Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
Chicago – Los Angeles 3:0 (kon.) | NY Rangers – Tampa 6:1 (kon.) | Edmonton – Ottawa 0:2 (kon.)
Calgary – Washington 1:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Washington Capitals
Pondělí 31.10.2016, 02:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:36
    Ačkoli Justin Williams s rozhodčím vůbec nesouhlasí, je to právě útočník Washingtonu, kdo je nyní odeslán na trestnou lavici a bude doufat, že jeho celek v oslabení neobdrží branku. Jedná se o trest za sekání.
     
    30:57
    Flames si zahrají vůbec první přesilovku zápasu. Na trestnou lavici musel odejít hostující hokejista T. J. Oshie, který hákoval soupeře. Je tu tedy možnost pro Plameny.
     
    25:47
    Calgary Flames si zahrají druhé oslabení v zápase, Washington tedy vyzkouší další početní výhodu. Trest od hlavního rozhodčího za podražení vyfasoval hokejista Matt Stajan, fauloval Oshieho.
     
    06:41
    Washington Capitals si zahrají první přesilovku zápasu. Domácí hokejista Engeland je totiž vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a pro hosty se tedy otevírá možnost navýšit skóre na rozdíl dvou branek.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Backlund (Tkachuk, Frolík) – 2. Connolly (Beagle, Sanford), 8. Johansson (Ovečkin, Bäckström), 60. Johansson (Beagle)


    Calgary Flames: Elliott – Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Ferland, Stajan, Bouma.
    Washington Capitals: Holtby – Alzner, Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström, Williams – Johansson, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Eller, Oshie – Sanford, Beagle, Connolly.

    Rozhodčí: Furlatt, Joannette – Cormier, Rody

    Diváci: 18 454
    bahis siteleri