Chrudim – Písek 1:0 (kon.) | Vltavín – Vyšehrad 1:2 (kon.) | Benešov – Převýšov 1:3 (kon.)
Domažlice – Hořovicko 3:1 (kon.) | Dobrovice – Olympia Radotín 1:3 (kon.) | Tachov – Litoměřicko 5:1 (kon.)
konec
FK Tachov
5:1 (1:1)
FK Litoměřicko
Sobota 12.11.2016, 14:00Česká fotbalová liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne. (15:55:44)
     
    Je konec! Domácí Tachov nakonec poráží Litoměřicko 5:1! Hosté přitom vlétli do zápasu dobře a už po čtvrthodině hry se zásluhou Kolmistra ujali vedení! To jim však dlouho nevydrželo a Matas o dvě minuty později vyrovnal! Od té doby byl Tachov aktivnější, nicméně v první půli už další branku nepřidal! Hned po změně stran však domácí rozjeli své představení! Ve 47. minutě poslal Tachov do vedení Kropáček a o deset minut později přidal svou druhou branku v utkání Matas! Domácí však nepolevili a Hoffman přidal čtvrtou branku. V tu dobu Litoměřicko úplně rezignovalo na jakýkoliv odpor a Dvořák napsal pět minut před koncem gólovou tečku.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Po rohovém kopu hostující celku se nejvýše ze všech vyšplhal Hanuš, nicméně jeho pokus hlavou nemířil mezi tři tyče.
     
    88
    Litoměřicko mělo k dispozici ještě jeden přímý kop. Střela z dobrých třiceti metrů však prolétla přímo do rukavic domácího brankáře.
     
    87
    Střídající Šraga se málem dostal k nepřesné rozehrávce domácího celku, ale Šácha svou chybu na poslední chvíli napravil.
     
    86
    Tachov drží otěže dnešního utkání pevně ve svých rukou. Domácí kombinují s míčem na polovině hřiště a soupeře k němu takřka nepouštějí.
    84. DVOŘÁK - 5:1
     
    84
    Tachov právě vstřelil branku!
    Demolice hostujícího celku pokračuje! Tachov navyšuje své vedení na 5:1 a hosté už by se nejraději viděli v kabině! Střelcem další branky se po rychlém přenesení míče do vápna stal FRANTIŠEK DVOŘÁK!
     
    82
    Střídající Vyleta spěchal do pokutového území po pravé straně, poté vymyslel prudký míč na hranici vápna, ale nikdo v červeném nakonec nezakončil.
     
    81
    František Dvořák trefil ve výskoku jednoho ze soupeřů loktem, a dopustil se tak nedovoleného zákroku. Hosté budou rozehrávat.
     
    80
    Utkání se už pouze dohrává. Tachov je stále aktivnější, ale hosté už ničí útoky vedoucího celku na polovině hrací plochy.
     
    79
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Hoffman, přichází Stružka.
     
    78
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Kolmistr, přichází Barnat.
     
    77
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Hradecký, přichází Ruda.
     
    76
    Další práce pro hostujícího brankáře. Pechatý tentokrát rychle musel reagovat na tečovaný míč vlastním obráncem. Gólman Litoměřicka nakonec schoval balón do rukavic.
     
    75
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Folejtar, přichází Butnaru.
     
    74
    Domácí navíc pokračují v aktivní hře. Po dalším přímém kopu se k hlavičce dostal Matas, ale zády k brance Pechatého neohrozil.
     
    73
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Kropáček, přichází Vyleta.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Matas, 47. Kropáček, 56. Matas, 72. Hoffman, 84. Dvořák – 15. Kolmistr

    Karty:   52. Kabele (LTM)


    FK Tachov: Houdek – Matas (C), Knakal (67. Šácha), Habart, Hoffman (79.Stružka), Kropáček (73. Vyleta), Kyndl, Dvořák, Folejtar (75. Butnaru), Mlynařík, Hradecký (77. Ruda)
    Náhradníci: Ruda, Šácha, Butnaru, Stružka, Vyleta, Žipaj

    FK Litoměřicko: Pechatý- Suchý, Faust, Grunert, Šimkovský, Šimeček (62. Šraga), Hanuš, Kocourek, Kolmistr (78. Barnat), Holub (62.Veselý), Kabele (C)
    Náhradníci: Procházka, Hanzlík, Veselý, Šraga, Barnat, Měsíček

    Rozhodčí: Pečenka – Benedikt, Štrincl
    bahis siteleri