Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Neděle 30.10.2016, 20:15 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:49 Nikolaj EHLERS - 1:3
     
    44:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nádherně sehraná akce Winnipegu přináší první branku tohoto celku. Rána od modré čáry skončila na zadním mantinelu, kotouč se poté odrazil přímo před branku, kde byl připraven NIKOLAJ EHLERS, jenž svou střelou vymetl všechny pavučiny v síti hostů – 1:3. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
    33:59 Kyle OKPOSO - 0:3
     
    33:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tentokráte ale vyrobil hrubici na modré čáře Burmistrov, který ztratil kotouč a toho se ujali hosté. Na levý kruh pak dostal přihrávku KYLE OKPOSO, jenž svou střelu poslal za záda Hutchinsona. V tuto chvíli to tedy s domácími nevypadá vůbec dobře – 0:3. Asistence: Ryan O´Reilly, Cody Franson.
    12:49 Brian GIONTA - 0:2
     
    12:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže nyní už musel lovit kotouč ze své sítě podruhé. BRIAN GIONTA si sjel do blízkosti branky Winnipegu, vystřelil na Lehnera, který kotouč vyrazil pouze před sebe, dorážku své vlastní střely už ale poslal za záda domácího brankáře, který jen kroutí hlavou – 0:2. Bez asistence.
    10:51 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    10:51
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po tom, co se Buffalo ubránilo, dostali se hosté do šance. Z pravého kruhu nadvakrát vystřelil KYLE OKPOSO a právě jeho druhý střelecký pokus doplachtil až za záda Michaela Hutchinsona. Hosté se tak ujímají vedení – 0:1. Asistence: Zemgus Girgensons, Jake McCabe.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. Ehlers (Wheeler, Byfuglien) – 11. Okposo (Girgensons, McCabe), 13. B. Gionta, 34. Okposo (R. O'Reilly, Franson)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (34. Hellebuyck) – Byfuglien, Morrissey, Myers, Enström, Postma, Chiarot – Wheeler (C), Scheifele, Laine – Connor, Perreault, Ehlers – Armia, Lowry, Matthias – Thorburn, Burmistrov, B. Tanev.
    Buffalo Sabres: Lehner – Ristolainen, Gorges, Bogosian, D. Kulikov, Franson, McCabe – Okposo, R. O'Reilly, Moulson – B. Gionta (C), Jo. Larsson, M. Foligno – Ennis, Reinhart, Girgensons – Fasching, D. Grant, Baptiste.

    Rozhodčí: Peel, Rank – Gibbons, Pancich

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri