Jablonec – Slovan Bratislava 6:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
6:0 (3:0)
ŠK Slovan Bratislava
Čtvrtek 10.11.2016, 14:00 • Sportovní centrum, Nymburk • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    83. Dominik TICHÝ - 6:0
     
    83
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Hráč juniorského týmu DOMINIK TICHÝ si naběhl do šestnáctky na centr z pravého křídla, kde měl na značce pokutového kopu dostatek času na to, aby si míč zpracoval a poté ho pravačkou utaženou technickou střelou poslal k pravé tyči.
    82. Stanislav TECL - 5:0
     
    82
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Střídající útočník STANISLAV TECL dnes vstřelil svůj druhý gól a Jablonec vede po střele zevnitř pokutového území, jak jinak, 5:0!
    52. Stanislav TECL - 4:0
     
    52
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec po propadlém centru z pravého křídla na vzdálenější levé straně šestnáctky orazítkoval tyč, na odražený míč si ale vzápětí naběhl střídající STANISLAV TECL a z blízkosti pohodlně zvýšil na 4:0.
    32. Martin POSPÍŠIL - 3:0
     
    32
    Jablonec právě vstřelil branku!
    MARTIN POSPÍŠIL si krásně naběhl do šestnáctky na centr z pravé strany a pohotovou střelou, která zamířila k levé tyči, nedal brankářovi Krnáčovi žádnou šanci. Všechny tři góly Jablonce mají jedno společné, padly z blízkosti uvnitř pokutového území.
    13. Josef BAZAL - 2:0
     
    13
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Dvojice útočníků Jablonce Mehanovič – Doležal vytvořili v šestnáctce Slovanu zpětnými centry před bránu velký zmatek, kterého dokonale využil JOSEF BAZAL a z blízkosti míč poslal do prázdné brány. Snadnějších gólů během své kariéry určitě příliš mnoho nedal.
    3. Martin DOLEŽAL - 1:0
     
    3
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Lukáš Masopust se ocitl na pravé straně šestnáctky v ostrém úhlu a poslal míč po sebe, na přední tyči si poté na jeho přízemní centr naběhl MARTIN DOLEŽAL a z blízkosti se nemýlil.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 3. Doležal, 13. Bazal, 32. Pospíšil, 52. Tecl, 82. Tecl, 83. Tichý


    FK Jablonec: Valeš – Hanousek, Hübschman, Kouřil, Nový – Bazal, Jiráček, Pospíšil, Masopust – Doležal, Mehanovič. (4-4-2)

    Druhý poločas: Valeš – Nový, Kubista, Kouřil, Hanousek (76. Soukup) – Tichý, Pospíšil – Bazal, Mehanović (76. Žemba), Štěpánek – Tecl.

    Náhradníci: Hrubý. Zdeněk Klucký.

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Ligeon, Laczkó, Vernon, Burnet – de Kamps, Antálek – Šefčík, Ďuriš, de Sa – Chinedu. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Mucha – Kotula, Kubík, Malý, Oršula, Schet. Trenér: Ivan Vukomanovič.
    bahis siteleri