Zlín – Olomouc 9:1 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Poruba – Přerov 3:2 (kon.) | Třinec – Vsetín 5:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 12.11.2016, 13:30 • RT TORAX ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    57:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Znova zapomenuté zavřené zadní vrata! PATRIK TARNOCZY ujel všem a souboj s Mokrým vyhrál. Asistence: Jan Barveníček.
     
    47:06
    Poruba právě vstřelila branku! Obránce Husák vyhazoval na podruhé kotouč z pásma. Puk se nekutálel po ledě, ale po hraně mantinelu a spadl na led až ve středním pásmu blíže k třetině hostů, kde si pro něj svou rychlostí dojel RICHARD BOŘUTA, naznačením si gólmana položil a pak forhendem zakončil do odkryté brán . Asistence: Daniel Stodůlka.
     
    40:31
    Poruba právě vstřelila branku! Po zahajovacím buly třetí třetiny byli v ofenzivě hosté, jenže defenzíva Poruby je dnes více než dobrá a tak se puku nakonec zmocnil domácí hráč. Přechod do třetiny nebyl lehký a tak si to hráči nahazovali i zadovkama a těsně před brankovištěm se naposledy dotkl kotouče RICHARD BOŘUTA. Puk se po ledě dostal ke klečícímu Postavovi, jemuž těsně před ním projel vlastní hráč a jen se můžeme dohadovat, jestli ještě pomohl kotouči dostat se mezi betony a následně za brankovou čáru.
     
    29:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Porubští dál útočili, jenže pozapomněli na zadní vrátka a byť jim bylo ze střídačky hlasitě naznačováno, že mají za zády DANIELA MINISTRA, nestačila obrana včas zareagovat. Ministr dostal přesnou nahrávku na hůl od Rašky a v souboji s gólmanem Mokrým se nemýlil. Kotouč poslal přerovský útočník mezi vyrážečku a beton. Asistence: Lukáš Raška.
     
    28:44
    Poruba právě vstřelila branku! Autorem branky je WIKTOR BOCHNAK, který se sice jako poslední puku nedotkl. Při pádu před gólmanem se snažil hokejkou obkroužit betony a zasunout puk kolem ležícího Postavy, jenže se mu to nepovedlo. Nakonec za brankovou čáru puk dopravil obránce Hlaváč, který jej chtěl jen odpálit za branku. Což nevyšlo.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 29. Bochnak, 41. Bořuta, 48. Bořuta (Stodůlka) – 30. Ministr (Raška), 58. Tarnoczy (Barveníček)


    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Machů, Pitucha, Becher, Husák, Havlík – Kotásek, Bořuta, Stodůlka – Morávek, Häring, Bochnak W. – Foldyna, Krátký, Boniatti
    HC ZUBR Přerov: Postava (Suchánek) – Šabršula, Kopeček, Raška, Vohrabal, Svozil, Hlaváč, Zeman, Gréč – Ministr, Krupa, Šimanský, Indrák, Barveníček, Dvořáček, Hanák, Tarnoczy, Štědrý

    Rozhodčí: Krenželok D. – Stonavský, Tkáč
    bahis siteleri