N.Novgorod – Ufa 2:3 (kon.) | Riga – Kazaň 2:0 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 14.11.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný pondělní podvečer všem fanynkám a fanouškům Kontinentální hokejové ligy! Společně se dnes zaměříme na duel mezi Dinamem Riga a AK Bars Kazaň.Úvodní vhazování je naplánováno na 18:30.
     
    AK Bars Kazaň

    Kazani po skvostném vstupu do soutěže trošičku opadla, ale přesto se drží na výsluní. Dnešní hosté dosud odehráli, třicet dva zápasů, ve kterých nasbírali šedesát dva bodů a společně s Magnitogorskem se přetahují o vedení ve Východní konferenci. Defenzíva Kazaně navíc patří mezi nejlepší obrany v celé soutěži. Kazaň je zrovna na turné po kluzištích soupeřů. V minulém duelu však padla na ledě Ufy 4:2!

    Poslední tři zápasy

    Ufa – Kazaň 4:2
    Magnitogorsk – Kazaň 2:3 po nájezdech
    Čeljabinsk – Kazaň 2:3 po nájezdech
     
    Dinamo Riga

    Jediný lotyšský zástupce v Kontinentální hokejové lize má zatím zcela opačné problémy. Dinamo Riga dosud odehrálo dvacet devět zápasů, ve kterých nasbíralo čtyřiadvacet bodů a s velkou ztrátou se krčí na samotném dně Západní konference. Dinamo navíc vstřelilo jen padesát pět branek, což je nejhorší útok Západní konference.

    Poslední tři zápasy

    Riga – Vladivostok 3:2
    Riga – Chabarovsk 3:2
    Riga – Kunlun 2:5
     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři se už v letošní sezóně potkali. Kazaň na svém ledě sice zvítězila 2:1, ale na výhru se pořádně nadřela. Dinamo po první třetině vedlo a dokonce svého soupeře přestřílelo, ale Popov zajistil Kazani výhru!
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Mullen, Pujacs, Cibulskis, Galvinš, J. Redlihs, Jerofejevs, Balinškis – Meija (C), M. Redlihs, Tim Sestito – Bičevskis, Darzinš, Indrašis – E. Kulda, Skvorcovs, Sčastlivyj – Pavlovs, Lipsbergs, Jelisejevs.

    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Ohtamaa, Elliott, Tokranov, S. Zacharčuk, D. Musin, Abrosimov, Sidorov – Obuchov, Varnakov, Malychin – Tkačjov, M. Gluchov, Čibisov – Azevedo, Svitov (C), Lukojanov – Glinkin, An. Popov, Žukov.

    Rozhodčí: Bělov, Gebej – Ivanov, Sisujev.
    Dominik Furch je jedničkou Omsku a dostává důvěru i v reprezentaci! (y)

    Dominik Furch je #MadeOfHockey ???? #CCMHockey #CCMGoalie

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči už naskakují na ledovou plochu. Dinamo Riga sehraje dnešní utkání v červených dresech, zatímco Kazaň zvolila bílou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a lotyšská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli hokejisté domácího celku. Riga se okamžitě vrhla do útoku, ale rozjetý Tim Sestito ztratil puk za brankou.
     
    00:30
    Hosté uklidnili hru ve vlastním obranném pásmu. Stěpan Zacharčuk obdržel přihrávku za branku, kde vyčkal na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    01:00
    Kazaň se poprvé v utkání vrhla do útočení. Hosté vlétli do útočného pásma, ale jejich akci zastavuje ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:15
    Emil Garipov vyrazil ven z branky, aby zkrotil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář si puk zpracoval a rozehrál na volného beka.
     
    02:13
    Anton Glinkin projel s kotoučem na hokejce přes celé kluziště až za modrou čáru, kde si puk srovnal na střelu, nicméně jeho pokus zápěstím minul branku.
     
    02:40
    Michail Sidorov zavezl puk za hostující branku. Kazaň se zatím nikam nežene. Hosté drží puk na svých holích a soupeři jej takřka nepůjčují.
     
