Zlín – Vsetín 5:1 (kon.) | Liberec – Písek 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Jihlava 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:0 (kon.) | Sparta – Letňany 2:1 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Kladno 5:4 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 5:0 (kon.)
Mountfield HK – Kolín 6:3 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Piráti Chomutov
5:4 (1:2, 0:0, 3:2 - 0:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 20.10.2016, 17:30Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem rozhodujícího nájezdu je ADAM STUDENÝ.
     
    53:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají na 4:4! VOJTĚCH SVOBODA se prokličkoval s kotoučem středem kluziště až ke střele z mezikruží. Jeho tvrdý střelecký pokus propadl Skokanovi mezi levou rukou a tělem až za brankovou čárou. Asistence: Jakub Müller.
     
    50:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! ADAM KALAJ se dostal ke střele z mezikruží. Jeho pokus Skokan vyrazil zpět k němu, a ten se napodruhé střelou k bližší tyči nemýlil. Hosté tak využívají svou přesilovou hru. Asistence: Adam Penc.
     
    50:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují na 4:2! JAKUB LAUKO se dostal do samostatného úniku a následnou kličkou do backhandu nedal Altrichterovi žádnou šanci kotouč chytit! Asistence: David Černý a Adam Studený.
     
    45:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí vývoj utkání! Veselý vyslal na branku střelu od modré čáry. Střela se mu však vůbec nepovedla, ale kotouč skončil těsně před Altrichterem na hokejce úplně volného JAKUBA NAVRÁTILA, a ten se následně střelou k pravé tyči nemýlil. Altrichter se zlobí na své obránce, že Navrátil zůstal zcela osamocen před jeho brankou. Asistence: Jakub Veselý a Jakub Štochl.
     
    43:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají na 2:2! JAKUB LAUKO dostal od Černého skvělou přihrávku k pravé tyči soupeřovy svatyně, a ten se následnou střelou pod horní tyčku nemýlil. Kotouč ještě lízl horní tyč a skončil v síti. Altrichter s tímto střeleckým pokusem nemohl nic dělat. Asistence: David Černý.
     
    18:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! TOMÁŠ BŘEZINA se dostal ke střele z mezikruží. Jeho první pokus dokázal zablokovat jeden z obránců. Kotouč se však následně opět odrazil k němu a napodruhé se už Březina nemýlil, neboť kotouč poslal přesně k levé tyči Skokanovy branky. Asistence: Václav Haspeklo.
     
    16:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! JAKUB NAVRÁTIL dostal skvělou přihrávku před branku od Ouřady. Ten si následně naznačením střely položil brankáře a střelou pod břevno vyrovnává na 1:1. Asistence: Kryštof Ouřada.
     
    13:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! VÁCLAV VEBER dostal přihrávku do mezikruží a následnou střelou do levého horního růžku branky nedal Skokanovi sebemenší šanci kotouč chytit. Asistence: Pavel Husarik a Martin Bláha.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 17. Navrátil (Ouřada), 44. Lauko (Černý), 46. Navrátil (Veselý, Štochl), 51. Lauko (Černý, Studený), rozh. náj. Studený – 14. Veber (Husarik, M. Bláha), 19. Březina (Haspeklo), 51. Kalaj (Penc), 54. Svoboda (Müller)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Penc (KLA)
    0:0   Ouřada (CHM)
    2. série:
    0:0   Kalaj (KLA)
    1:0   Navrátil (CHM)
    3. série:
    1:1   Zelingr (KLA)
    2:1   Studený (CHM)


    Piráti Chomutov: Skokan (Běhula) – Štochl, Seemann, Procházka, Kleiner, Studený (C), Jarý, Viktorin – Veselý, Prokop, Černý, Mežnar, Lauko, Hradecký, Jaroš, Navrátil, Koblížek, Ouřada
    Rytíři Kladno: Altrichter (Jiroušek) – Zelingr, Veber, Zich, Haspeklo, Kryll, Müller – Penc, Frimel, Březina, Svoboda, Stůj, M. Bláha, O. Bláha, Husarik (C), Rendla, Kalaj

    Rozhodčí: Hlinka – Mašek, Sládek
    bahis siteleri