Slovensko – Dánsko 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Dánsko
sk Pátek 04.11.2016, 13:30Družba Cup U18
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.
     
    Nominácia SR 18 na turnaj Družba Cup v Bielorusku (Gomeľ):

    Hráči: Daniel Demo, Adam Dúžek, Miloš Fafrák, Oliver Giertl, Matúš Havrila, Filip Jakab, Martin Kupec, Martin Majerík, Pavol Regenda, Juraj Sklenár, Adam Stacho, Jakub Urbánek, Adam Žiak (všetci Projekt SR 18), Michal Ivan, Miloš Kelemen (obaja HKM Zvolen), Juraj Štefanka (MMHK Nitra), Jakub Kostelný (Dukla Trenčín), Adam Liška (HK Orange 20), Patrik Hrehorčák (HC Oceláři Třinec/ČR), Jakub Köver (Piráti Chomutov/ČR), Filip Krivošík (HPK Hämeenlinna/Fín.), Marek Korenčík (Lulea HF/Švéd.)

    Náhradníci (na telefonické zavolanie): Dávid Boldižár, Patrik Halama, Adrián Miškovec, Ján Nahálka, Juraj Ovečka, Richard Szabo (všetci Projekt SR 18), Martin Vičan (HC Slovan Bratislava), Dominik Verbický (Dukla Michalovce), Adam Šimurda (MMHK Nitra), Boris Brincko, Daniel-Jakub Pavličko, René Svitana, Lukáš Turan (všetci HK ŠKP Poprad), Filip Maňák (P.H.K. Prešov), Martin Turian, Denis Valášek (obaja MSHKM Žilina), Martin Pospíšil (EC Red Bull Salzburg/Rak.), Matej Tóth (BK Mladá Boleslav/ČR), Timotej Marguš (HC Oceláři Třinec/ČR).

    Realizačný tím: Ľuboš Jakubec (manažér), Peter Mikula (konzultant), Norbert Javorčík (tréner), Vladimír Turan (asistent trénera), František Kučera (tréner brankárov), Milan Kabát (kondičný tréner), MUDr. Pavol Láska (lekár), Slavomíra Gazdíková (mentálna trénerka), Jozef Guzlej (fyzioterapeut), Peter Ondrejka (masér)

    Výber Slovenska do 18 rokov pokračuje v turnaji druhým zápasom. Predstaví sa proti Dánsku. ???? #CCM #MadeOfHockey

    Fotka uverejnená používateľom CCM Hockey Slovakia (@ccmhockeyslovakia),


     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní medzinárodného turnaja reprezentácií do 18 rokov. Turnaj Družba Cup v tejto vekovej kategórii v bieloruskom Gomeli pokračuje už svojím druhým hracím dňom, v rámci ktorého Slovensko nastúpi proti rovesníkom z Dánska.

    Slováci odohrali včera pod vedením trénera Norberta Javorčíka duel proti Nemecku. Predviedli v ňom obrovskú chuť po víťazstve, ktorá im napokon aj priniesla zaslúžené ovocie. Naši chlapci triumfovali proti nemeckým rovesníkom 5:4 po samostatných nájazdoch, pričom o naše góly sa postupne postarali Filip Krivošík, Jakub Kövér, Martin Majerík, Adam Žiak a rozhodujúci nájazd premenil Patrik Hrehorčák.

    Dánsko sa v prvom zápase predstavilo proti Bielorusku, ale ťahalo za kratší koniec a prehralo 1:5.

    Zostávajúci program SR 18 na turnaji:
    5. novembra é 15:00: Slovensko – Bielorusko
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Zápas sa začal výherným buly pre dánskych hokejistov. Tí sa ihneď presunuli do útočnej tretiny, ale tam boli pritlačení iba na mantinel.
     
    00:47
    Dáni sa za Kostelného bránku ani nedostali a žiadne zakončenie neprišlo. Slovensko drží súpera ďaleko od dobrých streleckých pozícií.
     
    01:11
    Dánsko sa vrátilo do pásma a skúsilo to ranou už od modrej čiary. Od nej pálil Mogensen, no jeho pokus sa cez hŕstku tiel ku Kostelnému ani nedostal.
     
