Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
Chicago – Los Angeles 3:0 (kon.) | NY Rangers – Tampa 6:1 (kon.) | Edmonton – Ottawa 0:2 (kon.)
Calgary – Washington 1:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Washington Capitals
Pondělí 31.10.2016, 02:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Marcus JOHANSSON - 1:3
     
    59:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto o tom, kdo si z dnešního utkání odnese vítězství. Flames sice dlouho dobře kombinovali v pásmu a snažili se usilovně o vyrovnání, jenže to nepřichází a místo toho se Washington Capitals prosazují trefou do prázdné branky. Toto už domácí hokejisté jen hodně těžko stihnout. Kotouč do odkryté klece poslal MARCUS JOHANSSON, který se tak prosazuje podruhé v utkání. Asistence: Jay Beagle.
     
    58:55
    Brian Elliott už je venku z branky a Calgary Flames zkoušejí hru v šesti mužích a s prázdnou klecí.
     
    55:32
    Obrovská šance Alexe Ovečkina na brankovišti, kam dostal nahrávku od spoluhráče. Když ale vypálil z první, Brian Elliott si na něj skvěle počíhal u pravé tyčky. Calgary tedy stále živí naděje na vyrovnání.
     
    38:36
    Ačkoli Justin Williams s rozhodčím vůbec nesouhlasí, je to právě útočník Washingtonu, kdo je nyní odeslán na trestnou lavici a bude doufat, že jeho celek v oslabení neobdrží branku. Jedná se o trest za sekání.
     
    30:57
    Flames si zahrají vůbec první přesilovku zápasu. Na trestnou lavici musel odejít hostující hokejista T. J. Oshie, který hákoval soupeře. Je tu tedy možnost pro Plameny.
     
    25:47
    Calgary Flames si zahrají druhé oslabení v zápase, Washington tedy vyzkouší další početní výhodu. Trest od hlavního rozhodčího za podražení vyfasoval hokejista Matt Stajan, fauloval Oshieho.
     
    22:10
    Johnny Gaudreau se nádherně protáhl a vykličkoval až před Holtbyho. Chybělo mu jen málo, aby ukličkoval i gólmana Capitals a zasunul puk do sítě. Nyní měli hosté veliké štěstí.
     
    15:03
    Znovu už puk na druhé straně hrací plochy. Orlov od modré čáry posílal touš směrem na branku a těsně před Elliottem jej tečoval Oshie. Naštěstí pro domácí dokázal puk zastavit, ale jen tak tak.
    13:44 Mikael BACKLUND - 1:2
     
    13:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pokud bychom si porovnali poměr šancí a vstřelených branek v první třetině, dostaneme se snad na úplně stejné číslo. Neskutečné, jakou obě strany barikády předvádějí gólovou efektivitu. První větší šance Calgary Flames po delší časové odmlce a hned se může kanadské publikum radovat ze snížení. Na pravé straně se zkušeně dokázal uvolnit MIKAEL BACKLUND, který si prostě s klidem potáhl puk a pověsil jej do sítě Bradena Holtbyho. Hodně pohledná a zároveň důležitá branka pro Plameny, domácí jsou rázem zpátky v zápase. Asistence: Matthew Tkachuk, Michael Frolík.
    07:14 Marcus JOHANSSON - 0:2
     
    07:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Moc dlouho hostující sestava nepotřebovala na to, aby svou první přesilovku v zápase přetavila v branku na 2:0 a utišila tak kanadskou halu. Sice Washington nějakou chvíli čekal na střelu, ale když už přišla, ihned zapadla do branky. Nahození z dálky těsně před brankářem Brianem Elliottem tečoval do sítě MARCUS JOHANSSON, jemuž změna směru kotouče vyšla opravdu bravurně, poslal puk přesně k tyčce. Pak už se on a jeho spoluhráči mohli radovat. Podíl na celé akci má také hostující kapitán Alex Ovečkin. Asistence: Alex Ovečkin, Nicklas Backström.
     
    06:41
    Washington Capitals si zahrají první přesilovku zápasu. Domácí hokejista Engeland je totiž vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a pro hosty se tedy otevírá možnost navýšit skóre na rozdíl dvou branek.
    02:00 Brett CONNOLLY - 0:1
     
    02:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně zajímavý úvod tohoto utkání, který máme možnost sledovat! Zatím jsme neviděli ani jednu jedinou lepší šanci na jedné či druhé straně, aby následně z úvodní lepší příležitosti před jedním z gólmanů padla branka. Svému spoluhráči nyní může poděkovat BRETT CONNOLLY, ten totiž obdržel před branku luxusní přihrávku a propálil Briana Elliotta. Connolly možná ani sám nečekal, že bude moci tak rychle vystřelit. Flames tedy ještě na začátku úvodního dějství musejí dohánět ztrátu. Asistence: Jay Beagle, Zachary Sanford.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Backlund (Tkachuk, Frolík) – 2. Connolly (Beagle, Sanford), 8. Johansson (Ovečkin, Bäckström), 60. Johansson (Beagle)


    Calgary Flames: Elliott – Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Ferland, Stajan, Bouma.
    Washington Capitals: Holtby – Alzner, Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström, Williams – Johansson, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Eller, Oshie – Sanford, Beagle, Connolly.

    Rozhodčí: Furlatt, Joannette – Cormier, Rody

    Diváci: 18 454
    bahis siteleri