Mladá Boleslav – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Opava – Plzeň 4:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:1 (po pr.)
Brno – Jihlava 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Králův Dvůr 3:1 (kon.) | Slavia – Litoměřicko 7:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
4:2 (2:1)
FC Hradec Králové
Středa 26.10.2016, 15:30 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • MOL Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Mladá Boleslav postupuje do čtvrtfinále MOL Cupu! Podle očekávání se k exekuci pokutového kopu postavil kapitána LUKÁŠ MAGERA, za jehož nekompromisní bombou k tyči se brankář Lindr mohl jen ohlédnout!
     
    66
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští se potřetí v tomto zápase dostávají do vedení! Z nařízeného přímého kopu ještě nic nevzniklo, chvíli nato však Vukadinovič nacentroval ke Klobásovi. Ani on a ani Golgol Mebrahtu ještě branku vstřelit nedokázali, poté se však míč dostal k LUKÁŠI MAGEROVI, který nekompromisní bombou k tyči prostřelil vše, co mu stálo v cestě!
     
    54
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradečtí byli v druhém poločase daleko aktivnějším týmem, nyní se zcela zaslouženě dočkali vyrovnání! Obrana Boleslavských špatně vystoupila, a nabídla tak moře prostoru pro Trubače, který připravil ideální palebnou pozici pro PETRA SCHWARZE a ten už se nemýlil!
     
    31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, Středočeši si berou ztracené vedení zpět! Po nepovedené rozehrávce standardní situace se Boleslavští i tak dokázali usadit v bezprostřední blízkosti soupeřovy svatyně. Do šestnáctky nakonec přilétl Jánošův centr, na který si naběhl domácí kapitán LUKÁŠ MAGERA a přesnou hlavičkou na zadní tyč překonal Lindra!
     
    24
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Vedení Mladé Boleslavi příliš dlouho nevydrželo, neuběhlo ani šest minut a ve městě automobilů je stav znovu nerozhodný! K exekuci pokutového kopu se postavil PETR SCHWARZ, brankář Šeda sice směr jeho pokusu vystihl, na míč si dokonce i sáhl, ovšem v cestě do sítě mu nestačil zabránit!
     
    20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo, Mladá Boleslav se v dnešním utkání zcela zaslouženě ujímá vedení! Po menším zaváhání v rozehrávce Východočechů se k míči dostal Klobása, jehož pokus z ostrého úhlu vyrazil Lindr pouze do míst, kde stál GOLGOL MEBRAHTU, který už se nemohl zmýlit!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 20. Mebrahtu, 31. Magera, 66. Magera, 90. Magera (pen.) – 24. Schwarz (pen.), 54. Schwarz

    Karty:   78. Vukadinovič (MBL), 89. Silva (MBL) – 84. Malinský (HKR), 90. Vobejda (HKR)


    FK Mladá Boleslav: Šeda – Jánoš, Hůlka, Da Silva, Keresteš – Mareš, Kúdela (65. Matějovský) – Vukadinovič, Magera (C), Klobása (90+1. Chramosta) – Mebrahtu (71. Přikryl)
    Náhradníci: Vejmola – Fleišman, Matějovský, Kalabiška, Přikryl, Chramosta, Vodháněl

    FC Hradec Králové: Lindr – Mudra, Chleboun, Nosek, Plašil – Vobejda, Schwarz – Krátký (75. M. Černý), Trubač, Malinský – P. Černý (C) (75. Žondra).
    Náhradníci: Ottmar – Holeš, Vlkanova, M. Černý, Janoušek, Žondra, Polom

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Tomáš Mokrusch, Ondřej Černý
    bahis siteleri