Buffalo – New Jersey 1:2 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:3 (kon.) | Ottawa – Los Angeles 2:1 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (po pr.) | Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – Dallas 2:3 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Washington Capitals
Sobota 12.11.2016, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:20 Marcus JOHANSSON - 2:3
     
    62:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington přece jen vítězí v Chicagu. Na ledě bylo hodně prostoru, čehož využili ke spolupráci MARCUS JOHANSSON a Dmitrij Orlov. Střelec branky si vyměnil puk se spoluhráčem a posléze pálil z jedničky z mezikruží. Na tohle nemohl Corey Crawford adekvátně reagovat! Asistence: Dmitrij Orlov!
     
    61:17
    Jak lehce prošel Ovečkin z vlastního pásma po křídle až před Crawforda? Teď vůbec nestíhali obránci Chicaga a klidně mohlo být rozhodnuto.
    59:38 Marián HOSSA - 2:2
     
    59:38
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle už prostě Capitals nemohli vydržet, Blackhawks dostali soupeře pod obrovský tlak Washington šlapal vodu. Keith přihrál Panarinovi, ten to okamžitě z otočky zkusil na branku, asi naslepo, ale MARIÁN HOSSA zůstal volný a sám před prázdnou klecí hostů vyrovnal na 2:2. Asistence: Artěmij Panarin, Duncan Keith!
     
    57:48
    Keith dal pas do jízdy Panarinovi, ten motal hlavy obráncům Chicaga. Blackhawks hrají v šesti, takže bez Crawforda!
     
    41:31
    Tak tohle byla velká šance a Caps mohli klidně ztratit vedení, Panarin zůstal volný před Holtbym, byl už hodně blízko brankáře Capitals, nicméně nedostal se k dorážce.
     
    37:12
    Tohle není branka! Panarin dostal puk do útočného pásma Blackhawks, ale Chicago přišlo o kotouč, z čehož těžil Justin Williams, jenž si položil Crawford, ale jeho bekhend do blafáku postrádal výšku!
     
    35:10
    Lars Eller (WSH) podrazil Patricka Kanea, takže dvě minuty pro hokejistu hostujícího mužstva.
     
    34:16
    Střídání v týmu Chicago Blackhawks: ze hřiště odchází Scott Darling, přichází Corey Crawford.
     
    33:44
    Tak tohle byla obrovská šance, kdy Oshie využil zaváhání Keithe na modré čáry a šel sám na Darlinga, zkusit forhendový blafák, ale bez úspěchu.
     
    32:58
    Střídání v týmu Chicago Blackhawks: ze hřiště odchází Corey Crawford, přichází Scott Darling.
    14:44 Jay BEAGLE - 1:2
     
    14:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle si čtvrtá lajna hostů zasloužila, protože celé její střídání se hrálo v útočném pásmu Chicaga, byl tam výborný pohyb hráčů Capitals, hokejisté o sobě věděli, až to zkusil JAY BEAGLE, jenž se obtočil kolem branky domácích. Crawford se nestihl přesunout k levé tyči! 1:2. Asistence: Tom Wilson, John Carlsson.
    06:39 Brian CAMPBELL - 1:1
     
    06:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná odpověď Chicaga, kdy domácí využívají přesilovou hru, Forsling přihrál Hossovi, ten zvolil přihrávku křížem na BRIANA CAMPBELLA, jenž nic nevymýšlel vsadil na razanci a překonal hostujícího Holtbyho. Jedná se o pátý gól bývalého obránce Floridy Panthers v soubojích s Washingtonem Capitals. Asistence: Marián Hossa, Gustav Forsling.
    06:17 Jay BEAGLE - 0:1
     
    06:17
    Washington právě vstřelil branku!
    To je paráda, co předvedli hostující hokejisté v oslabení. Nejprve Keith hledal na levém kruhu Panarina, posléze Rus ztratil puk a Kanaďan zůstal stát na modré čáře jako opařený, čehož využil Oshie, jenž zachoval chladnou hlavu, naservíroval přihrávku na JAYE BEAGLA před prázdnou branku a autor gólu to měl ještě snazší, protože hraje na pravou stranu. Crawford skákal rybičku, avšak marně. Asistence: T.J. Oshie, Matt Niskanen.
     
    05:38
    Výborná práce Mariana Hossy, který prošel přes několik soupeřů, až jej za cenu držení zastavil Jevgenij Kuzněcov (WSH), takže dvě minuty pro Rusa.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 7. B. Campbell (Hossa, Forsling), 60. Hossa (Panarin, Keith) – 7. Beagle (Oshie, Niskanen), 15. Beagle (T. Wilson, Carlson), 63. Johansson (Orlov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (33. -35. Darling) – Keith, B. Campbell, Kempný, Seabrook, Forsling, Hjalmarsson – Schmaltz, Toews (C), P. Kane – Panarin, Krüger, Hossa – Hartman, Hinostroza, Tootoo – Desjardins, Rasmussen, Pánik.
    Washington Capitals: Holtby – Alzner, Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Eller, Williams – Sanford, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Luxmore, Lee – Devorski, Daisy
    bahis siteleri