Slovensko – Dánsko 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Dánsko
sk Pátek 04.11.2016, 13:30Družba Cup U18
Partner:
     
    59:00
    Dánsky brankár odkorčuľoval na striedačku. Slováci sa vo štvorici bránia proti šiestim hráčom súpera.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Denis Demo – 2 min., sekanie).
     
    57:20
    Vynikajúca šanca Dánska na vyrovnanie! Do samostatného úniku sa dostal Andersen, ale v poslednej možnej chvíli bola za ním zatiahnutá ručná brzda a bude sa vylučovať.
     
    54:37
    Z tohto však pokojne mohol byť gól! Puk nešťastne poskočil pred Kostolného, kde sa okamžite zjavili Praem a Andersen a chceli dorážať, ale dokázali sme odolať.
     
    49:14
    Vynikajúci prechod našich chlapcov! Slováci si poposúvali puk, až sa pred bránkou ocitol tiesnený Michal Ivan, ktorého zakončenie dánsky gólman vychytal.
     
    46:20
    Opäť sme sa vrátili do útočného pásma a mohol z toho byť gól! Od modrej čiary pálil Kupec, ale jeho ranu gólman vykopol ľavým betónom.
     
    45:13
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Mads Iversen – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    42:36
    Vo vlastnom oslabení mohol skórovať Demo, ktorý sa vyrútil do samostatného nájazdu, ale skvelý dánsky gólman mu v tom zabránil.
     
    42:12
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Jakub Kövér – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    40:00
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Lucas Andersen – 2 min., podrazenie).
     
    40:00
    V závere sme ešte predviedli obrovský tlak. V dorážke pred bránkou najskôr neuspel Majerík, a potom sa Dáni hodili do Demovej rany od modrej čiary. V poslednej sekunde bude rozhoda ešte aj vylučovať.
     
    38:55
    Napokon z toho ale mohlo byť vyrovnanie! Praem pálil z pokľaku z pravého kruhu, no mieril iba tesne nad Kostelného svätyňu.
     
    34:45
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Frederik Kaels – 2 min., podrazenie).
     
    28:46
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Jakub Kövér – 2 min., hákovanie).
     
    23:04
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Filip Jakab – 2 min., hákovanie).
     
    21:45
    Dánsko dalo gól!
    Tak toto je veľká smola pre rozbehnutých Slovákov. Tí iba na chvíľu stratili puk spod kontroly a ALBERT PRAEM ho dorazil za presúvajúceho sa Kostelného. Asistencia: Lasse Mortensen.
     
    17:51
    Mohli sme skórovať aj tretíkrát! Dánsky gólman strelu z ľavého kruhu ani poriadne nevidel a vyrazil ju iba vedľa bránky, kde stál Kövér. Ten ihneď zakončoval, no Rorth opäť reflexívne zakončil ramenom.
     
    16:28
    Martin Majerík predviedol svoju obrovskú bojovnosť. Na pravej strane najskôr ponaháňal svojho súpera, aby následne puk získal za kruhmi a bez prípravy vystrelil, no jeho pokus skončil iba vedľa dánskej bránky.
     
    10:36
    Adamsen sa postavil iba za pomoci tímového lekára a s ťažkosťami odchádza na striedačku. Jeho miesto nahradí William Rorth.
     
    10:36
    Slovensko dalo gól, ale dánsky gólman Albert Adamsen ostáva ležať na ľadovej ploche a bude potrebovať lekárske ošetrenie.
     
    10:36
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Z pravej strany po veľkom tlaku vypálil PATRIK HREHORČÁK a domáci brankár nestihol zareagovať. Asistencie: Jakub Kövér, Martin Kupec.
     
    10:03
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Asger Petersen – 2 min., faul kolenom).
     
    07:50
    Slovensko sa ihneď usadilo v pásme. Po strele od modrej čiary sa o dorážku pokúšali Kelemen a Hrehorčák, ale ani jeden z nich neuspel.
     
    07:06
    Vylúčenie v tíme Dánsko (Daniel Baastrup – 2 min., držanie).
     
    03:35
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa ujímajú vedenia! DANIEL DEMO sa chopil puku na útočnej modrej čiary a prudkou ranou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Ivan.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Demo (Ivan), 11. Hrehorčák (Kövér, Kupec) – 22. Praem (Mortensen)


    Slovensko:
    Dánsko:
    bahis siteleri