Jihlava – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:5 (kon.)
Havířov – Třinec 0:2 (kon.) | Letňany – Sparta 1:6 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 3:5 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 3:4 (po pr.) | Kolín – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:5 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 12.11.2016, 13:00 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    58:56
    Sice se kotouč nedostal do brány, ale protože se Cikánek dopustil sekání byl uznán technický gól. (ADAM KLAPKA)
     
    55:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá své přesilovky a snižuje náskok Slavie! Bartoš dokázal svou rychlou střelou překonat Kodada, kterému se nepovedlo jeho střelu zablokovat. Asistence: Pech, Bartoš.
     
    38:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dostává opět do dvoubrankového vedení! DAVID VOBOŘIL se dostal do velmi dobré pozice, a tak poslal kotouč na Pejsara, který se pokusil v leže zasáhnout, ale už bylo pozdě. Asistence: Šilhan.
     
    34:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov opět snižuje náskok Slavie. Cikánek od modré poslal rychlou a přesnou střelu na Kodada, který chtěl zasáhnout, ovšem kotouč se od jeho betonu odrazil přímo do brány. Bez asistence.
     
    24:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie opět navyšuje svůj náskok! Litvínovu se nejprve nepovedla přihrávka v útočném pásmu a hra se tak přesunula do jejich obranného pásma, kde Myšák svou nepřesnou rozehrávkou dal šanci Klapkovi, který přihrál DAMIENOVI HRADILOVI. Ten už kotouč poslal do poloprázdné brány a dostal tak Slavii do dvoubrankového vedení. Asistence: Klapka.
     
    06:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov snižuje náskok Slavie! Vopat zavezl kotouč do útočného pásma a následně přihrál Kordulemu, jenž dokázal najít ONDŘEJE DUFKA, který svou rychlou střelou překonal Kodada. Asistence: Kordule, Vopat.
     
    04:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavii se nakonec podařilo využít přesilovky a dostat se do dvoubrankového vedení. Martínek přihrál TOMÁŠI FURCHOVI, který z mezikruží poslal kotouč mezi Pejsarovy betony. Asistence: Martínek, Melovič.
     
    02:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie otevírá skóre dnešního utkání, když se dostává do vedení! Po tom co se ke kotouči dostal Erben se hra přesunula do litvínovského obranného pásma. Do velmi dobré pozice se dostal DAVID ERBEN, jenž poslal velmi rychlou střelou puk do horních pater brány a Pejsarovi se nepovedlo střelu zlikvidovat. Bez asistence.

    Eliška Mrázková

    Branky a nahrávky: 7. Dufek (Kordule, Vopat), 35. Cikánek, 56. Bartoš (Pech, Berka) – 3. Erben, 5. Furch (Martínek, Melovič), 25. Hradil (Klapka), 39. Vobořil (Šilhan), 59. Klapka


    HC Litvínov: Pejsar (Kožnar) – Havlík ''A'', Bártek, Myšák ''C'', Černohorský, Cikánek – Bartoš, Vopat ''A'', Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka
    HC Slavia Praha: Kodad (Vecka) – Melovič ''A'', Erben, Vobořil, Zderadička ''C'', Macek, Holý, Stark – Brož, Grim, Hradil, Vaniš, Šilhan, Marek, Klapka, Martínek, Furch

    Rozhodčí: Grech – Kopáč, Tichý
    bahis siteleri