Ústí n/L – Kladno 1:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 3:2 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 4:5 (kon.)
Přerov – Havířov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 3:4 (po pr.) | Kadaň – Jihlava 3:2 (kon.)
Most – Třebíč 1:2 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 12.11.2016, 17:00 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Pavelka míří na střídačku a hosté to zkouší v šesti mužích v poli!
     
    56:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci v početní výhodě snižují a jsou zpátky v zápase! Kalla posunul na modré puk na pravou stranu ONDŘEJI SMETANOVI, jehož dělovku od modré nešťastně tečoval Martin Heřman obětavě padající do rány. Gába neměl šanci na změnu směru puku reagovat. Smetana se tak stává nejproduktivnějším obráncem Litoměřic. Asistence: Jaroslav Kalla a Aleš Pavlas.
     
    54:57
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Suchánek – 2 min., krosček).
     
    54:57
    Obrovská šance Litoměřic neskončila gólem! V signalizované výhodě hráli hosté s pukem a po střele jednoho z obránců se při takové trmě vrmě před brankou dostal k puku Václav Pletka. Bývalý útočník Českých Budějovic plácl do puku, který Gába se štěstím vyrazil těsně vedle branky! Tohle lehce mohlo skončit gólem.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Babka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar aréna je svědkem hattricku domácího hráče ve druhém zápase po sobě! První tři branky Motoru dnes střílí TOMÁŠ NOUZA, který si nyní na vrcholu kruhů zastavil nahrávku Heřmana, a měl dostatek času na to, aby napřáhl a poslal tvrdou ránu mezi beton a lapačku Jaroslava Pavelky. Asistence: Martin Heřman.
     
    39:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jakub Šulc – 2 min., sekání).
     
    35:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Václav Pletka – 2 min., hákování).
     
    35:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to se jen tak nevidí, protože druhý gól bekhendem dnes dává TOMÁŠ NOUZA! Ten si počínal opravdu lišácky, když zůstal osamocený před brankou, a zpoza ní mu pěkně předal puk Heřman. Jiný hráč by v Nouzově situaci okamžitě pálil, českobudějovický snajpr však udělal Pavelkovi kličku do protipohybu a pohodlně bekhendem zakončil do odkryté klece! Asistence: Martin Heřman a Dušan Žovinec.
     
    25:33
    Hosté se při hře čtyři na čtyři dostali do šance a Martin Ondráček nastřelil tyčku!
     
    24:34
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za podražení je vyloučený Ondřej Procházka.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., krosček).
     
    20:48
    Domácí se od začátku druhé části zabydleli v pásmu Litoměřic a dokonce nastřelili tyčku! Autorem střely byl pravděpodobně Martin Heřman.
     
    12:18
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Hanták – 2 min., hrubost).
     
    08:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci však velice rychle srovnávají! Švagrovský vniknul do útočného pásma po levém mantinelu a hezkou přihrávkou pod sebe našel na vrcholu kruhů čekajícího TOMÁŠE RUBEŠE. Ten vypálil krásnou umístěnou střelu pod Gábovu vyrážečku. Takové střely se opravdu těžko chytají. Asistence: David Švagrovský a Václav Pletka.
     
    07:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor skóruje v oslabení a jde do vedení! Nejproduktivnější hráč Litoměřic Kalla se ve střední třetině srazil s Pilařem, čehož využil celé střídání skvěle forčekující TOMÁŠ NOUZA. Ten si v mžiku sebral kotouč a řítil se na sám na Pavelku, kterého oklamal překvapivou střelou bekhendem na lapačku. Bez asistence.
     
    06:07
    Hodně nebezpečná střela Tomáše Rubeše, na níž Gába přes clonící hráče nemohl vidět. Jihočeši měli velké štěstí, že puk trefil českobudějovického brankáře.
     
    05:27
    První vyloučení také na straně domácího týmu, který tak přichází o poslední sekundy přesilovky. Nejtrestanější hráč Motoru Martin Heřman dostává menší trest za podražení.
     
    03:59
    Velký závar před klecí hostů! Hlavně Luboš Rob měl puk několikrát na holi, ale jeho pas na spoluhráče číhajícího u druhé tyče byl spíše takovým centrem. Posléze měl před sebou sám Rob odkrytou branku, ale ze špatného úhlu trefil pouze boční tyč!
     
    03:34
    Hosté budou hrát 23 sekund v dvojnásobném oslabení! Potrestán je gólman Jaroslav Pavelka, který se provinil podražením. Trest za něj odpyká Matúš Paločko.
     
    01:57
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Ondráček – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 8. Nouza, 36. Nouza (Heřman, Žovinec), 47. Nouza (Heřman) – 9. Rubeš (Švagrovský, Pletka), 57. Smetana (Jaroslav Kalla, Pavlas)


    Banes Motor České Budějovice: Gába – Suchánek, Žovinec, Pavlin, Vráblík, Mazanec, Zíb, Pýcha – Chovan, Rob, Čermák – Nouza, Škoda, Heřman – Žálčík, Pajič, L. Květoň (C) – Šulek, Babka, Kuchejda.
    HC Stadion Litoměřice: J. Pavelka – J. Šulc, Bílek, Pavlas, Piegl, Jebavý, Smetana, Chmel – Pletka, Rubeš, Švagrovský (C) – Jaroslav Kalla, R. Pilař, Paločko – M. Ondráček, Hanták, Zajan – O. Procházka.

    Rozhodčí: Jílek – Toman, Coubal

    Diváci: 6 115
    bahis siteleri