    03:15
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z celků se zatím nežene do útoku. Prudké nahození na Skvorcovse pohlídala obrana Kazaně.
     
    03:50
    Domácí se usadili v útočném pásmu. Přihrávku na modrou čáru dostal Gunars Skvorcovs, ale jeho rána bez přípravy těsně minula branku!
     
    04:23
    Vladimir Tkačjov se hnal za modrou čáru za nahozením vzduchem. Rozjetý útočník Kazani se sice dostal před obránce, ale prudkou přihrávku nezpracoval.
     
    05:02
    Andrej Popov projel kolem obránce do útočného pásma, vypálil zápěstím a jeho pokus kolem bruslí statického obránce zastavila až horní tyč!
     
    05:15
    Nikolajs Jelisejevs vybojoval kotouč ve středovém kruhu, elegantně se zbavil dvou napadajících soupeřů, nicméně jeho nahození do rohu nedojel nikdo v červeném.
     
    06:08
    Bude se poprvé vylučovat. Přesilovku si zahraje Kazaň. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Mikelis Redlihs.
     
    06:19
    Vladimir Tkačjov ihned po vyhraném vhazování zkoušel prověřit domácího brankáře střelou od modré čáry, avšak Janis Kalninš jeho ránu betonem vyrazil.
     
    07:05
    Gints Meija se na modré čáře obětavě položil do prudké přihrávky na modrou. Domácí hokejista kotouč vypíchl do středního pásma.
     
    07:30
    Lauris Darzinš se skvěle vrátil na obrannou modrou a ještě ve středním pásmu zastavil další rodící se útok hostujícího celku. Hostům se v přesilovce nedaří.
     
    07:56
    Další trest na straně lotyšského celku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Guntis Galvinš.
     
    08:35
    Kazani se stále nedaří rozjet přesilovkovou kombinaci v útočném pásmu. Domácí vyhazují jeden kotouč za druhým.
     
    09:16
    Až nyní přišla střela z hokejky hostujícího hráče. Nahození z ostrého úhlu však domácí gólman pohlídal a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    10:18
    Dmitrij Obuchov kroužil s pukem na hokejce v útočném pásmu, ale ani on si nenašel prostor k zakončení. Domácí zatím skvěle brání.
     
    10:57
    Andrej Popov se nechal zatlačit do rohu obranného pásma. Domácí poté vybojovali kotouč a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    11:56
    Domácí v plném počtu.
     
    12:12
    Po dlouhé době se do útoku vydala také Riga. Mikelis Redlihs vlétl s kotoučem do útočného pásma, ale jeho pobídku před branku nezasáhl nikdo v červeném.
     
    12:45
    Andrej Čibisov projel kolem domácích obránců do útočného pásma, připravil si puk na bekhend, nicméně jeho nahození na branku vyrazil gólman.
     
    13:39
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Dinamo sevřelo soupeře před jeho brankou. OSKARS CIBULSKIS obdržel přihrávku na modrou čáru, zbavil se napadajícího soupeře a jeho následný pokus skončil v síti! Asistence: Guntis Galvinš, Nikolajs Jelisejevs.
    13:39 Oskars CIBULSKIS - 1:0
     
    14:15
    Domácí se nadále tlačí do útoku. Emil Garipov musel dávat dobrý pozor na nahození z pravé strany, které nakonec vyrazil nad branku.
     
    14:45
    Domácí se hnali do přečíslení, ale Tim Sestito vzal odpovědnost na sebe a jeho prudká střela zápěstím pouze zaduněla o mantinel za brankou.
     
    15:45
    Mikelis Redlihs zavel puk do útočného pásma, rychlou brzdou se zbavil obránce, ale i před dobré vybruslení mezi kruhy nakonec nezakončil.
     
    15:55
    Hostující brankář musel zasahovat až nyní! Emil Garipov si však našel cestu ke střele z ostrého úhlu a neposedný kotouč ukryl v lapačce.
     
    16:11
    Nikolajs Jelisejevs obdržel přihrávku na modrou čáru, stáhl si kotouč na špičku čepele a rychlou střelou zápěstím prověřil pozornost hostujícího brankáře.
     
