Lotte – Leverkusen 2:2 (4:3 po pen.) | Dynamo Drážďany – Bielefeld 0:1 (kon.) | Freiburg – Sandhausen 3:3 (3:4 po pen.)
Würzburger – Mnichov 1860 0:0 (3:4 po pen.) | St. Pauli – Hertha 0:2 (kon.) | Mönchengladbach – Stuttgart 2:0 (kon.)
Frankfurt – Ingolstadt 0:0 (4:1 po pen.) | Hallescher – Hamburg 0:4 (kon.)
po penal. (4:1)
Eintracht Frankfurt
0:0 (0:0)
FC Ingolstadt 04
Úterý 25.10.2016, 20:45 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německý pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Hezký večer! Co nejsrdečněji vás vítám u sledování textového přenosu z duelu druhého kola německého poháru DFB Pokal, v němž se střetnou dva bundesligové celky: Eintracht Frankfurt a FC Ingolstadt 04. Tak si to nenechte ujít!
     
    EINTRACHT FRANKFURT

    Loňská sezóna tradičnímu hesenskému velkoklubu vůbec nevyšla, Eintracht na jaře dokonce odvolal zkušeného trenéra Armina Veha, místo nějž se týmu ve městě přezdívaném Mainhattan ujal bývalý chorvatský reprezentant Niko Kovač. Pod jeho vedením se Eintracht zachránil, přes léto vhodně posílil kádr a v Bundeslize mu to stačí na umístění v horní polovině tabulky – Frankfurtští v posledním domácím utkání dokonce remizovali 2:2 s Bayernem! V prvním kole DFB Pokalu parta okolo nestárnoucího Alexandera Meiera až po penaltách prošla přes třetiligový Magdeburg.
     
    FC INGOLSTADT 04

    V případě Ingolstadtu je to oproti jeho dnešnímu hostiteli poněkud naruby. Zatímco v minulém ročníku se Die Schänzer jakožto bundesligový nováček zachránili bez sebemenších problémů a jejich defenzíva patřila k nejlepším v soutěži, letos je to ze strany klubu podporovaného automobilkou Audi velká bída. Po odchodu zkušeného gólmana Ramazana Özcana Ingolstadští inkasují spoustu branek a za osm ligových kol získali pouhé dva body, což stačí na předposlední místo o skóre před podobně se trápícím Hamburkem. Rovněž Ingolstadt postoupil do druhého pohárového kola až díky pokutovým kopům, ve kterých vyřadil Aue, které působí ve druhé Bundeslize.
     
    Úvodní sestavy:

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Regäsel, Abraham, Vallejo, Tawatha – Hasebe, Mascarell – Gaćinović, Huszti, Tarashaj – Seferović.
    Náhradníci: Lindner – Medojević, Hrgota, Barkok, Oczipka, Fabián, Chandler

    FC Ingolstadt 04: Hansen – Levels, Matip, Brégerie, Jung – Groß, Cohen, Christiansen – Lex, Lezcano, Leckie.
    Náhradníci: Nyland – Tisserand, Hartmann, Suttner, Roger, Kittel, Hadergjonaj

    Rozhodčí: Osmers – Heft, Gorniak.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Mijat Gaćinović si na polovině hřiště nedovoleně vyšlápl na Cohena, hosté tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    2
    Zatímco na bundesligová klání bývá Commerzbank-Arena naplněna až po střechu, dnes padesátitisícový stánek Eintrachtu z velké části zeje prázdnotou.
     
    3
    Hra je v úvodu utkání hodně rozkouskovaná, už od úvodních minut je patrné, že důležité bude pro oba celky především neinkasovat.
     
    4
    Svěřenci Nika Kovače kombinují na polovině hřiště, o míče je nyní teprve devatenáctiletý stoper Jesús Vallejo, jenž je ve Frankfurtu na hostování ze slavného Realu Madrid.
     
    5
    Eintracht vybojoval rohový kop, který se bude po obranném zákroku zkušeného Matipa opakovat.
     
    6
    O první vzruch v tomto utkání se postaral Mijat Gaćinović, který to z hranice šestnáctky zkusil z otočky, jeho střela ale o nějaký ten metr minula Hansenovu svatyni!
     
    8
    Hráči v bíločerných dresech jsou v úvodu zápasu o něco aktivnějším týmem, nyní však Taleb Tawatha na polovině soupeře zbytečně fauloval Cohena.
     
