HC Litvínov – Kobra 10:1 (kon.) | Přerov – Vítkovice 2:5 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Vsetín – Zlín 2:6 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 3:8 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 8:4 (kon.) | Havířov – Třinec 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Kladno 8:2 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 7:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Warriors Brno 5:6 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 10.11.2016, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    45:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    JIŘÍ SUHRADA využil příležitosti, kdy domácí gólman vůbec nic neviděl a trefil se mezi jeho betony. Asistence: Tadeáš Dřímal.
     
    36:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásnou akci předvedlo duo Matěj Sebera – JIŘÍ SUHRADA , které se dostalo ze zajetí obránců, před brankou si vyměnilo kotouč a druhému jmenovanému již nedělalo žádný problém poslat puk do levého horního rohu. Asistence: Matěj Sebera.
     
    29:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    PETR KUBOŠ se blýskl pohotovou střelou zápěstím z levého kruhu a vymetl dolní roh zlínské branky. Asistence: Bez asistence.
     
    22:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    TADEÁŠ DŘÍMAL sebral kotouč domácímu Vávrovi, uvolnil se do dobré střelecké pozice a z mezikruží poslal puk pod lapačku domácího gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    20:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Podešva se přiřítil do útočného pásma a zkusil to k levé tyčce. Jeho pokus úspěšný nebyl, domácího gólmana však zmátl a Ševců tak neviděl střelu MATĚJE SEBERY, která šla z druhé strany brankoviště. Asistence: Jiří Podešva.
     
    15:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nahození Adámka Horák ukryl pod lapačkou. Hostující gólman už se chystal rozehrát a kotouč odkryl, nevšiml si však najíždějícího KRYŠTOFA ŠÁNKA, který našel nejen puk, ale také mezeru mezi betony zlínského brankáře. Asistence: Ondřej Navrátil.
     
    12:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševců se po střele DAVIDA KOZUBÍKA natahoval, puk se však o připravenou lapačku jen otřel a zapadl za jeho záda. Asistence: Jakub Prchal.
     
    03:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Střelu Prchala vyrazil Ševců k levé tyčce, kde stál připravený KAREL HOLÍK, a ten poslal kotouč za záda vsetínského gólmana. Asistence: Jakub Prchal.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 16. Šánek (Navrátil), 30. Kuboš – 3. Holík (Prchal), 13. Kozubík (Prchal), 21. Sebera (Podešva), 23. Dřímal, 37. Suhrada (Sebera), 46. Suhrada (Dřímal)


    VHK ROBE Vsetín: Ševců (Krňa) – Fojtášek, Vávra, Houser, Kuboš, Lukačka, Mikulík, Kunst, Sviták, Navrátil – Půček, Bouček, Adámek, Lobodowski, Dohnal, Šánek, Calaba, Jenáček, Baďura, Mlýnková, Hradil.
    Berani Zlín: Horák (Lekeš) – Suhrada, Uhříček, Holík, Talafa, Jaroněk, Riedl, Prchal, Prokeš – Sebera, Bachánek, Podešva, Handl, Kozubík, Dřímal, Hrazdira, Weintritt.

    Rozhodčí: Koziol – Bartek, Dohnal.
    bahis siteleri