    16:20
    Gunars Skvorcovs po vyhraném vhazování v útočném pásmu dotíral na rozvážnou rozehrávku hostujícího celku. Kazani se přesto podařilo vyjet za modrou čáru.
     
    17:12
    Andrej Popov znovu zvolil individuální průnik do útočného pásma. Hostující útočník projel až do zakončení, jenže jeho slabá střela nemohla ohrozit domácí branku.
     
    17:40
    Bude se vylučovat! Svou první přesilovku si zahraje domácí celek! Dvě minuty za podražení dostává Michail Varnakov.
     
    18:10
    Domácí dlouho kombinovali na modré čáře. Prudká přihrávka na Galvinše se dostala na hůl jednoho z hostů a ten okamžitě vyhodil puk do středního pásma.
     
    18:51
    Dinamu se v početní převaze vůbec nedaří. Domácí znovu přišli o puk na modré čáře a Kazaň dokonce zakončila svůj útok střelou. Vhazuje se před brankou Rigy.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:20
    Puk znovu mizí až za branku domácího celku. Z tribun se pomalu začíná ozývat pískot. Domácí fandové nejsou spokojeni s výkonem lotyšského celku v přesilovce.
     
    19:40
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se lépe vydařila domácímu Dinamu! Hosté z Kazaně sice hráli dlouhou přesilovou hru, ale domácí zadáci jejich pokusy dokázali zablokovat. Riga poté přidala na tempu, začala lépe bruslit a Jekabs Redlihs střelou od modré čáry otevřel skóre. Hosté se poté ne a ne dostat do hry. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0!
     
    Střely na branku: 7 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Vstup do druhé třetiny se lépe vydařil hokejistům hostujícího celku. Kazaň se ihned vydala vpřed, ale dlouhé nahození za branku dojel Mikelis Redlihs.
     
    20:30
    Vladimir Tkačjov se vydal na výlet do útočného pásma. Hostující hráč obešel dva hráče soupeře, ale k zakončení se nakonec nedostal.
     
    21:10
    Mikelis Redlihs vybojoval kotouč na modré čáře, chtěl jej potáhnout vpřed podél pravého mantinelu, ale Andrej Čibisov mu vystavil stopku.
     
    21:40
    Damir Musin pohlídal dlouhé nahození za branku Kazaně. Hostující zadák odehrál kotouč o mantinel před napadajícím Indrašisem.
     
    22:15
    Alexandr Svitov se rychlou kličkou dostal do útočného pásma, projel okolo mantinelu, jenže na jeho pobídku před branku nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    22:50
    Justin Azevedo udržel kotouč v útočném pásmu u mantinelu. Hostující útočník se rychlou kličkou vymanil ze sevření obránců, ale poté už nic nevymyslel.
     
    23:21
    Na druhé straně si na dlouhou přihrávku počkal Lauris Darzinš, parádním zpracováním se dostal do útočného pásma, ale přes vracejícího se Azeveda nevypálil.
     
    23:47
    Až nyní se přerušuje hra. Vladimir Tkačjov si sjel před branku na parádní přihrávku od mantinelu, nicméně jeho zakončení v pádu nemělo potřebnou razanci.
     
    24:12
    Bude se vylučovat! Kazaň si zahraje přesilovou hru! Georgijs Pujacs dostává dvě minuty za podražení.
     
    24:25
    Domácí hokejisté však uspěli na vhazování před svým brankářem, k puku se dostal Mikelis Redlihs a bez jakéhokoliv váhání jej poslal přes celé kluziště.
     
    25:05
    Domácí se dokonce ve vlastním oslabení vydali do útoku. Lauris Darzinš neohroženě vlétl do útočného pásma, objel branku soupeře, jenže vůbec nevypálil.
     
    25:37
    Kazani se v přesilové hře vůbec nedaří. Další nepřesnost v rozehrávce hostů znamená další vyhození ze strany domácích obránců.
     
    26:12
    Domácí v plném počtu.
     
