Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:4 (0:1, 3:2, 0:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 30.10.2016, 22:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Skinner měl zajímavou střeleckou pozici, ale minul!
     
    58:25
    Domácí hrají bez brankáře a jsou v útočném pásmu.
     
    55:04
    Ten buly ale vyhrál a nakonec z toho byla bomba od modré, se kterou si však Neuvirth poradil.
     
    53:41
    A další Neuvirthův zákrok, ten teď drží svůj tým a dá se čekat, že mu bude množství práce s postupem času ještě více narůstat.
     
    52:00
    Další hraniční zákrok prošel hostům a poté zahrozila Carolina v čele s Jordanem Staalem, který se snažil protlačit kotouč kolem tyče do Neuvirthovy branky. Český gólman i s přičiněním svých spoluhráčů situaci ustál.
    48:00 Brandon MANNING - 3:4
     
    48:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jenže hráči Caroliny s vybojovaným kotoučem naložili katastrofálně a hosté v oslabení skórují! Pierre-Édouard Bellemare našel křižným pasem najetého BRANDONA MANNINGA, který propálil vybrusleného Cama Warda! Asistence: Pierre-Édouard Bellemare.
     
    47:29
    Teď se již vylučovat bude. Na trestnou lavici usedá IVAN PROVOROV, který za brankou Neuvirtha zahákoval soupeře a rozhodčí byl nekompromisní.
     
    45:54
    Jeff Skinner se prohnal po levém křídle v souboji dvou hráčů s číslem 53, nechal tedy Gostisbeherea za sebou a pak zkoušel poslat z blízkosti brankoviště kotouč pod víko, Neuvirth však našel puk v lapačce!
     
    44:52
    Na zadní tyči se dostal kotouč k Simmondsovi a Ward musel řešit první obtížnější situaci ve třetí třetině, zvládl to na výbornou!
     
    42:17
    Výborný Neuvirth teď předvedl tři těžké zákroky v řadě a hlavně ten poslední byl velmi důležitý, když domácí zakončovali již do odkryté branky. Ale Neuvirth se přesunul a roztáhl se na brankové čáře proti dorážce Joakima Nordströma!
    37:14 Claude GIROUX - 3:3
     
    37:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nádhernou přihrávku od zadního mantinelu poslal Wayne Simmonds, jehož zadovku pak napálil hned bez přípravy CLAUDE GIROUX a puk skončil v síti! Je znovu vyrovnáno! Asistence: Wayne Simmonds.
     
    35:09
    Jordan Staal se octil sám před Neuvirthem, ale český gólman je tentokrát úspěšný a domácí tak náskok nezvyšují!
    31:58 Viktor STÅLBERG - 3:2
     
    31:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ale je to Carolina, kdo jde do vedení! VIKTOR STÅLBERG ujížděl sám na Neuvirtha a prostřelil českého brankáře ránou mezi betony! Bez asistence.
    30:13 Jeff SKINNER - 2:2
     
    30:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    A domácí nakonec v signalizované výhodě dávají gól! Ron Hainsey poslal přihrávku na zadní tyč a tam JEFF SKINNER prostřelil Michal Neuvirtha, kterému propadl kotouč mezi betony! Asistence: Ron Hainsey, Victor Rask.
    27:07 Radko GUDAS - 1:2
     
    27:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers dávají podobný gól jako v první třetině! RADKO GUDAS bez přípravy nahodil zcela od mantinelu z modré čáry kotouč na branku Caroliny a k překvapení všech puk skončil v síti! Asistence: Wayne Simmonds, Claude Giroux.
     
    24:57
    Domácí si zahrají znovu v oslabení, na trestnou lavici míří PHILLIP DI GiIUSEPPE, který se provinil proti pravidlům hákováním.
     
    23:55
    Wayne Simmonds získal kotouč přímo před brankovou čáru a okamžitě pálil na Warda, ten jeho pokus kryje!
     