    9
    Po rychlé Levelsově rozehrávce hosté pro jistotu uklidnili hru, načež se na individuální výlet na soupeřovu polovinu vydal Jung.
     
    10
    Haris Seferović se hezky prosmýkl mezi dvěma hráči Ingolstadtu a poté tvrdě vypálil, jeho dělovka z hranice pokutového území ale pouze vyprášila Hansenovu náruč!
     
    11
    Aktivně napadající domácí vytlačili fotbalisty Die Schänzer až k Hansenovi, který má ale nyní spoustu času na rozehrávku protiútoku.
     
    12
    Strážce ingolstadské svatyně nyní včasným vyběhnutím vyřešil rodící se šanci Eintrachtu, Seferović se do zakončení nakonec neprokousal.
     
    13
    Paraguayský reprezentant Lezcano se dostal do zakončení hlavou, podle sudího Osmerse si však pomohl útočným faulem, a tak je hra přerušena.
     
    15
    Po nedovoleném zákroku na Maxe Christiansena budou mít hosté spoustu času na rozehrávku míče z levé strany hřiště, Die Schänzer na domácí v posledních minutách pořádně zatlačili.
     
    16
    Hráči v červených dresech ale o balon vzápětí přišli a rozehrávající Regäsel si navíc došel pro faul jednoho z Ingolstadských.
     
    17
    Levelsův centr z pravé strany skončil bezpečně skryt v Hradeckyho náruči, hra je navíc přerušena, poněvadž na trávníku zůstal ležet domácí kapitán Abraham.
     
    19
    Frankfurtští příznivci reklamují ruku jednoho z hráčů Ingolstadtu ve vlastním pokutovém území, hra však plyne vesele dál.
     
    20
    Lex zbrkle přišel o balon, nicméně následný nákop Davida Abrahama na útočnou polovinu odvrátil Matip do autu.
    Domácí kotel se zpoza branky přesunul na podélnou stranu tribuny naproti televizním kamerám, jinak Commerzbank-Arena zeje prázdnotou.
     
    22
    Frankfurtští nyní kombinují na polovině hřiště, pečlivě rozestavená defenzíva hostí ale Kovačovu partu k Hansenovi nepouští.
     
    23
    Pokus Die Schänzer o protiakci ale skončil ještě před půlící čarou, dalekonosný nákop hostujícího kapitána Matipa totiž dosvištěl až do moci Lukase Hradeckyho.
     
    24
    Matthew Leckie se dostal po centru z pravé strany k hlavičkovému zakončení, australský legionář ale vcelku výrazně minul domácí svatyni.
     
    26
    Posila Eintrachtu z izraelského celku Maccabi Haifa Taleb Tawatha se elegantně uvolnil u postranní čáry, žádné nebezpečí pro hostující defenzívu z toho ale nepramenilo.
     
    27
    Leckie si teď nedovoleným způsobem vyšlápl na Omara Mascarella, svěřenci Nika Kovače tak budou zahrávat přímý kop z poměrně zajímavé pozice.
     
    28
    Ze standardky domácích ovšem žádné nebezpečí pro Hansena nepramenilo a na druhou stranu už navíc míří Anthony Jung.
     
    29
    Žlutou kartu dostává MIjat Gaćinović (Eintracht Frankfurt).
     
    30
    Půlhodina hry je za námi a zatím sledujeme opatrnou partii bez žádných větších šancí, nechme se překvapit, zdali se to změní, anebo jestli bude nadále k vidění defenzivní boj.
     
    31
    Haris Seferović zůstal ležet v bolestech na hrací ploše, hra je přerušena a fotbalisté Eintrachtu budou mít spoustu času a klidu na rozehrávku.
     
    32
    Makoto Hasebe při napadání ostře zajel do Matthewa Leckieho, rozehrávat tak nyní budou pro změnu Die Schänzer.
     
    34
    Do moderní Commerzbank-Areny si dnes našlo cestu odhadem jen něco přes šest tisícovek diváků, domácí kotel se přesto stará o důstojnou atmosféru a domácí už postupují vpřed.
     
    35
    Lex byl obsazen, a Lezcanův pas si tak nedokázal zpracovat. Dario Lezcano se o chviličku později dostal zpět k míči, v klíčový moment ale ztratil rovnováhu.
     