    26:40
    Michail Žukov zašlápl puk ve středním pásmu v souboji u mantinelu. Rozhodčí poté ztratil kotouč z dohledu a raději přerušil hru. I ve druhé třetině se pokračuje ve svižném tempu.
     
    27:02
    Emil Garipov nyní musel dávat dobrý pozor na prudké nahození ze středního pásma. Hostující brankář se ale nenechal zaskočit a prudký puk schoval v lapačce.
     
    27:20
    Oskars Cibulskis svedl důrazný souboj v rohu obranného pásma. Domácí zadák tvrdě přišpendlil ke hrazení jednoho z útočníků soupeře a vybojoval puk.
     
    28:10
    Patrick Mullen byl jako první u odraženého kotouč v rohu obranného pásma. Domácí zadák puk výhozem o mantinel poslal do středního pásma.
     
    29:05
    Atte Ohtamaa nedostihl vyhození soupeře přes celé kluziště. Domácí se provinili zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude před brankou Dinama.
     
    29:19
    Alexandr Svitov se vytočil zpoza branky mezi kruhy a vyslal prudkou střelu zápěstím. Jeho pokus ukryl domácí gólman do lapačky.
     
    30:10
    Roman Abrosimov dostihl nahozený kotouč u mantinelu. Hráč Kazaně se s pukem rychle otočil, jenže ani jeho pobídka nenašla nikoho v bílém.
     
    30:55
    Michail Varnakov spěchal za přihrávkou na modrou čáru, ale ani on si nedokázal zpracovat od mantinelu odražený kotouč.
     
    31:24
    Hosté si zahrají další přesilovou hru! Roberts Lipsbergs dostává dvě minuty za podražení.
     
    32:02
    Obrovská šance hostů! Domácímu brankáři vypadlo nahození od modré čáry, ale Alexandr Svitov z otočky nedokázal přizvednout puk nad jeho beton!
     
    32:29
    Riga právě vstřelila branku!
    A pozor! Domácí navyšují své vedení ve vlastním oslabení! MARIS BIČEVSKIS našel vyhozený puk do do středního pásma, projel s ním před branku a krásnou ránou pod břevno rozvlnil síť! Asistence: Guntis Galvinš.
    32:29 Maris BIČEVSKIS - 2:0
     
    33:24
    Domácí v plném počtu.
     
    33:40
    Roberts Lipsbergs ihned po návratu z trestné lavice ujel hostujícím obráncům, zbavil se svých strážců, ale z ostrého úhlu neohrozil branku Kazaně.
     
    34:40
    Domácí naprosto kontrolují vývoj hry. Hokejisté lotyšského celku drží puk na svých hokejkách a svého soupeře k němu vůbec nepouštějí.
     
    35:09
    Kazani se povedlo přečíslit obranu Dinama. Na zpětnou přihrávku mezi kruhy si najel Stefan Elliott, ale jeho pokus skončil nad břevnem!
     
    36:12
    Aleksandrs Jerofejevs se prohnal do útočného pásma, jenže jeho rána kolem bruslí obránce nenašla cestu mezi tři tyče.
     
    36:23
    Přesilovku si nyní zahraje také domácí celek! Stěpan Zacharčuk dostává dvě minuty za podražení.
     
    37:02
    Mikelis Redlihs neudržel puk na modré čáře a hostům se ihned podařilo odpravit kotouč za modrou čáru. Dinamo musí začít nanovo.
     
    37:35
    Georgijs Pujacs dojel další vyhození hostujícího celku až za branku Dinama. Domácí se zatím nemohou dostat za modrou čáru.
     
    38:10
    Lauris Darzinš dostal přihrávku před branku, srovnal si puk na hokejce a okamžitě střílel. Jeho pokus vyrazil brankář mimo tři tyče.
     
