Ústí n/L – Kladno 1:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 3:2 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 4:5 (kon.)
Přerov – Havířov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 3:4 (po pr.) | Kadaň – Jihlava 3:2 (kon.)
Most – Třebíč 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 12.11.2016, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté získávají bod navíc! DAVID ŠAFRÁNEK se dostal do samostatného úniku, nejprve to vypadalo, že má Šimboch puk pod kontrolou, kotouč však nakonec doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Jan Pohl.
     
    53:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí však bleskově využívají přesilovku a opět srovnávají! Po přihrávce Jaška vystřelil PETR KANKO, který se nemýlil a hra je tak opět otevřená! Asistence: Lukáš Jašek, Marian Adámek.
     
    50:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia obrací vedení zpět na svoji stranu. JIŘÍ RYS se z protiútoku dostal až před branku Šimbocha, kde mu střela sice napoprvé nevyšla, jeho dorážka už však úspěšná byla. Asistence: Jan pohl.
     
    43:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté však vzápětí srovnávají! Po přihrávce Jankovského se ke střele dostal MARTIN KADLEC, který se postaral o velice rychlé srovnání skóre. Asistence: Václav Jankovský, Jan Novák.
     
    43:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav utkání na svoji stranu! Po nahrávce Stránského se DAVID KLIMŠA prokličkoval až před branku, odkud dokázal zavěsit přesně do pravého horního rohu! Asistence: David Stránský.
     
    33:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Střela Zahradníčka od modré Polívkovi vypadla z lapačky před branku, kde byl připraven Jašek, kterému se dorážka také ale nepovedla. ARON CHMIELEWSKI už však byl úspěšný a dostal puk za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Jašek, Jan Zahradníček.
     
    16:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení a to velmi kuriózním způsobem. Do samostatného úniku se dostal LUKÁŠ ENDÁL, který z úhlu trefil tyč, jeden z domácích hráčů si však nešťastně srazil kotouč do vlastní prázdné brány. Asistence: Bez asistence.
    Marken.cz

    Monika Návratová

    Branky a nahrávky: 34. Chmielewski (Jašek, Zahradníček), 44. Klimša (D. Stránský), 54. Kanko (Jašek, Adámek) – 17. Endál, 44. M. Kadlec (Jankovský, J. Novák), 51. Rys (Pohl), 64. Šafránek (Pohl)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch – Adámek, Kania, Matyáš, Michal Roman, Zahradníček, Jeník, D. Stránský – Franek, Cienciala, Rufer – Klimša, Kanko, Jašek – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Luka, Marek Růžička, R. Meidl.
    HC Slavia Praha: Polívka – Pohl, Knot, Kolařík, Holý, Bača, J. Novák – Kubica, Šafránek, Rys – Jankovský, Dušek, Endál – Schleiss, Kverka, M. Kadlec – Tejral, Tulačka, Kružík.

    Rozhodčí: Mikula – Lukš, Hanzlík
    bahis siteleri