    36
    Tawatha neměl komu přihrát, a tak musel zařadit zpátečku a vrátil balon Vallejovi. Oběma týmům zatím chybí pověstný moment překvapení, i v závěru první půle dominuje defenzíva.
     
    37
    To platí i nadále. Lezcano se po pravém křídle vydal kupředu, nadějně rozjetou akci ale překombinoval a nakonec o míč přišel, než stihl vystřelit.
     
    38
    Taleb Tawatha nedaleko hranice vlastní šestnáctky nedovoleným způsobem zastavil Tobiase Levelse, hosté tak budou zahrávat standardku z velmi nadějné pozice.
     
    39
    Jung ovšem z ostrého úhlu vysoko přestřelil domácí svatyni, a tak bude následovat pouze odkop od Hradeckyho svatyně.
    39. Tohle Jungovi nevyšlo.
     
    40
    David Abraham odvrátil Levelsův centr z pravé strany zpět do zámezí, hosté tak ještě zůstanou u míče formou dalšího autového vhazování.
     
    41
    Z tribun se zcela oprávněně ozývá pískot. Stefan Lex totiž "zavezl" míč až do zámezí, sudí Osmers přesto nařídil rohový kop ve prospěch Ingolstadtu.
     
    42
    Ten sice domácí zcela bez potíží ubránili a dostali míč až na útočnou polovinu, kotel Eintrachtu přesto nadále nespokojeně hučí.
     
    43
    Lezcano to teď ve středu hřiště pořádně schytal od Mascarella, který do tohoto souboje přiletěl zčistajasna a naprosto zbytečně – rozehrávka pro hosty.
     
    44
    Shani Tarashaj, který ve Frankfurtu působí formou hostování z anglického Evertonu, zůstal ležet v bolestech na trávníku, k avizovanému vhazování Ingolstadských tak ještě nějakou tu vteřinku nedojde.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka je minulostí. Zatím byla k vidění velmi opatrná partie bez jediné výraznější šance na jedné či druhé straně. Hradecky i Hansen byli bez práce, změní se to po změně stran? To začneme zjišťovat ve 21:45.
    Eintracht je bez své opory Marca Fabiána v ofenzívě zatím neškodný.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté se prokousali až do pokutového území, Leckiemu ale na poslední chvíli vstoupil do cesty vracející se Mascarell a dostal balon do bezpečí!
     
    48
    V úvodu druhé půle jsou hosté jednoznačně aktivnější. Stefan Lex nyní zkusil štěstí z hranice pokutového území, Hradecky si ale s jeho přízemní střelou poradil!
     
    48
    Žlutou kartu dostává Stefan Lex (FC Ingolstadt 04).
     
    49
    Maďarský internacionál Szabolcs Huszti teď zbytečně fauloval jednoho z hostů na pravé straně hřiště, Ingolstadští tak budou zahrávat přímý kop.
     
    50
    Jeho exekuce se ujal Pascal Groß, centr z kopačky středopolaře Die Schänzer ale nikoho v červeném dresu nenašel.
     
    51
    Anthony Jung teď očividně přidal pádu v souboji s Regäselem, hosté budou mít přesto čas a klid na rozehrávku, což se domácímu kotli vůbec nelíbí.
     
    52
    Yani Regäsel dostal spoustu prostoru na pravé straně hřiště, než se ale stihl rozkoukat, jeden z aktivně napadajících hráčů Die Schänzer jej donutil k zadovce na stopery.
     
    53
    Po nepovedené Regäselově přihrávce o něco později skončil kulatý nesmysl v zámezí, následovat bude pouze odkop od Hansenovy svatyně.
     
    54
    Dnešní soupeři už letos změřili síly v rámci ligové soutěže, na půdě Ingolstadtu se po výhře 2:0 radoval Eintracht, který dvakrát udeřil ze standardek. Dnes mají domácí k takovému výsledku zatím daleko...
     
    56
    Nyní si pro soupeřův faul ochotně došel pro změnu domácí Tarashaj. Hra je hodně rozkouskovaná a žádný pohledný fotbal k vidění nebyl.
     
    57
    Po Levelsově centru z pravé strany se Matthew Leckie skácel k zemi v soupeřově šestnáctce, píšťalka sudího Osmerse ale zůstala mlčenlivá.
     
    58
    Po nezáživné pasáži hry to vzal na sebe Huszti, který se prokousal až do šestnáctky a ještě vylepšil pozici pro Shaniho Tarashaje, tomu ale následná střela nevyšla podle představ.
     
