaké nebezpečí nepřišlo. Hosté se totiž provinili útočným faulem, a tak se bude odkopávat od branky dnes jednou překonaného brankáře.
     
    82
    Hosté se prokličkovali do vápna a jeden z hráčů se již dostával do střelecké pozice. Zasáhnout tak musel Virgil van Dijk, jenž odkop míč na roh.
     
    81
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází George Boyd, přichází Patrick Bamford.
     
    79
    Útok hostů po delší době vedl Jeff Hendrick, kterému se ovšem nepovedlo vybojovat standardní situaci či lépe přihrát. Odkopávat se tak bude od branky Forstera.
     
    78
    Domácí se pokoušeli projít skrz obranu hostujícího celku. Ta byla ovšem nyní postavena pevně, a tak k průniku nedošlo.
     
    77
    Ovšem nyní už vidíme hrát spíše jen domácí celek, který se pokouší o čtvrtou branku utkání. Uvidíme, zda se jim to povede.

    David Panuška

    Branky: 52. Austin, 60. Redmond (S. Davis), 66. Austin (pen.) – 72. Vokes (pen.)

    Karty:   49. Tadić (SOT) – 30. Defour (BLY), 68. Marney (BLY)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:10.
    Southampton FC: Forster – Martina, Fonte, van Dijk, Targett (14. McQueen) – Clasie, Romeu, S. Davis – Tadić – Redmond (88. Ward-Prowse), Austin (71. Jay Rodriguez).
    Náhradníci: A. McCarthy – Jošida, Jay Rodriguez, Ward-Prowse, S. Long, Højbjerg, McQueen.

    Burnley FC: Heaton – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Gudmundsson (70. Kightly), Hendrick, Marney, Defour (41. O'Neill), Boyd (81. Bamford) – Vokes.
    Náhradníci: Robinson – J. Flanagan, Kightly, O'Neill, Bamford, Tarkowski, Arfield.
    bahis siteleri