Charleroi – Genk 2:1 (kon.) | Sint-Truiden – Waregem 0:2 (kon.) | Club Bruggy – Westerlo 4:0 (kon.)
Anderlecht – Mechelen 2:0 (kon.) | Kortrijk – Eupen 1:1 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
4:0 (2:0)
KVC Westerlo
Středa 26.10.2016, 20:30 • Jan Breydelstadion, Brugge • Belgická liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ricardo Van Rhijn krásně vypálil zpoza šestnáctky a jeho střela letící těsně nad zemí mířila přesně k pravé tyči, Koen Van Langendonck ale vytáhl další fantastický zákrok a tygřím skokem míč vyrazil na rohový kop!
    88. Dion COOLS - 4:0
     
    88
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Jelle Vossen v blízkosti pravé tyče skvěle prodloužil přízemní centr Thibaulta Vlietincka z pravého křídla za sebe a DION COOLS ho ve skluzu usměrnil po zemi ke vzdálenější levé tyči.
     
    86
    Domácím se podařilo po krásné akci po levém křídle zamířit hlavou do levého horního rohu brány, gól ale nebyl uznán kvůli ofsajdu.
     
    83
    Střídající Nikola Storm se mohl zapsat mezi střelce dnešního utkání, když se v blízkosti levé tyče dostal k přetaženému centru z pravého křídla, Koen Van Langendonck ale dokázal jeho přízemní střelu z blízkosti vyrazit!
     
    80
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Ruud Vormer, přichází Thibault Vlietinck.
    78. Tomas PINA - 3:0
     
    78
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Club Brugge založil útok nádherným dlouhým kolmým pasem za obranu a TOMAS PINA poslal míč po nádherném sklepnutí svého spoluhráče pravým ramenem pohotovým volejem po zemi ze středu šestnáctky ke vzdálenější pravé tyči.
     
    73
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Michalis Manias, přichází Herve Matthys.
     
    71
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Anthony Limbombe, přichází Nikola Storm.
     
    70
    Ostrý skluz Michaela Heylena měl vzápětí dohru a po inkasování červené karty byl vyloučen Khaleem Hyland.
     
    70
    Michael Heylen předvedl ostrý skluz, za který zcela po zásluze viděl žlutou kartou.
     
    66
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Yoni Buyens, přichází Jarno Molenberghs.
     
    66
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Daniel Christensen, přichází Robin Henkens.
     
    64
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Hans Vanaken, přichází Abdoulay Diaby.
     
    59
    Vzápětí předvedl ve středu hřiště krásnou zasekávačku Dion Cools a prudkou střelou pravačkou se pokusil zamířit do pravého horního rohu brány, jeho pokus ovšem nabral opačnou faleš a stočil se mimo!
    57. Jelle Vossen předvedl nápadité zakončení patičkou.
     
    57
    Ruud Vormer na levé straně hřiště krásně prostrčil míč na nabíhajícího Hanse Vanakena, který přízemním centrem z levé strany šestnáctky našel na přední tyči Jelleho Vossena, ten se pokoušel zakončit patičkou, míč se ale od jeho nohy odrazil po nápaditém zakončení pouze do náruče Koena Van Langendoncka!
     
    47
    Anthony Limbombe dnes hraje s velkou chutí a krátce po přestávce mohl skórovat! Domácí útočník na hranici šestnáctky předvedl krásnou zasekávačku a bodlem míč napálil těsně nad břevno!
    45+1. Ruud VORMER - 2:0
     
    45+1
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Westerlo nedokázalo v pokutovém území odvrátit vysoký míč a vzápětí za to bylo potrestáno, když se k odraženému míči dostal RUUD VORMER a nádhernou přízemní střelou zpoza šestnáctky ho napálil bez přípravy k levé tyči.
    45. Ruud Vormer po centru z levé strany hlavičkoval do tyče!
     