    58
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Dario Lezcano, přichází Moritz Hartmann.
     
    59
    Marvin Matip odkopl míč do bezpečí těsně před dotírajícím Mascarellem, poté se však balonu ujali zadáci domácího celku.
     
    60
    Po nějaké době se ozval početný kotel příznivců Eintrachtu, domácí diváci se snaží vybídnout svůj tým k aktivnějšímu výkonu. Zatím neúspěšně.
     
    61
    Levels našel přesnou přihrávkou v šestnáctce volného Lexe, ten stál ale zády k Hradeckymu a než se stačil otočit, tak o balon přišel.
     
    62
    Izraelský reprezentant Cohen vypálil z voleje, rána mu ale nesedla ani trochu a balon skončil vysoko v ochranné síti, tento pokus se nedá považovat ani za propagační.
     
    63
    Domácí posilují ofenzívu o ve skvělé formě hrajícího Marca Fabiána, jemuž přepustí místo na trávníku Gaćinović.
     
    65
    Fabiánovi první kontakt s míčem příliš nevyšel, o chviličku později byla navíc hra přerušena kvůli tomu, že Cohen zůstal ležet na trávníku po souboji s Mascarellem.
     
    66
    Hra je hodně rozkouskovaná a ani jeden tým se nikam nežene, do konce už přitom zbývá jen zhruba pětadvacet minut.
     
    68
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Taleb Tawatha, přichází Bastian Oczipka.
     
    69
    Eintracht v rozmezí pěti minut posílil o dva hráče základní sestavy, tak se nechme překvapit, jaký vliv to bude mít na zbytek námi sledovaného utkání.
     
    70
    Z velké vzdálenosti to zkusil Stefan Lex, jeho nepovedený projektil ale proletěl vysoko nad břevnem Hradeckyho svatyně.
     
    72
    Střídající Marco Fabián napálil míč přímo do Christiansena, který je v tuto chvíli ošetřován. Oba týmy toho využívají k občerstvení se v prostoru u střídaček.
     
    73
    Už se opět hraje. Domácí se pracně prokousali na soupeřovu polovinu, tam ale Huszti o míč lacino přišel, a hosté tak mohou zamířit kupředu.
     
    74
    Jejich akce ale neměla dlouhého trvání, poněvadž Omar Mascarell poblíž půlící čáry odvrátil kulatý nesmysl do autu.
     
    76
    Jauvajs, tohle muselo bolet. Matthew Leckie naprosto zbytečně sestřelil Abrahama, který vykřikl jako postřelený jelen, za což hostující křídelník vyfasoval žlutou kartu.
     
    77
    Zajímavá palebná pozice pro Omara Mascarella, talentovaný křídelník Eintrachtu ovšem nedokázal nasměrovat míč mezi za Hansena!
    77. Mascarell pouze vyprášil Hansenovy rukavice.
     
    79
    Před námi už je jen něco přes deset minut základního časového rámce, v Commerzbank-Areně se nám začíná schylovat k prodloužení...
     
    79
    Žlutou kartu dostává Marco Fabián (Eintracht Frankfurt).
     
    80
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Stefan Lex, přichází Sonny Kittel.
     
    81
    Makoto Hasebe ze středového kruhu založil akci Eintrachtu, která ale záhy skončila. Hosté dostali míč až k pokutovému území soupeře.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 6300 diváků.
     
    83
    Exfrankfurtský Sonny Kittel pomohl vybojovat rohový kop pro Ingolstadt, Hradecky se tak bude muset mít po nějaké době na pozoru.
     
    84
    Centr z pravé strany ale skončil pouze na hlavě Davida Abrahama a o chviličku později Lukas Hradecky ukryl balon ve své náruči. Hosté z ojedinělé možnosti nevytěžili vůbec nic.
     
    85
    Ve Frankfurtu se vše začíná schylovat k prodloužení, pět minut před koncem základní hrací doby je to z obou stran stále jedna velká nuda.
     
    86
    Cohenova přihrávka na Tobiase Levelse přišla až v momentě, kdy byl zkušený krajní bek Ingolstadtu v ofsajdovém postavení – rozehrávka pro Eintracht.
     
    87
    Dnes to nelepí ani domácí opoře Fabiánovi, čas se rychle krátí a prakticky vše podstatné se odehrává ve středu hřiště.
     
