Rakousko – Irsko 0:1 (kon.) | Gruzie – Moldavsko 1:1 (kon.) | Chorvatsko – Island 2:0 (kon.)
Turecko – Kosovo 2:0 (kon.) | Wales – Srbsko 1:1 (kon.) | Albánie – Izrael 0:3 (kon.)
Lichtenštejnsko – Itálie 0:4 (kon.) | Španělsko – S. Makedonie 4:0 (kon.) | Ukrajina – Finsko 1:0 (kon.)
konec
Wales
1:1 (1:0)
Srbsko
Sobota 12.11.2016, 20:45 • Cardiff City Stadium (kapacita 33 280), Cardiff • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Díky za pozornost, přeji dobrou noc a těším se na další společné sledování sportovních klání, do té doby na počtenou! (22:42:33)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:12.
     
    Je dobojováno a oba týmy si připíší po jednom bodu do tabulky této kvalifikační skupiny. Pro Wales jde o již třetí remízu ze čtyř zápasů a zároveň stále platí, že v celkem 12 zápasech Walesu proti Srbsku (Srbsku a Černé Hoře/Jugoslávii) velšská reprezentace nikdy nevyhrála...

    V tomto zápase k tomu ale neměla vůbec daleko! Po první půli vedla zásluhou Garetha Balea 1:0. V první šanci druhého dějství byl opět Bale, jehož tvrdou střelu z přímého kopu ale Stojković pohotově vyrazil. Další šance Rudé saně přišla až v 85. minutě, to když Ramsey vysunul zase Balea, jehož křížný pokus zaťukal na tyč srbské brány. A neuběhlo ani 60 sekund a bylo vyrovnáno – v 86. minutě po Rukavinově centru vyrovnal hlavou Aleksandar Mitrović.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tadićův centr je ale odvrácen a zápas končí.
     
    90+3
    Tadić narazil míč Matićovi, jenž zleva vnikl do vápna a chtěl centrovat, pod nohy mu ale na poslední chvíli přijel Joe Allen. Je z toho rohový kop a jedna z posledních šancí tohoto utkání...
     
    90+2
    Hennessey posílá dlouhý nákop na polovinu Srbska, tam ale zakročil Nemanja Gudelj a posunul míč k Obradovićovi na levou stranu.
     
    90+1
    Obrovská šance Walesu! Po hlavičce Vokese ve vápně se na hranici ofsajdu uvolnil Ramsey a ve skluzu ještě zkusil posunout míč podél Stojkoviće do brány, srbský gólman ale svůj tým podržel!
     
    90+1
    Nad rámec druhé půle jsou nastaveny tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Katai (Srbsko). Ten je pro změnu potrestán za nemístné komentáře na adresu sudího.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ashley Williams (Wales). Kapitán Walesu srazil k zemi unikajícího Kataie a je z toho další kartónek.
     
    88
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Aleksandar Mitrović, přichází Nemanja Gudelj.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Vladimir Stojković (Srbsko). Srbský brankář je potrestán za zdržování hry.
    86. Aleksandar Mitrović (SRB) - 1:1
     
    86
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Otřepané „nedáš-dostaneš“ se zase potvrdilo v plné síle! Chviličku po Baleově střele do tyče si napravo Rukavina vyměnil míč s Milivojevićem a odcentroval. Před bránou si i přes důraznou obranu Jamese Chestera míč našel ALEKSANDAR MITROVIĆ a hlavičkou o tyč vyrovnává! Asistence: Antonio Rukavina.
    85.
     
    85
    Srby nyní zachránila tyč Stojkovićovy pokladnice! Ramsey protáhl míč po levé straně a nahrávkou středem našel napravo nabíhajícího Balea, jehož křížný pokus rozezvučel konstrukci srbské brány!
     
    84
    Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Joe Ledley, přichází David Edwards.
     
    83
    Joe Ledley je v péči lékařů velšského reprezentačního výběru a nevypadá to s ním zrovna dobře. Už se připravuje střídání...

    Michal Konvalina

    Branky: 30. Bale (Robson-Kanu) – 86. A. Mitrović (Antonio Rukavina)

    Karty:   35. Bale (WAL), 54. Allen (WAL), 69. Ledley (WAL), 90. A. Williams (WAL) – 45+1. Nastasić (SRB), 88. Stojković (SRB), 90. Katai (SRB)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:12.
    Wales: Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams (C), Taylor – Allen, Ledley (84. D. Edwards) – Bale, Ramsey – Vokes, Robson-Kanu (68. Lawrence).
    Náhradníci: Fôn Williams, D. Ward – Matthews, A. King, MacDonald, D. Edwards, Lawrence, Cotterill, Walsh, Jonathan Williams, P. Dummett, Huws.

    Srbsko: Stojković – Antonio Rukavina, Ivanović (C), Maksimović, Nastasić, Obradović – Kostić (70. Katai), Matić, Milivojević, Tadić – A. Mitrović (88. Gudelj).
    Náhradníci: P. Rajković, Jovanović – D. Tošić, Gudelj, Z. Tošić, Marković, Radoja, S. Mitrović, Mladenović, Pejčinović, Katai, Pavlović.

    Rozhodčí: Alberto Undiano Mallenco – del Palomar, Cabanero – Gómez (všichni ESP)
    bahis siteleri