Magnitogorsk – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Ufa – Omsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.) | Viťaz – Jokerit 1:2 (kon.) | Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.)
konec
HK Soči
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 26.10.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Eric O'DELL - 1:2
     
    59:03
    Soči právě vstřelilo branku!
    Rázem je zaděláno na drama. Soči 57 vteřin před koncem snižuje na rozdíl jedné branky. Krikunov se za klecí Proskurjakova nenechal odstavit od puku. Naopak si jej dal na forhend a přihrál před brankáře Torpeda na zcela volného ERICA O'DELLA, který bleskově zblízka snižuje. Asistence: Ilja Krikunov, Igor Levickij.
    15:41 Kirill VOROBJOV - 0:2
     
    15:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Kaspars Daugavinš dnes zatím skutečně řádí a má na svědomí i druhý gól svého týmu. Nyní jej sice nedal, ale krásně jej vypracoval. Na pravé straně se ujal puku a přes vrchol kruhu se dostal až na levou stranu. Vypadalo to, že hledá vhodný prostor ke střele, když vzápětí nahrál na pravou stranu KIRILLU VOROBJOVOVI a ten střelou po ledě mezi nohy propálil přesouvajícího se Barulina. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    12:03 Kaspars DAUGAVINŠ - 0:1
     
    12:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tohle byl možná trošku smolný gól pro domácí Kuzněcov měl před svojí brankou kotouč na holi, ale při vyhození mu sjel přímo k Alexanderu Potapovovi. Už to vypadalo, že mu jej Kuzněcov vypíchne, ale Potapov našel u levé tyče zcela volného KASPARSE DAUGAVINŠE a útočník Torpeda potvrzuje, že je nejproduktivnější muž týmu. Ani náznakem se nemýlil. Asistence: Alexander Potapov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. O'Dell (Krikunov, Levickij) – 13. Daugavinš (A. Potapov), 16. K. Vorobjov (Daugavinš)


    HK Soči: Barulin – Alexandrov, Ibragimov, Mamkin, S. Kuzněcov, Glazkov, Mamašev – O'Dell, I. Zacharčuk, Levickij – Padakin, Krikunov, Ignatuškin – Jacenko, Tolpeko, Morozov – Tomilin, Ščegolkov, Dělnov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov – M. Osipov, K. Vorobjov, Jegoršev, I. Višněvskij, Lofquist, Šulenin, Kolganov – Ashton, Rasskazov, Žerděv – Daugavinš, Frolov, D. Sjomin – Šurakov, Pettersson, Gračjov – D. Iljin, Urakov, A. Potapov – V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Alexej Bělov, Denis Naumov – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin
    bahis siteleri