    02:39
    Regenda si prevzal puk a prenikol s ním do pásma, kde sa hra až teraz prvýkrát v zápase prerušila.
     
    02:50
    Dáni vyhrali vhadzovanie pred svojím gólmanom a okamžite sa rozostavili na prechod do útočného pásma.
     
    03:35
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa ujímajú vedenia! DANIEL DEMO sa chopil puku na útočnej modrej čiary a prudkou ranou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Ivan.
     
    04:10
    Dáni si prevzali puk a okamžite s ním prešli do útoku, ale tam nedostali žiadny priestor na zakončenie. Slovensko kontroluje skvelý vstup do duelu.
     
    04:40
    Naši chlapci súperovi stále nič nedovoľujú a iba vynikajúco napádajú jeho rozohrávky. Dáni sa vôbec nevedia dostať do zakončenia.
     
    05:26
    Jakub Urbánek sa teraz pretlačil k ľavej žrdi dánskeho brankára, no puk mu napokon preskočil hokejku a strelu sme nevideli.
     
    06:08
    Hra sa teraz dlho neprerušuje, pretože obrany pracujú na oboch stranách stopercentne a nikto sa nevie dostať k presnému zakončeniu.
     
    07:06
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Daniel Baastrup – 2 min., držanie).
     
    07:50
    Slovensko sa ihneď usadilo v pásme. Po strele od modrej čiary sa o dorážku pokúšali Kelemen a Hrehorčák, ale ani jeden z nich neuspel.
     
    08:16
    Dáni boli pod obrovským presilovkovým tlakom a až teraz sa im hru podarilo prerušiť. Slovensko hrá v početnej výhode veľmi aktívne.
     
    08:36
    Naši reprezentanti pokračovali v ofenzívnej snahe, ale Regenda bol podľa rozhodcu v bránkovisku. Hlavný arbiter preto hru vykazuje do stredového kruhu.
     
    09:07
    Vylúčený Dán je späť na hracej ploche. Naši súperi sa s vypätím všetkých síl dokázali ubrániť.
     
    09:33
    Slováci majú puk na hokejkách za vlastnou bránkou a striedajú. Naši chlapci budú chcieť rozohrať novú útočnú akciu.
     
    10:03
    Dánsko sa bude musieť opäť brániť, stane sa tak po prvej komerčnej prestávke.
     
    10:03
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Asger Petersen – 2 min., faul kolenom).
     
    10:36
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Z pravej strany po veľkom tlaku vypálil PATRIK HREHORČÁK a domáci brankár nestihol zareagovať. Asistencie: Jakub Kövér, Martin Kupec.
     
    10:36
    Slovensko dalo gól, ale dánsky gólman Albert Adamsen ostáva ležať na ľadovej ploche a bude potrebovať lekárske ošetrenie.
     
    10:36
    Adamsen sa postavil iba za pomoci tímového lekára a s ťažkosťami odchádza na striedačku. Jeho miesto nahradí William Rorth.
     
    11:50
    Dáni teda už medzičasom hrajú v plnom počte a pokúšajú sa gólovo odpovedať. Slovensko sa zatiaľ beuproblémovo bráni.
     
    12:13
    Jeden z dánskych hráčov sa teraz spoza bránky natlačil až pred Kostelného, no ten ponehcal betóny pozorne na ľade a puk za seba nepustil.
     
    13:20
    Hra je prerušená a nasledovať bude druhá komerčná prestávka v tetjto tretine.
     
    13:47
    Slovensko v útočnom pásme bojovalo o puk pri mantineli, ale napokon tam boli úspešnejší Dáni a vytlačili hru do stredu klziska.
     
    14:21
    Dáni sa dostali až za našu bránku, no tam nič nezmohli. Slovensko vynikajúco zobralo zakončovateľom puk.
     
    15:00
    Začína sa posledná päťminútovka prvej tretiny. Dánski hráči musia puk zbierať za svojou bránkou a pokúsia sa o založenie novej útočnej akcie.
     
    15:16
    Slovensko však svojho súpera do žiadneho zakončenia nepúšťa. Gólman Kostelný môže ostať v absolútnom pokoji.
     
