Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 26.10.2016, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Až teď odjíždí James Reimer na střídačku! Florida zkouší sehrát závěrečné sekundy utkání v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    52:20
    Hosté si vypracovali dobrou možnost! Jonathan Marchessault si zpracoval přihrávku od mantinelu a chtěl se vytočit před Fleuryho! Brian Dumoulin k němu přistoupil na poslední chvíli a nedovolil soupeři zakončit z těsné blízkosti!
     
    51:24
    Bude se vylučovat! Florida dostává šanci na vyrovnání! Dvě minuty za podražení si totiž odsedí Jevgenij Malkin!
    49:42 Eric FEHR - 3:2
     
    49:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh otáčí vývoj dnešního utkání a ujímá se vedení 3:2! Po vyhraném vhazování v obranném pásmu projel Tom Kühnhackl do útočného pásma, počkal s přihrávkou před branku a ERIC FEHR poslal kotouč mezi betony hostujícího brankáře do branky! Asistence: Tom Kühnhackl, Matt Cullen.
    45:36 Carl HAGELIN - 2:2
     
    45:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přečíslení dva na jednoho se zrodilo také na druhé straně! Bonino poslal kotouč za obránce Floridy, puk si vzal CARL HAGELIN, vzal zakončení na sebe a přesnou střelou mezi ruku a tělo brankáře rozjásal domácí fanoušky! Asistence: Nick Bonino.
     
    45:17
    Na druhé straně postupovali hosté ve dvou proti jedinému obránci! Kyle Rau vzal tíhu okamžiku na svá ramena, ale jeho ránu na poslední chvíli srazil vracející se Brian Dumoulin!
     
    43:28
    Obrovská šance Pittsburghu! Hostující obrana pláchnul Phil Kessel, který vyslal střelu zápěstím nad rameno Jamese Reimera, jenže radost mu zkazilo břevno!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    35:37
    Mohlo být vyrovnáno! Z ničeho nic se kotouč odrazil před branku Floridy, kam si sjel Bryan Rust, ale objev minulé sezóny z těsné blízkosti napálil puk do Jamese Reimera!
    33:41 Sidney CROSBY - 1:2
     
    33:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí po chvíli využívají přesilovou hru! Florida sice vybojovala puk, ale Phil Kessel vybojoval kotouč pro Malkina, jež posunul kotouč mezi kruhy. SIDNEY CROSBY si puk rychle stáhl a dělovkou pod břevno vrací Tučňáky do hry! Asistence: Jevgenij Malkin, Phil Kessel.
     
    33:32
    Bude se znovu vylučovat! Pittsburgh si zahraje další přesilovou hru! Greg McKegg trefil holí do tváře jednoho z domácích obránců a odsedí si dvě minuty za vysokou hůl!
     
    33:00
    Alex Petrovic obdržel přihrávku do volného prostoru, dlouho mířil, ale střelou zápěstím napálil kotouč několik centimetrů nad břevno domácí branky! Pittsburgh neví, co hrát!
     
    29:16
    Tučňáci si zahrají svou první přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Jaromír Jágr!
    26:08 Mark PYSYK - 0:2
     
    26:08
    Florida právě vstřelila branku!
    A pozor! Z ničeho nic je to 0:2! Florida předvedla opravdu ukázkovou akci! Hosté rychle přenesli hru do útočného pásma. Mezi kruhy si sjel MARK PYSYK, jež krásně tečoval přihrávku od mantinelu a kotouč zaplaval mimo Fleuryho dosah! Asistence: Shane Harper, Jonathan Marchessault.
     
    24:03
    Mohlo být vyrovnáno! Crosby přenechal kotouč Wilsonovi, který jej zápěstím nahodil na branku a před Reimerem se kotouč ještě odrazil od jedné z holí! Hosté měli pořádné štěstí!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:18
    A mohlo to být 2:0! Poprvé v utkání o sobě dal vědět Jaromír Jágr, který chtěl z úhlu překvapit domácího brankáře, ale Marc-Andre Fleury přes drobné potíže udržel kotouče ve své výstroji!
    18:02 Reilly SMITH - 0:1
     
    18:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Napotřetí už to Panterům vyšlo! Florida se ujímá vedení a využívá přesilovou hru! Nahození od modré čáry tečoval před Fleurym Michael Matheson. Domácí brankář kotouč vyrazil jen před sebe a REILLY SMITH už měl snadnou pozici! Asistence: Michael Matheson, Colton Sceviour.
     
    17:42
    Máme tady další vyloučení! Florida si zahraje už svou třetí přesilovku v utkání! Dvě minuty za vysokou hůl vyfasoval Brian Dumoulin!
     
    08:14
    Bude se znovu vylučovat! Florida si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Trevor Daley!
     
    04:20
    Bude se vylučovat! Florida si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Patric Hörnqvist!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Crosby (Malkin, Kessel), 46. Hagelin (Bonino), 50. Fehr (Kühnhackl, Cullen) – 19. R. Smith (Matheson, Sceviour), 27. Pysyk (Harper, Marchessault)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Condon) – Daley, Dumoulin, J. Schultz, Cole, Warsofsky, Määttä – Hörnqvist, Crosby, S. Wilson – Rust, Malkin, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kühnhackl.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, Rau – Sceviour, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie, McKegg.

    Rozhodčí: St- Pierre, Luxmor – Grandt, Berg

    Diváci: 18 434
    bahis siteleri