Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 26.10.2016, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:42 Eric FEHR - 3:2
     
    49:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh otáčí vývoj dnešního utkání a ujímá se vedení 3:2! Po vyhraném vhazování v obranném pásmu projel Tom Kühnhackl do útočného pásma, počkal s přihrávkou před branku a ERIC FEHR poslal kotouč mezi betony hostujícího brankáře do branky! Asistence: Tom Kühnhackl, Matt Cullen.
    45:36 Carl HAGELIN - 2:2
     
    45:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přečíslení dva na jednoho se zrodilo také na druhé straně! Bonino poslal kotouč za obránce Floridy, puk si vzal CARL HAGELIN, vzal zakončení na sebe a přesnou střelou mezi ruku a tělo brankáře rozjásal domácí fanoušky! Asistence: Nick Bonino.
    33:41 Sidney CROSBY - 1:2
     
    33:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí po chvíli využívají přesilovou hru! Florida sice vybojovala puk, ale Phil Kessel vybojoval kotouč pro Malkina, jež posunul kotouč mezi kruhy. SIDNEY CROSBY si puk rychle stáhl a dělovkou pod břevno vrací Tučňáky do hry! Asistence: Jevgenij Malkin, Phil Kessel.
    26:08 Mark PYSYK - 0:2
     
    26:08
    Florida právě vstřelila branku!
    A pozor! Z ničeho nic je to 0:2! Florida předvedla opravdu ukázkovou akci! Hosté rychle přenesli hru do útočného pásma. Mezi kruhy si sjel MARK PYSYK, jež krásně tečoval přihrávku od mantinelu a kotouč zaplaval mimo Fleuryho dosah! Asistence: Shane Harper, Jonathan Marchessault.
    18:02 Reilly SMITH - 0:1
     
    18:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Napotřetí už to Panterům vyšlo! Florida se ujímá vedení a využívá přesilovou hru! Nahození od modré čáry tečoval před Fleurym Michael Matheson. Domácí brankář kotouč vyrazil jen před sebe a REILLY SMITH už měl snadnou pozici! Asistence: Michael Matheson, Colton Sceviour.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Crosby (Malkin, Kessel), 46. Hagelin (Bonino), 50. Fehr (Kühnhackl, Cullen) – 19. R. Smith (Matheson, Sceviour), 27. Pysyk (Harper, Marchessault)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Condon) – Daley, Dumoulin, J. Schultz, Cole, Warsofsky, Määttä – Hörnqvist, Crosby, S. Wilson – Rust, Malkin, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kühnhackl.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, Rau – Sceviour, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie, McKegg.

    Rozhodčí: St- Pierre, Luxmor – Grandt, Berg

    Diváci: 18 434
    bahis siteleri