    88
    No a pozor! Marco Fabián u postranní čáry naprosto zbytečně zajel do Brégerieho a po druhé žluté kartě poputuje předčasně pod sprchy!
    88. Červená karta po 2. žluté pro Marca Fabiána
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu nastavil arbitr Osmers dvě minuty!
     
    90+1
    Z tribun se ozývá mohutný pískot, který ještě zesílil poté, co hlavní rozhodčí odpískal hraniční zákrok Valleja.
     
    90+2
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Shani Tarashaj, přichází Timothy Chandler.
     
    90
    Druhý poločas skončil.
     
    A je to jasné! Ani druhý poločas nepřinesl jedinou pořádnou šanci, a tak bude napínavá defenzivní bitva pokračovat půlhodinovým prodloužením. Pokud se nerozhodne ani v něm, dočkáme se pokutových kopů. Eintracht je v mírné nevýhodě, poněvadž bude dohrávat bez vyloučeného špílmachra Fabiána.
    6300 diváků v Commerzbank-Areně čeká ještě půlhodinové prodloužení.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    Fotbalisté Eintrachtu začali v prodloužení aktivněji, Chandlerovi ale ujel míč do autu, a tak bude následovat vhazování v podání Brégerieho.
     
    93
    Sonny Kittel šikovně zpracoval míč pro Große, jemuž ale střela vůbec nevyšla a Hradecky se za balonem letícím mimo pouze ohlédl.
     
    95
    Ani v prodloužení to zatím žádná fotbalová hitparáda není, oba týmy si především hledí taktických povinností a příliš přidané hodnoty divákům nenabízí.
     
    96
    Christiansenova dalekonosná kolmice doletěla až k frankfurtskému brankáři, hráči v bíločerných dresech nyní kombinují na polovině hřiště.
     
    97
    To už neplatí, Vallejo nyní na úrovni půlící čáry zajel do Sonnyho Kittela – rozehrávka pro Die Schänzer.
     
    99
    Domácí kotel se pokouší podporovat fotbalisty Eintrachtu, ti ale mají velké problémy s aktivně napadajícími hráči v červeném.
     
    100
    Sto minut čistého času je za námi a stále čekáme na první gól, ba dokonce na první pořádnou šanci. Vše nasvědčuje tomu, že oba týmy se spoléhají na penalty.
     
    101
    Szabolcs Huszti to vzal na sebe, také on ale dokázal, že mu to dnes prostě nelepí. Pokus maďarského veterána z uctivé vzdálenosti se ani nedošourala k ingolstadské svatyni.
     
    102
    Timothy Chandler se dožaduje rohového kopu pro svůj tým, podle všeho se ale míč do zámezí odrazil od něj a ne od Brégerieho. Následovat tak bude pouze odkop v podání brankáře Hansena.
     
    104
    Oba týmy hrají s nulovým rizikem a taktická bitva ve středu hřiště pokračuje, už jen něco přes 15 minut nás dělí od pokutových kopů.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    Vyčerpaní fotbalisté obou týmů se putují občerstvit ke střídačkám, za pár okamžiků začne závěrečná čtvrthodinovka hry. Dočkáme se konečně rozhodnutí?
    Ani správce twitterového účtu Frankfurtu nemá o čem psát.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Početný kotel příznivců Eintrachtu navzdory předváděné "holomajzně" nadále podporuje své oblíbence, vše ale nasvědčuje tomu, že uvidíme penalty.
     
    108
    Timothy Chandler pod tlakem pro jistotu vrátil míč Hradeckymu, který následně nic nevymýšlel a nakopl míč směrem k polovině hřiště.
     
    109
    Lukas Hradecky neodhadl svůj výběh a na hranici pokutového území míč minul. Matthew Leckie tak mohl zakončit do odkryté domácí svatyně, to se mu ale nepodařilo!
    109. Leckie pohrdl možností rozhodnout!
     
    111
    Szabolcs Huszti bude nyní zahrávat přímý kop z pravé strany, poněvadž Sonny Kittel naprosto zbytečně zastavil Regäsela.
     
    112
    Tak to byla šance jako hrom! Rozhodnout mohl i Eintracht, jenže po Husztiho centru orazítkoval Haris Seferović břevno Hansenovy svatyně!
    112. Seferović trefil břevno!
     