    38:23
    Hosté v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:20
    Vasilij Tokranov vyvezl kotouč do středního pásma, odkud jej poslal za branku domácího celku. Tam se strhla velká mela, ze které nakonec vytěžili puk domácí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Siréna oznamuje konec druhé třetiny! Prostřední perioda byla o něco svižnější než úvodní třetina! Kazaň znovu hrála několik přesilovek, ale ani v jedné z nich hosté neudeřili, ba naopak. V oslabení ujel hostující obraně Maris Bičevskis a gólem v oslabení navýšil vedení Dinama na 2:0! Od té doby už byli domácí aktivnějším celkem a hlídali si svůj náskok. Po čtyřiceti minutách je skóre 2:0.
     
    Střely na branku: 14 – 20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí sice uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny, ale příliš prudká a nepřesná přihrávka prolétla až na zakázané uvolnění.
     
    40:21
    Vladimir Tkačjov zastavil vyhození domácího celku na modré čáře. Hráč Kazaně však pouze posunul kotouč do útočného pásma.
     
    42:22
    Domácí se derou do útoku, ale ofenzíva Dinama pouze nahazuje kotouče za branku soupeře.
     
    42:52
    Mullen se rázem ocitl v útoku, chtěl si zpracovat prudkou přihrávku na modrou čáru, ale při převzetí puku ztratil stabilitu a upadl.
     
    43:30
    Kulda vybojoval kotouč v rohu hřiště, poslal jej před branku, ale osamocený Skvorcovs nechal vyniknout brankáře Kazaně!
     
    43:55
    Garipov měl další práci! Hostující brankář tentokrát ukryl v lapačce nahození z pravé strany útočného pásma. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    44:10
    Vyhození hostů přes celé kluziště sebral za brankou Meija. Domácí hokejista kotouč vyvezl do středního pásma. Dinamu to stačí.
     
    44:40
    Cibulskis vyčkal s rozehrávkou za vlastní brankou, počkal na vystřídání svých spoluhráčů a poté rozjel útok po pravé straně.
     
    45:10
    Zacharčuk musel hodně zrychlit, aby stačil odehrát odražený kotouč před napadajícím soupeřem. Hostující zadák nakonec situaci ustál.
     
    45:42
    Pujacs si sjel mezi kruhy na přesnou přihrávku zpoza branky, ale rána mu moc nesedla a nakonec trefila brankáře do betonu!
     
    46:20
    Po delší době se do útoku vrhla Kazaň. Hosté kombinovali v útočném pásmu, jenže Tokranov nedokázal udržet puk na modré čáře.
     
    46:55
    Kazaň je nyní u kotouče, nicméně hosté se ne a ne dostat ke střele. Domácí obrana dobře přistupuje k útočníkům Kazaně.
     
    47:30
    Galvinš sebral ze vzduchu prudké nahození do útočného pásma. Domácí zadák si poté kotouč zpracoval a roztáhl hru do strany.
     
    48:10
    Cibulskis si prodloužil pobyt na ledě. Domácí hokejista vybojoval puk za brankou a rozjel akci Dinama. Hosté se musejí rychle vracet.
     
    48:40
    Darzinš si sjel na přihrávku mezi kruhy, rychlou kličkou se zbavil obránce, nicméně jeho pokus nezamířil mezi tři tyče.
     
    49:06
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Garipov raději přikryl skákavý kotouč před dotírajícím Lipsbergsem. Vhazuje se po jeho levici.
     
    49:20
    Jerofejevs nahodil puk ze středního pásma do rohu útočné třetiny. Hosté se sice k puku dostali, ale sami jej vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    50:05
    Gluchov nahazoval kotouč před branku Dinama, ale na jeho prudkou pobídku nezareagoval nikdo v bílém dresu.
     
    50:20
    Gluchov tentokrát našel přesnou přihrávkou Čibisova, ale ani druhý jmenovaný nakonec nezamířil mezi tři tyče. Dinamo se znovu ubránilo.
     
    51:02
    Justin Azevedo si sjel na přihrávku mezi kruhy. Hostující útočník si srovnal puk a bekhendem chtěl překvapit brankáře. Jeho pokus končí vedle branky.
     
    51:35
    Kazaň se tlačí do útoku, ale defenzíva Dinama dnes pracuje na podtrženou jedničku. Domácí hráči hrají s obrovským nasazením.
     