    16:28
    Martin Majerík predviedol svoju obrovskú bojovnosť. Na pravej strane najskôr ponaháňal svojho súpera, aby následne puk získal za kruhmi a bez prípravy vystrelil, no jeho pokus skončil iba vedľa dánskej bránky.
     
    16:53
    Slováci pokračujú vo výbornom výkone. Súpera teraz pri rozohrávke napádal Fafrák, čím mu poriadne znepríjemnil život.
     
    17:51
    Mohli sme skórovať aj tretíkrát! Dánsky gólman strelu z ľavého kruhu ani poriadne nevidel a vyrazil ju iba vedľa bránky, kde stál Kövér. Ten ihneď zakončoval, no Rorth opäť reflexívne zakončil ramenom.
     
    18:09
    Medzičasom sa začala posledná dvojminútovka tejto tretiny a Slovensko vybojovalo vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    18:18
    Dánsko buly pred svojím gólmanom vyhralo a pokúsilo sa presunúť do útoku, no už po prechode modrou čiarou o puk prišlo.
     
    19:00
    Slováci sa vrátili do pásma, kde Rorth puk pred dobiedzajúcim hráčom radšej prikryl. Opäť sa bude vhadzovať.
     
    19:08
    Adam Stacho chcel prihrávať spoza bránky, ale Dáni mu zblokovali hokejku. Následne však prišli na pomoc ďalší Slováci a pásmo sme udržali.
     
    19:37
    Slovensko ostalo v útoku a spred modrej čiary to strelecky skúsil Korenčík, ale v prehustenom priestore sa nikomu nepodarilo nebezpečnejšie tečovať. Dáni odolávajú.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná tretina je minulosťou. Mladí Slováci v nej predviedli vynikajúci výkon a zaslúžene vyhrávajú 2:0.

    Druhá tretina sa začne približne o 14:15.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:16
    V úvode druhej tretiny sa Slovensko vrátilo do pásma. Po sérii výborných prihrávok pálil od modrej čiary Korenčík, ale dánsky gólman odolal.
     
    20:34
    Kövér hľadal krížnou prihrávkou cez útočné pásmo spoluhráča, ale tomu puk odskočil od hokejky a zakončenie neprišlo.
     
    21:10
    Na ľadovej ploche to vyzerá akoby hralo Slovensko presilovku! Naši reprezentanti sú naozaj veľmi aktívni a Dáni nevedia, kam skôr skočiť.
     
    21:45
    Dánsko dalo gól!
    Tak toto je veľká smola pre rozbehnutých Slovákov. Tí iba na chvíľu stratili puk spod kontroly a ALBERT PRAEM ho dorazil za presúvajúceho sa Kostelného. Asistencia: Lasse Mortensen.
     
    23:04
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Filip Jakab – 2 min., hákovanie).
     
    23:30
    Dáni sa usadili v útočnej tretine a ihneď sa tlačia do zakončenia. Táto presilovka je pre psychiku našich súperov ako stvorená.
     
    24:14
    Dáni sa dvakrát natlačili až k bránkovisku Kostelného, ktorý pravdepodobne vôbec nič nevidel, no aj napriek tomu sa mu so šťastím podarilo prerušiť hru.
     
    24:28
    Rozhodca teraz nešťastne skončil na zemi po tom, čo ho tam nechtiac zrazil jeden zo slovenských hráčov. Hra sa prerušuje.
     
    25:04
    Slovensko sa s vypätím síl dokázalo ubrániť a od tejto chvíle hrá v plnom počte.
     
    25:27
    Obraz hry sa po góle Dánska zmenil, pretože naši súperi si teraz v ofenzíve dovoľujú oveľa viac. Tentokrát to predviedol Philip Schultz, ktorý sa tlačil pomedzi dvijicu obrancov, no strela mu napokon nesadla.
     
    25:56
    Slovensko sa dokázalo vrátiť späť do útočnej tretiny, ale Dáni tam puk zrazili iba na ochrannú sieť. Hra sa musí opäť prerušiť.
     
    26:10
    Slováci sa stále snažia. Stacho sa po prechode do pásma pokúšal posunúť puk Urbánkovi, avšak aj do tejto prihrávky vložil hokejku dánsky hráč.
     