    23:28
    Wayne Simmonds nebezpečně pálil, Ward kryje.
    21:01 Justin FAULK - 1:1
     
    21:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Stejně nečekaně jako v případě střely Gostisbegera i tentokrát kotouč po ráně JUSTINA FAULKA končí v brance! Michal Neuvirth sice reklamuje bránění od soupeře, ale v žádném případě tomu tak nebylo, spíš výtečná práce domácích před brankovištěm, takže Faulkova střela byla velmi dobře skryta! Asistence: Ron Hainsey, Jeff Skinner.
     
    18:46
    Velká šance pro hosty, když se do útoku dostal po krásné přihrávce z obranného pásma Sean Couturier, který nikým neatakovaný přejel modrou čáru a pak zkoušel Warda překvapit střelou mezi betony, brankář Hurricanes však stačil včas zaklapnout betony.
    17:57 Shayne GOSTISBEHERE - 0:1
     
    17:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A hosté využívají početní výhodu! SHAYNE GOSTISBEHERE trefuje od modré a nečekaně končí kotouč za zády Cama Warda! Domácí tak pykají za chybné střídání! Bez asistence.
     
    17:49
    Domácí jsou ihned zavřeni ve svém pásmu a do velké šance se dostal Brayden Schenn, lehkou tečí však míjí branku!
     
    17:05
    A domácí HRÁČSKÁ LAVICE je potrestána dvouminutovým trestem, početní výhodu si totiž znásobila! Carolina hrála chvíli v šesti a tak musí na trestnou odpykat trest za tým Lee Stempniak.
     
    16:49
    Obrovský závar před Michalem Neuvirthem, ten ale znovu chytá, jak ránu Aha, tak i dorážku Staala!
     
    15:08
    Takže SHAYNE GOSTISBEHERE dostává dvouminutový trest za hákování a hosté mohou být rádi, že nedošlo na trestné střílení. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    14:20
    Je to tak, na trestnou lavici míří domácí obránce NOAH HANIFIN, který si odpyká dvě minuty za faul vysokou holí v souboji s Romanem Ljubimovem. Flyers si zahrají první přesilovku utkání.
     
    12:49
    Obrovskou šanci měl na hokejce Travis Konecny, kterému servíroval krásnou přihrávku Sean Couturier, ale Konecny minul prázdnou branku!
     
    06:59
    Po Voráčkově přihrávce střílel Sean Couturier, těsně minul Wardovu tyč!
     
    00:49
    Jeff Skinner se dostal ke koncovce u pravé tyče Neuvirthovy branky a český gólman si připisuje prakticky v zápětí další fantastický zákrok, pokud ovšem Skinner netrefil konstrukci branky!
     
    00:25
    Teď už ano a Neuvirth musí hned v úvodu tahat z rukávu parádní zákrok, když na něj vypálil z mezikruží Sebastian Aho. Český gólman ale vymrštil lapačku a chytá!
     
    Podle posledních informací se nakonec dočkáme trojí účasti českých hráčů v zápase, po hříchu všechny se týkají hostů, trio Frk – Nakládal – Nestrašil z domácího celku do zápasu nenaskočí. Naopak Gudas a Voráček byli dopředu jistí, vypadalo to, že do branky si stoupne Mason, ale nakonec by měl dostat přednost Michal Neuvirth.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 22. Faulk (Hainsey, Skinner), 31. Skinner (Hainsey, V. Rask), 32. Stålberg – 18. Gostisbehere, 28. Gudas (Simmonds, Giroux), 38. Giroux (Simmonds), 48. Manning (Bellemare)


    Carolina Hurricanes: C. Ward – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Dahlbeck – Skinner, V. Rask, Stempniak – Nordström, J. Staal, Aho – Teräväinen, E. Lindholm, Di Giuseppe – Bickell, McClement, Stålberg.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth – Gostisbehere, N. Schultz, Provorov, Streit, Gudas, Manning – B. Schenn, Giroux, Simmonds – Konecny, Couturier, Voráček – Read, Bellemare, Ljubimov – VandeVelde, Gordon, Weise.

    Rozhodčí: St. Laurent, L'Ecuyer – Amell, Kovachik

    Diváci: 10 353
    bahis siteleri