    45
    Anthony Limbombe nádherně odcentroval od levé postranní čáry a uprostřed šestnáctky našel nikým nehlídaného Ruuda Vormera, který parádní hlavičkou ze značky pokutového kopu orazítkoval levou tyč!
     
    37
    Club Brugge na levém křídle založil další nebezpečný útok, Koen Van Landendonck ale skvěle vyběhl z brány a za hranicí šestnáctky míč odkopl před jedním z domácích hráčů do bezpečí!
    35. Silvere Ganvoula zasáhl do hlavy Ludovice Butelleho ve snaze zakončit a okamžitě byl po tvrdém faulu vyloučen.
     
    34
    Silvere Ganvoula šel v pokutovém území dobře za míčem, jenže při pokusu o zakončení zvedl nohu příliš vysoko a tvrdě srazil k zemi vybíhajícího brankáře Ludovice Butelleho. Útočník Westerla vzápětí dostal okamžitě červenou kartu a musel předčasně odejít pod sprchy.
    32. Anthony Limbombe a jeho střela po krásném uvolnění.
     
    32
    A vzápětí přišla další šance! Anthony Limbombe si naběhl na krásnou kolmou přihrávku a po pokrytí míče se na levé straně šestnáctky parádní zasekávačkou zbavil protihráče. Následovala přízemní střela z ostrého úhlu, kterou připravený brankář Koen Van Landendonck na přední tyči skvěle vyrazil.
    31. Stefano Denswil krásně vypálil z volného přímého kopu.
     
    31
    Stefano Denswil se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho nádherná technická střela levačkou zamířila těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    30
    Jelle Vossen byl v blízkosti šestnáctky při zpracovávání míče zády k bráně zezadu nakopnut Filipem Daemsem do pravé nohy a Club Brugge bude rozehrávat volný přímý kop z velmi nebezpečné pozice.
     
    15
    Hans Vanaken mohl navýšit vedení Brugg, když se před ním na levé straně šestnáctky otevřel prostor a napřáhl ke tvrdé střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji pozorný Koen Van Langendonck vyboxoval do bezpečí!
    13. Dion COOLS - 1:0
     
    13
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Bruggy rozjely krásnou kombinační akci a Ruud Vormer už mohl v blízkosti pravé tyče zakončovat, jenže se rozhodl míč předložit ze druhé vlny nabíhajícímu DIONOVI COOLSOVI, který na vzdálenější levé tyči po jeho přihrávce skóroval z blízkosti do odkryté brány.
     
    9
    Bruggy skvěle otočily hru doleva a po nádherném centru se ocitl uprostřed šestnáctky ve slibné brankové příležitosti Benoit Poulain, jeho následná hlavička ale byla sražena na roh!

    Tomáš Reiner

    Branky: 13. Cools, 45+1. Vormer, 78. Pina, 88. Cools

    Karty:   70. Heylen (WES)   34. Ganvoula (WES), 70. Hyland (WES)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:0. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 10:3. Fauly: 10:8.
    Club Bruggy KV: Butelle – Van Rhijn, Poulain, Cools, Denswil – Claudemir, Pina, Vanaken (64. Abdoulay Diaby) – Vormer (80. Vlietinck), Vossen, Limbombe (71. Storm). (4-3-3)
    Náhradníci: Teunckens – Simons, Bolingoli Mbombo, Lemoine. Trenér: Michel Preud'homme.

    KVC Westerlo: Van Langendonck – Apau, Miletic, Christensen (66. Henkens), Daems, Mustoe – Heylen, Hyland, Buyens (66. Molenberghs) – Ganvoula, Manias (73. Matthys). (5-3-2)
    Náhradníci: Verbist – Acolatse, Schuermans, Rommens. Trenér: Jacky Mathijssen.

    Rozhodčí: Jonathan Lardot. Asistenti: Frédéric Godelaine, Vito Divincenzo. Čtvrtý rozhodčí: Luc Wouters
    bahis siteleri