Buffalo – New Jersey 1:2 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:3 (kon.) | Ottawa – Los Angeles 2:1 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (po pr.) | Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Los Angeles Kings
Sobota 12.11.2016, 01:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Mark STONE - 2:1
     
    59:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné. Je rozhodnuto. Pageau dal kotouč na pravý kruh, kde byl ofenzívní obránce Karlsson. Naznačil střelu, zatímco si udělal kličku a vypálil na Budaje. Gólman Kings nedokázal kotouč zkrotit, puk mu vypadl k levé tyči a tam jej důrazný MARK STONE zasunul za brankovou čáru. Do konce zápasu chybí 6,5 vteřiny a Králové tak během pár minut přišli nejen o výhru, ale i o případný bod. Asistence: Erik Karlsson, Jean-Gabriel Pageau.
    56:06 Zack SMITH - 1:1
     
    56:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tlak Senátorů již nešel přestát a Králové inkasují. Hosté zbytečně propadli v útočném pásmu a Karlsson vyzval po levé straně do rychlého kontru Pageaua. Ten přešel přes modrou a na pravém kruhu výborně našel ZACKA SMITHA. Jeho první střelu ještě dokázal Budaj vyrazit do vzduchu, kde puk doplácl domácí útočník do branky. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Erik Karlsson.
    20:56 Dwight KING - 0:1
     
    20:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    I mistr Karlsson se utne. Zkoušel na obranné modré rozehrát kotouč, ale trefil jen napadajícího Purcella. Po tom, co se mu puk zamotal kolem nohou, jej už Purcell získal. Na levém kruhu se ke střele nedostal, tak poslal kotouč za sebe pro Jeffa Cartera, jenž kličkou oklamal soupeře, sjel si s ním sjel blíže k brance a vystřelil bekhendem. Do jeho pokusu vložil hůl DWIGHT KING a tečoval puk k levé tyči kolem lapačky gólmana. Asistence: Jeff, Carter, Teddy Purcell.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 57. Z. Smith (Pageau, E. Karlsson), 60. Mark Stone (E. Karlsson, Pageau) – 21. King (J. Carter, Purcell)


    Ottawa Senators: C. Anderson – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Claesson – Hoffman, Brassard, B. Ryan – Dzingel, Turris, Pyatt – Z. Smith, Pageau, Mark Stone – Puempel, Kelly, Neil.
    Los Angeles Kings: Zatkoff (41. Budaj) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gilbert, Gravel – Pearson, Kopitar, Purcell – King, J. Carter, Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – Clifford, N. Shore, Lewis.

    Rozhodčí: Furlatt, Nicholson – Murchison, Brisebois

    Diváci: 15622
    bahis siteleri