Novokuzněck – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 5:3 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Spartak Moskva
Sobota 12.11.2016, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:38 Maxim PESTUŠKO - 3:2
     
    53:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí využili více prostoru na ledě a ujímají se znovu vedení! Pjotr Chochrjakov zavezl kotouč do pásma po levé straně, následně přihrál do mezikruží na MAXIMA PESTUŠKA, jenž střelou bez přípravy překonává Bespalova potřetí. Asistence: Pjotr Chochrjakov, Jegor Martynov.
    38:59 Matthew GILROY - 2:2
     
    38:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí, Moskva totiž vzápětí srovnává na 2:2! MATTHEW GILROY dostal nabito na levé straně, odkud napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Dominik Furch v bráně Omsku nejspíš nemá čisté svědomí. Asistence: Marcus Högström, Alexandr Vasiljev.
    38:01 Marcus HÖGSTRÖM - 2:1
     
    38:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází snížení Moskvy! Střela MARCUSE HÖGSTRÖMA Högströma proplula klubkem hráčů a zastavila se až v síti. Videorozhodčí ještě musel přezkoumat, zda nebyla jeho rána tečovaná vysokou holí, ale vše byli v pořádku a máme tedy sníženo. Asistence: Anatolij Nikoncev, Alexandr Vasiljev.
    23:49 Jonas AHNELÖV - 2:0
     
    23:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk přidává druhý gól a odskakuje na rozdíl dvou branek! JONAS AHNELÖV se blýskl pěknou individuální akcí, v útočné pásmu se šikovně vyhnul bránícímu hráči a poté tváří v tvář nedal Bespalovovi v bráně Moskvy žádnou šanci. Asistence: Nikolaj Lemťugov, Michajl Juňkov.
    09:51 Anton BURDASOV - 1:0
     
    09:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a v polovině utkání se dostávají do vedení! Kučerjavenko hledal před bránou svého spoluhráče, ale k tomu se puk vůbec nedostal zásluhou zásahu hostujícího brankáře. Kotouč se však odrazil ANTONU BURDASOVOVI, jenž z velkého úhlu dokázal odrazem od Bespalova procedit kotouč do sítě. Asistence: Alexander Kučerjavenko.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 10. Burdasov (Kučerjavenko), 24. Ahnelöv (Lemťugov, Juňkov), 54. Pestuško (Chochrjakov, Martynov) – 39. Högström (Nikoncev, Alexandr Vasiljev), 39. Gilroy (Högström, Alexandr Vasiljev)


    Avangard Omsk: Furch – J. Medveděv (C), Martynov, Gustafsson, Ahnelöv, Nikitin, A. Osipov, Lisov – Pěrežogin, Sobotka, Pestuško – Paršin, Zubov, Pjanov – Burdasov, Chochrjakov, Kučerjavenko – Lauta, Juňkov, Lemťugov.
    Spartak Moskva: Bespalov – Högström, Gilroy, Kalinin, Dyblenko, Bondarev, Kirillov, Provolněv – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Leščenko – A. Voronin, Alexandr Vasiljev, M. Plotnikov – M. Potapov (C), Nikoncev, Bobyljov – Bobrov.

    Rozhodčí: Soin, Fraňo – Savenkov, Kesler
    bahis siteleri