    26:43
    Dáni sa vrátili späť do svojho útočného pásma. Pred bránkou tam bol Petersen, ktorý sa snažil tečovať puk, ale Slováci ho odtlačili.
     
    27:20
    Za dlhým nahodením teraz šprintoval Schultz, ale naša defenzíva ho predbehla a žiadne zakončenie sme nevideli.
     
    28:00
    Teraz sa hrá dlhú dobu bez prerušenia, ale veľmi obetavo a aj pomerne tvrdo. Hráči si v osobných súbojoch nič nedarujú.
     
    28:36
    Slovensko sa usadilo v pásme súpera a naši reprezentanti si chceli puk prenechať v pravom kruhu na vhadzovanie, no Dáni si to všimli a hru upokojili. Nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    28:46
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Jakub Kövér – 2 min., hákovanie).
     
    29:09
    Dáni sa usadili v našom obrannom pásme, pretože jednému zo Slovákov sa od zadného mantinelu nepodarilo vyhodiť puk.
     
    29:18
    Teraz to už ale našťastie Slovákom vyšlo. Puk je za dánskou svätyňou a naši mladíci odchádzajú striedať.
     
    29:40
    Druhýkrát v tomto oslabení vyhadzujeme puk cez všetky čiary. Slovensko sa bráni veľmi dobre.
     
    30:17
    A naši chlapci to dokázali aj do tretice. Dánom vôbec nedovoľujeme, aby sa usadili pred Kostelným.
     
    30:46
    Slovensko ukážovo zvládlo svoje oslabenie a od tejto chvíle môže pokračovať v plnom počte.
     
    31:22
    O puk sa vedie veľmi dlhý súboj pri mantineli v našej obrannej tretine, ale rozhodcovia hru neprerušujú.
     
    31:45
    Slováci napokon puk spomedzi korčúľ svojich súperov vydolovali a vysunuli ho aspoň do stredného pásma. Dáni sú aj naďalej aktívni.
     
    32:17
    Dáni chceli rýchlo rozohrať spoza svojej bránky, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Slovenska.
     
    33:29
    Regenda operoval pri ľavej žrdi domáceho brankára a pokúšal sa popri nej presunúť puk do siete, ale nevyšlo mu to. Rozhodcovia puk stratili z dohľadu, prerušili hru a nasleduje druhá komerčná prestávka tejto tretiny.
     
    33:56
    Dánom sa podarilo vytlačiť našich reprezentantov aspoň do strednej tretiny, kde sa o puk okamžite strhla veľká bitka.
     
    34:19
    Slovensko dokázalo vybojovať puk na sovje hokejky a dostať ho do útoku, ale tam sa situácia opakuje a hra sa presúva k mantinelu.
     
    34:45
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Frederik Kaels – 2 min., podrazenie).
     
    35:11
    Dánsko sa v úvode dokázalo ubrániť vyhodením puku cez všetky čiary. Musíme založiť novú ofenzívnu akciu.
     
    35:51
    Slováci sa do pásma vrátili. Spred modrej čiary do po Majeríkovom priťuknutí skúsil Korenčík, no nebol presný.
     
    36:45
    Dánsko sa dokázalo ubrániť a od tejto chvíle môže pokračovať v plnom počte.
     
    37:08
    Slovensko ale aj naďalej útočí. Teraz si v pásme pýtal prihrávku Regenda, no neuspel.
     
    37:52
    Hráči sa natlačili k dásnkemu gólmanovi a Slovensko sa pokúšalo vydolovať puk, no opäť bezúspešne. V posledných minútach márne čakáme na nejakú vylpženú šancu.
     
    38:09
    Začala sa posledná dvojminútovka tejto tretiny a Slovensko sa muselo stiahnuť za Kostelného.
     
    38:37
    Dáni sa v útoku k strele nedostali, ale aj napriek tomu nepríjemnou ofenzívnou snahou vzali Slovákom kusisko síl.
     
    38:55
    Napokon z toho ale mohlo byť vyrovnanie! Praem pálil z pokľaku z pravého kruhu, no mieril iba tesne nad Kostelného svätyňu.
     