    52:11
    Až nyní si domácí gólman musel připsat další zákrok. Strážce branky Dinama vyrazil střelu od modré čáry nad břevno.
     
    52:43
    Tim Sestito se vydal na výlet do útočného pásma. Ani elitní formace Dinama však nezatlačila Kazaň před jejich branku. V posledních minutách se hraje jen ve třetině Rigy.
     
    53:10
    Stefan Elliott zastavil vyhození do středního pásma a okamžitě vrátil puk za branku Dinama. Hosté se snaží ze všech sil o vyrovnání.
     
    53:50
    Gluchov projel podél mantinelu přes půl kluziště až do útočného pásma. Hostující útočník se zbavil obránce, jenže jeho přihrávka byla hodně nepřesná.
     
    54:28
    Další nepřesnost v rozehrávce hostujícího celku! Čibisov chtěl překvapit domácí obranu, ale jeho pobídka končí na zakázaném uvolnění.
     
    54:42
    Darzinš zastavil rozehrávku Kazaně ještě ve středním pásmu. Dinamo se ale nevrhlo do útočení. Domácí pouze nahodili puk za branku a odjeli střídat.
     
    55:20
    Michail Žukov naháněl nahození do středního pásma. Hostující útočník však na prudký puk nedosáhl a touš dolétl až k zadákům Rigy.
     
    56:10
    Elliott chtěl rozjet další akci Kazaně, ale také jeho prudká rozehrávka středem kluziště končí na holích domácích hokejistů.
     
    56:31
    Parádní vystoupení domácí obrany! Zadáci Dinama zachytili další akci Kazaně a Pujacs rybičkou vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    57:10
    Abrosimov se ocitl v roli dirigenta hostující rozehrávky. Nepřesnou přihrávkou však odevzdal puk soupeři a hosté se hodně nadřeli, aby zastavili akci Dinama.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:16
    Jeden z rozhodčích si všiml přihrávky rukou v útočném pásmu na straně domácího celku. Hra se stěhuje do středního pásma. Diváci dělají parádní atmosféru.
     
    59:02
    Elliott se natahoval po přihrávce před branku, ale jeden z obránců stačil vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    59:12
    Garipov odjíždí na střídačku, hosté zkoušejí v závěru utkání štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dinamo Riga překvapivě poráží Kazaň 2:0 a potvrzuje svou zlepšenou formu. Domácí vlétli do utkání hodně aktivně a ve 14. minutě se zásluhou Cibulskise ujali vedení. Kazaň poté zlepšila svou hru a vytvořila si šance, ale hosté mířili mimo tři tyče. Ve druhé třetině hráli hosté dvě přesilovky za sebou, jenže v jedné z nich pláchl obraně Bičevskis a ve vlastním oslabení zvýšil náskok Dinama na 2:0. V závěrečné periodě se sice Kazaň tlačila do útoku, ale obrana Dinama předvedla fantastický výkon na hranici sebeobětování a hosty už do šance nepustila.
     
    Střely na branku: 20 – 24
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Sedláček dnes do zápasu nezasáhl.
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:42:14)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Cibulskis (Galvinš, Jelisejevs), 33. Bičevskis (Galvinš) (TS)


    Dinamo Riga: Kalninš – Mullen, Pujacs, Cibulskis, Galvinš, J. Redlihs, Jerofejevs, Balinškis – Meija (C), M. Redlihs, Tim Sestito – Bičevskis, Darzinš, Indrašis – E. Kulda, Skvorcovs, Sčastlivyj – Pavlovs, Lipsbergs, Jelisejevs.
    Ak Bars Kazaň: Garipov – Ohtamaa, Elliott, Tokranov, S. Zacharčuk, D. Musin, Abrosimov, Sidorov – Obuchov, Varnakov, Malychin – Tkačjov, M. Gluchov, Čibisov – Azevedo, Svitov (C), Lukojanov – Glinkin, An. Popov, Žukov.

    Rozhodčí: Bělov, Gebej – Ivanov, Sisujev
    bahis siteleri