Jablonec – Slovan Bratislava 6:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
6:0 (3:0)
ŠK Slovan Bratislava
Čtvrtek 10.11.2016, 14:00 • Sportovní centrum, Nymburk • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    Jablonečtí rozehráli volný přímý kop skvěle a jejich následná technická střela zamířila těsně nad levý vzdálenější roh brány!
    83. Dominik TICHÝ - 6:0
     
    83
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Hráč juniorského týmu DOMINIK TICHÝ si naběhl do šestnáctky na centr z pravého křídla, kde měl na značce pokutového kopu dostatek času na to, aby si míč zpracoval a poté ho pravačkou utaženou technickou střelou poslal k pravé tyči.
    82. Stanislav TECL - 5:0
     
    82
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Střídající útočník STANISLAV TECL dnes vstřelil svůj druhý gól a Jablonec vede po střele zevnitř pokutového území, jak jinak, 5:0!
     
    76
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Mehanović, přichází Žemba.
     
    76
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Hanousek, přichází Soukup.
    70. Krnáč famózním zákrokem sebral gól Mehanovičovi.
     
    70
    Mirzad Mehanovič se ocitl uprostřed šestnáctky po centru z pravého křídla v obrovské šanci a hlavou míč dobře tlačil ke vzdálenější tyči a navíc do protipohybu Krnáče, brankář Slovanu ovšem dokázal skvěle zareagovat a úžasným reflexivním zákrokem míč vytáhl na rohový kop!
    52. Stanislav TECL - 4:0
     
    52
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec po propadlém centru z pravého křídla na vzdálenější levé straně šestnáctky orazítkoval tyč, na odražený míč si ale vzápětí naběhl střídající STANISLAV TECL a z blízkosti pohodlně zvýšil na 4:0.
     
    46
    Sestava Jablonce pro druhý poločas: Valeš – Nový, Kubista, Kouřil, Hanousek – Tichý, Pospíšil – Bazal, Mehanović, Štěpánek – Tecl.
     
    43
    Martin Kouřil se nerozpakoval a zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné technické střele, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže postrádala razanci a Krnáč si s ní poradil.
    32. Martin POSPÍŠIL - 3:0
     
    32
    Jablonec právě vstřelil branku!
    MARTIN POSPÍŠIL si krásně naběhl do šestnáctky na centr z pravé strany a pohotovou střelou, která zamířila k levé tyči, nedal brankářovi Krnáčovi žádnou šanci. Všechny tři góly Jablonce mají jedno společné, padly z blízkosti uvnitř pokutového území.
    24. Obrovská šance domácich
     
    24
    Martin Nový si ze druhé vlny krásně naběhl na odražený míč a ještě lepší přízemní přihrávkou mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, Krnáč ale vytáhl fantastický zákrok a vzápětí si poradil i s dorážkou Matěje Hanouska!
     
    22
    Josef Bazal byl zřejmě tím hráčem, který se na levé straně šestnáctky pokoušel přehodit vybíhajícího brankáře Krnáče, jeho následný nízký lob ale skončil na boční síti!
    13. Josef BAZAL - 2:0
     
    13
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Dvojice útočníků Jablonce Mehanovič – Doležal vytvořili v šestnáctce Slovanu zpětnými centry před bránu velký zmatek, kterého dokonale využil JOSEF BAZAL a z blízkosti míč poslal do prázdné brány. Snadnějších gólů během své kariéry určitě příliš mnoho nedal.
    8. Skvělá šance hostů
     
    8
    De Sa krásně odcentroval z levého křídla a na přední tyči našel přesným centrem Chinedua, který se snažil pěkným lobem překonat brankáře Valeše, jeho pokus ale skončil na horní síti!
    3. Martin DOLEŽAL - 1:0
     
    3
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Lukáš Masopust se ocitl na pravé straně šestnáctky v ostrém úhlu a poslal míč po sebe, na přední tyči si poté na jeho přízemní centr naběhl MARTIN DOLEŽAL a z blízkosti se nemýlil.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 3. Doležal, 13. Bazal, 32. Pospíšil, 52. Tecl, 82. Tecl, 83. Tichý


    FK Jablonec: Valeš – Hanousek, Hübschman, Kouřil, Nový – Bazal, Jiráček, Pospíšil, Masopust – Doležal, Mehanovič. (4-4-2)

    Druhý poločas: Valeš – Nový, Kubista, Kouřil, Hanousek (76. Soukup) – Tichý, Pospíšil – Bazal, Mehanović (76. Žemba), Štěpánek – Tecl.

    Náhradníci: Hrubý. Zdeněk Klucký.

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Ligeon, Laczkó, Vernon, Burnet – de Kamps, Antálek – Šefčík, Ďuriš, de Sa – Chinedu. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Mucha – Kotula, Kubík, Malý, Oršula, Schet. Trenér: Ivan Vukomanovič.
    bahis siteleri