    39:25
    Podarilo sa nám dostať puk do útoku, kde sa oň strhol ďalší súboj, avšak gólman hru prerušil. Aj napriek tomu si ešte Urbánek musí niečo vysvetľovať so súpermi.
     
    40:00
    V závere sme ešte predviedli obrovský tlak. V dorážke pred bránkou najskôr neuspel Majerík, a potom sa Dáni hodili do Demovej rany od modrej čiary. V poslednej sekunde bude rozhoda ešte aj vylučovať.
     
    40:00
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Lucas Andersen – 2 min., podrazenie).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V strednej časti hry museli Slováci čeliť súperom, ktorí boli odhodlaní vrátiť sa späť do hry. Naši chlapci pristúpili k defenzívnej činnosti zodpovedne, avšak raz inkasovali a pred záverečnou periódou je ich náskok už iba jednogólový.

    Tretia tretina sa začne približne o 15:03.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:08
    Slováci začali tretiu tretinu v presilovke a ihneď sa presunuli do útoku.
     
    40:59
    Slovensko sa usadilo v pásme. Po sérii prihrávok od útočnej modrej čiary vypálil Korenčík, ale gólman Dánska jeho pokus dobre videl a zneškodnil ho.
     
    41:14
    Naši chlapci vyhrlai buly a aj naďalej ostávajú v útočnom pásme. Na modrú čiaru dostal prihrávku Kupec, no napokon to nemal na strelu a kolotoč bez zakončenia pokračuje ďalej.
     
    42:00
    Dáni v závere oslabenia vyhodili puk cez všetky čiary a dokázali sa ubrániť. Od tejto chvíle už hrajú v plnom počte.
     
    42:12
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Jakub Kövér – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    42:36
    Vo vlastnom oslabení mohol skórovať Demo, ktorý sa vyrútil do samostatného nájazdu, ale skvelý dánsky gólman mu v tom zabránil.
     
    42:50
    Dánsko si zobralo puk a vracia sa späť do svojho útočného pásma.
     
    43:23
    Slováci zvládajú defenzívnu činnosť veľmi dobre a súpera držia mimo palebných pozícií. Kostelný musí byť v strehu, ale nezasahuje.
     
    44:12
    Slovensko sa dokázalo ubrániť bez výraznejších ťažkostí a od tejto chvíle hrá v plnom počte.
     
    44:56
    Naši chlapci sa aj v plnom počte museli ďalej držať v obrannej tretine, ale žiadna dánska strela z toho nebola. Až teraz sa našim hráčom podarilo dostať puk do stredu klziska.
     
    45:13
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Mads Iversen – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    45:26
    Dáni puk v úvode svojho oslabenia vyhodili cez všetky čiary, ale Slováci si ho rýchlo prevzali späť na hokejky a budú sa chcieť vrátiť do pásma.
     
    46:03
    Slovensko sa do pásma vrátilo, no dlho sa tam neudržalo, pretože Dáni puk opäť odpálili do bezpečia.
     
    46:20
    Opäť sme sa vrátili do útočného pásma a mohol z toho byť gól! Od modrej čiary pálil Kupec, ale jeho ranu gólman vykopol ľavým betónom.
     
    47:13
    Dáni aj v závere svojho oslabenia odolali veľkému náporu slovenského tímu a od tejto chvíle môžu hrač v plnom počte.
     
    47:37
    Hra je prerušená a nasledovať bude prvá komerčná prestávka tejto tretiny.
     
    48:16
    Dáni sa vrátili do útoku, ale Stacho sa tam obetavo hodil po puku a vytlačil ho do stredného pásma.
     
    48:42
    Slovensko situáciu pred svojou bránkou upokojilo a chcelo rýchlo rozohrať, no dopustilo sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    48:47
    Ihneď po buly prišlo nepríjemné zakončenie, po ktorom musel byť Kostelný v strehu a hru prerušil!
     
    49:14
    Vynikajúci prechod našich chlapcov! Slováci si poposúvali puk, až sa pred bránkou ocitol tiesnený Michal Ivan, ktorého zakončenie dánsky gólman vychytal.
     
    49:55
    Opäť sme sa dostali pred bránku súpera, ale rozhodcovia tam niekde videli hru so zdvihnutou hokejkou a hru prerušili.
     