    113
    V samotném závěru zápasu se na hřišti konečně něco děje. Exfrankfurtský Sonny Kittel se nyní pokusil potopit svůj bývalý klub, jeho pokus z nějakých dvaceti metrů ale postrádal přesnost.
     
    115
    Kittel má dnes o motivaci postaráno a ze souboje s Bastianem Oczipkou dokázal hostující záložník vytěžit maximum: rohový kop.
     
    116
    Brégerie se pokusil o zakončení nůžkami a poté se ještě k míči dostal po skrumáži před Hradeckym střídající Hartmann, který si ale pomohl rukou.
     
    117
    Harisovi Seferovićovi míč v klíčový moment sjel z kopačky, domácí ale díky Matipově teči budou ještě zahrávat rohový kop.
     
    118
    Z něj žádné nebezpečí pro Die Schänzer nepramenilo a hosté se vydali do bleskového protiútoku. Hartmannovu hlavičku ze skvělé pozice Hradecky parádně vyrazil, hra ale byla pro ofsajd stejně přerušena.
     
    119
    Makoto Hasebe propadl před hranicí vlastní šestnáctky a odraženého míče se málem zmocnil Leckie, Lukas Hradecky ale včas vyběhl a vše vyřešil.
     
    120
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Mathew Lecki, přichází Markus Suttner.
     
    120
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Je to jasné, uvidíme pokutové kopy! Druhý poločas prodloužení přinesl zatím nejzajímavější momenty tohoto utkání, Leckie na jedné straně ani Seferović na té druhé ale své šance proměnit nedokázali.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Jako první si vzal míč na starost Szabolcs Huszti, který ho poslal nekompromisně pod břevno!
     
    1. série
    1:1
    Prosazuje se i Cohen, po první sérii máme vyrovnáno!
     
    2. série
    2:1
    Eintracht je nadále stoprocentní, Bastian Oczipka poslal balon přesně do Hansenova protipohybu!
     
    2. série
    2:1
    Stoper Brégerie mířil do středu brány, svatyni Frankfurtu ale přestřelil!
    BRÉGERIE
     
    3. série
    3:1
    To byla paráda! Omar Mascarell se ukázkovým dloubáčkem trefil přesně.
     
    3. série
    3:1
    Moritz Hartmann nedal, Ingolstadt je na pokraji vyřazení!
     
    4. série
    4:1
    Je rozhodnuto! Kapitán japonské reprezentace Makoto Hasebe se trefil přesně k tyči, Eintracht tak postupuje do třetího kola!
    HASEBE
     
    Konec zápasu.
     
    Už od úvodních minut tohoto utkání něco napovídalo tomu, že zápas rozhodne jediná šance, možná dokonce pokutové kopy. Na ty nakonec skutečně došlo, poněvadž jediné příležitosti byly k vidění až v prodloužení a Leckie ani Seferović nemířili přesně. Zatímco domácí proměnili všechny čtyři penalty, Ingolstadt jen jednu jedinou, a tak svěřenci Nika Kovače postupují do třetího kola DFB Pokalu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:12. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 22:18.
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (23:23:08)

    Vojtěch Balon

    Branky:

    Karty:   29. Gaćinović (FRN), 79. Fabián (FRN) – 48. Lex (ING), 76. Leckie (ING)   88. Fabián (FRN)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Huszti (FRN)
    1:1   Cohen (ING)
    2. série:
    2:1   Oczipka (FRN)
    2:1   Brégerie (ING)
    3. série:
    3:1   Mascarell (FRN)
    3:1   Hartmann (ING)
    4. série:
    4:1   Hasebe (FRN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:12. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 22:18.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Regäsel, Abraham, Vallejo, Tawatha (68. Oczipka) – Hasebe, Mascarell – Gaćinović (63. Fabián), Huszti, Tarashaj (90+2. Chandler) – Seferović.
    Náhradníci: Lindner – Medojević, Hrgota, Barkok, Oczipka, Fabián, Chandler

    FC Ingolstadt 04: Hansen – Levels, Matip, Brégerie, Jung – Groß, Cohen, Christiansen – Lex (80. Kittel), Lezcano (58. Hartmann), Leckie (120. Suttner).
    Náhradníci: Nyland – Tisserand, Hartmann, Suttner, Roger, Kittel, Hadergjonaj

    Rozhodčí: Osmers – Heft, Gorniak

    Diváci: 6300
    bahis siteleri