Celta Vigo – Ajax 2:2 (kon.) | Standard – Panathinaikos 2:2 (kon.) | Šachtar – Gent 5:0 (kon.)
Konyaspor – Braga 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Schalke 0:1 (kon.) | Salzburg – Nice 0:1 (kon.)
Karabach – PAOK 2:0 (kon.) | Liberec – Fiorentina 1:3 (kon.) | Beer Ševa – Sparta 0:1 (kon.)
Inter – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Curych 1:1 (kon.) | Osmanlispor – Villarreal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Astana 4:1 (kon.) | Manchester Utd. – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Feyenoord – Zorja Luhansk 1:0 (kon.)
Young Boys – APOEL 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Qäbälä 1:0 (kon.) | Mohuč – Anderlecht 1:1 (kon.)
Dundalk – Zenit 1:2 (kon.) | Alkmaar – Maccabi Tel Aviv 1:2 (kon.) | AS Řím – Austria 3:3 (kon.)
Plzeň – Astra Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Rapid – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
Manchester United
4:1 (3:0)
Fenerbahce Istanbul
Čtvrtek 20.10.2016, 21:05 • Old Trafford, Manchester • Evropská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, přeji Vám dobrou noc a někdy příště se u dalších online přenosů budu těšit na počtenou! (23:03:37)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:13.

     
    Je dobojováno, Manchester United dnes před vlastními fanoušky s přehledem přehrál turecké Fenerbahce, do tabulky základní skupiny si tak připsal další tři body a vyhoupl se do jejího čela! Úvodních třicet minut nám příliš fotbalové krásy nenabídlo, pak se ale začaly dít věci. V rozmezí mezi jednatřicátou a čtyřiatřicátou minutou kopali The Red Devils dva pokutové kopy, ten první proměnil Paul Pogba, krátce nato jeho příkladu následoval Anthony Martial. Před odchodem do šaten se Mourinhově partě podařila ještě jedna akce, kterou parádní pumelicí zakončil Paul Pogba, o vítězi dnešního mače tak bylo rozhodnuto už po úvodní půli. Do té druhé vstoupili domácí velice dobře, krátce po jejím začátku se trefil Jesse Lingard, ve zbylém průběhu utkání si Manchester hlídal komfortní náskok, nulu se ale brankáři de Geovi udržet nepodařilo, v třiaosmdesáté minutě jej totiž překonal Robin van Persie.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Depay si seběhl pro pas od Michaela Carricka, poté se s balonem obtočil okolo svého strážce a šikovnou uličkou vyslal vpřed Rooneyho, tomu ale scházela potřebná rychlost, čehož využil zodpovědně se vracející Köybaşı.
     
    90+1
    Vzhledem ke stavu není důvod k tomu dnešní utkání nějak zbytečně protahovat a ví to i skupina sudích, která nad rámec základní hrací doby nastavuje jen dvě minuty.
     
    90
    Tentokráte už ale ano! Po rozehrání rohového kopu si balon učebnicově narazili Mata s Depayem, druhý jmenovaný si poté všiml na hranici šestnáctky číhajícího Fosu-Mensaha, jehož přízemní pokus si ale Volkan Demirel pohlídal.
     
    89
    Tak jsem to asi zakřikl. Wayne Rooney totiž zničehonic vymyslel krásnou kolmici pro neobsazeného Matu, jenž se v šestnáctce soupeře dostal ke střele, díky včasnému bloku v podání Neustädtera však Demirel zasahovat nemusel.
     
    88
    Domácí fotbalisté s balonem kombinují okolo středového kruhu, dnešní utkání, které bylo rozhodnuto už po prvních pětačtyřiceti minutách, se opravdu už pouze dohrává.
     
    86
    Hosté nemají dost a snaží se jít naproti vstřelení dalších gólů! Souzovi parádně vyšlo zpracování, brazilský středopolař si balon poté přehodil na svou silnější pravačku a velice nepříjemně vypálil, de Gea ale zareagoval včas a kulatý nesmysl vytěsnil!
     
    85
    Domácí fanoušci si na van Persieho výkony v dresu The Red Devils dobře vzpomínají, svého bývalého hráče zpět v Manchesteru přivítali opravdu velmi pěkně. Po vstřelení první branky Fenerbahce celý stadion sborově tleskal, a postaral se tak o velice hezké sportovní gesto!
    83. Robin van Persie (FEN) - 4:1
     
    83
    Fenerbahce právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se hostující fotbalisté toho čestného zásahu přeci jen dočkali! Emmanuel Emenike dostal další dlouhý balon za obranu United, po jehož zpracování se rozhlédl a krásnou kolmicí oslovil na malém vápně číhajícího ROBINA VAN PERSIEHO, který měl už snadnou práci!
     
    82
    Alper Potuk se rozhlédl kolem sebe a pěkným bochánkem našel na hranici vápna si sbíhajícího Emenikeho. Jeho pokus o centr zastavil Rojo, od nějž se však balon odrazil k volnému Souzovi, s jeho ránou si ale de Gea starosti dělat nemusel.
     
    81
    Nizozemský záložník došel k závěru, že přes Özbayraklıho to nepůjde, proto se vydal pro balon ke středu hřiště. Taky jej tam dostal a nakonec se s ním probojoval až na hranici malého vápna, jeho série šikovných manévrů sice byla velice pohledná, zakončení ale mizerné.
     
    80
    Za svůj výkon v druhém poločase zaslouží hostující obránce Özbayraklı velkou pochvalu. Na pravé straně v posledních minutách dominuje a potvrdil to i nyní, když po krásně načasovaném skluzu zastavil rodící se průnik Memphise Depaye.
    78.
     
    78
    Nechybělo mnoho k tomu, aby byl Volkan Demirel nucen balon ze své sítě lovit už popáté! Po Martialově nahrávce se na něj totiž zcela osamocen řítil Juan Mata, jeho pokus o obstřel ale zkušený brankář přečetl, a zachránil tak Fenerbahce od další pohromy!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 31. P. Pogba (pen.), 34. Martial (pen.), 45+1. P. Pogba (Lingard), 48. Lingard (Rooney) – 83. van Persie (Emenike)

    Karty:   35. Kjær (FEN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:13.
    Manchester United: de Gea – Darmian, Bailly, Smalling (46. Rojo), Shaw – Carrick, P. Pogba (75. Fosu-Mensah) – Mata, Rooney (C), Lingard (66. Depay) – Martial.
    Náhradníci: Romero – Fosu-Mensah, Rojo, Fellaini, Depay, Ibrahimović, Rashford.

    Fenerbahce Istanbul: Demirel (C) – Özbayraklı, Kjær (46. Emenike), Škrtel, Kaldırım – Topal, Neustädter, Souza – Potuk, van Persie, Şen (69. Köybaşı).
    Náhradníci: Fabiano – Köybaşı, Civelek, Emenike, Koca, Stoch.

    Rozhodčí: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Frédéric Haquette (všichni Francie)
    bahis siteleri