    50:00
    Začína sa posledný desaťminútovka riadnej hracej doby.
     
    50:23
    Naši chlapci prešli pred súperovho brankára, ktorý po zákroku ležal na zemi, ale pred ním bola štvorica korčuliarov v bielych dresoch a tá puk odpratala do bezpečia.
     
    51:16
    Majerík využil súperove zaváhanie pri rozohrávke a bez prípravy pálil z pravého kruhu na vhadzovanie, no bránku tesne minul.
     
    51:40
    Dánsko upokojuje hru a bude rozohrávať spoza svojej svätyne.
     
    52:31
    Slovenskí hokejisti to teraz poriadne prehnali so silou pri rozohrávke puku od vlastnej bránky a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    52:40
    Pavol Regenda chcel v útočnom pásme súpera naraziť na mantinel, ale dánsky hráč sa uhol a Slovák narazil do plexiskla. Našťastie však bude v poriadku.
     
    53:16
    Hra je prerušená a nasleduje druhá reklamná prestávka tejto tretiny. Po nej budeme očakávať zvýšený nápor dánskeho celku, ktorý sa stále pokúša o vyrovnanie skóre.
     
    53:40
    Dáni sa okažite chceli usadiť v pásme, ale Jakab im puk vzal a rozohral ho smerom dopredu. Tam sa v pravom kruhu dokonca ocitol Kelemen, ale nedokázal presne vypáliť.
     
    54:17
    Dáni sa všemožne pokúšajú puk nahodiť naspäť do svojej útočnej tretiny, Slovensko sa výborne bráni.
     
    54:37
    Z tohto však pokojne mohol byť gól! Puk nešťastne poskočil pred Kostolného, kde sa okamžite zjavili Praem a Andersen a chceli dorážať, ale dokázali sme odolať.
     
    55:43
    Slovenský gólman Kostelný teraz musel opäť zasahovať a hru pre istotu prerušil. Stupňujúci sa dánsky tlak už začínal byť nepríjemný.
     
    56:00
    Začína sa posledná štvorminútovka riadnej hracej doby. Dáni presúvajú všetky svoje sily do útočnej tretiny.
     
    56:37
    Slovensko sa bráni ako len môže a puk za pukom vyhadzuje preč od svojho brankára.
     
    57:02
    Dáni musia už tretíkrát v rade začínať spoza svojej bránky, pretože vždy natrafia na vynikajúco prehustenú strednú tretinu.
     
    57:16
    Slovensko sa dostalo aj do zakončenia. Pravdepodobne to bol Urbánek, kto teraz pálil, ale bol tiesnený a nemohol vystreliť nebezpečnejšie.
     
    57:20
    Vynikajúca šanca Dánska na vyrovnanie! Do samostatného úniku sa dostal Andersen, ale v poslednej možnej chvíli bola za ním zatiahnutá ručná brzda a bude sa vylučovať.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Denis Demo – 2 min., sekanie).
     
    57:56
    Slováci sa snažia natlačiť puk k mantinelu a prerušiť hru, rozhodca zatiaľ nepíska. Dáni pokračujú v útočení.
     
    58:00
    Hlásateľ oznámil, že do konca riadnej hracej doby ostávajú dve minúty. Dánsky gólman je stále v bránke a jeho spoluhráči útočia.
     
    58:33
    Slovákom sa puk podarilo vyhodiť vez všetky čiary. Dánsko musí zakladať novú útočnú akciu.
     
    59:00
    Dánsky brankár odkorčuľoval na striedačku. Slováci sa vo štvorici bránia proti šiestim hráčom súpera.
     
    59:20
    Demo je späť na ľadovej ploche a môže pomôcť spoluhráčom v defenzívnej činnosti. Obrovský nápor Dánov stále trvá.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovensko napokon záver stretnutia dokázalo ustáť a právom si vypočuje svoju štátnu hymnu! S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám príjemný zvyšok dňa. (15:35:21)
    Hráči počas štátnej hymny Slovenskej republiky

    Zdroj: sport-tv.by

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Demo (Ivan), 11. Hrehorčák (Kövér, Kupec) – 22. Praem (Mortensen)


    Slovensko:
    Dánsko:
    bahis siteleri