Třebíč – Kadaň 1:4 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Přerov 6:2 (kon.)
Havířov – Prostějov 2:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (2:0, 3:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 14.11.2016, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na kombinace domácích je radost pohledět. Ton předal puk rozjetému Kubíkovi. Jeho bekhendový pokus vrazil Horčička před DAVIDA TŮMU a ten uklidil touš do prázdné branky. Asistence: Adam Kubík, Petr Ton.
     
    35:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Konečně i hosté uspěli v početní výhodě a souhra to byla povedená. Sýkora od mantinelu našel ROSTISLAVA ŠNAJNARA, jenž střelou z první prostřelil Cikánka. Asistence: Tomáš Sýkora, Vlastimil Dostálek.
     
    33:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté si nepohlídali návrat Jánského, takže se domácí dostali do protiakce dva na jednoho. TOMÁŠ REDLICH si dobře všiml volného místečka na bližší tyči a prostřelil Horčičku. Asistence: Ladislav Zikmund, Petr Ulrych.
     
    26:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď měli hosté smůlu. Burgerova střela z kruhu byla hodně nepřesná, ale trefila do těla před brankou stojícího PATRIKA MACHAČE, od něhož se puk odrazil do branky. Asistence: Jiří Burger, Peter Jánský.
     
    22:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté přispěchali s bleskovou odpovědí. Chmelířovo nahození od modré čáry tečoval před Cikánkem KAREL PLÁŠEK. Také domácí muž v masce byl bez šance. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    22:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETER JÁNSKÝ si v rohu vyměnil puk s Machačem, najel si před branku a nadvakrát překonal brankáře Klimeše. Asistence: Patrik Machač, Petr Tenkrát.
     
    09:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři ale dokázali vyhrát vhazování dopředu a dostali se do přečíslení dvou na jednoho. Roman Přikryl našel před brankou JAKUBA STRNADA a nejlepší střelec domácích se nemýlil. Asistence: Roman Přikryl.
     
    06:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hned dávají první gól zápasu. Na přihrávku Burgera si skvěle k tyči najel PETR TENKRÁT, který pohotově usměrnil kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Jiří Burger.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 7. Tenkrát (Burger), 10. Strnad (R. Přikryl), 23. Jánský (Machač, Tenkrát), 27. Machač (Burger, Jánský), 34. Redlich (Zikmund, Ulrych), 51. Tůma (Kubík, Ton) – 23. Plášek (Chmelíř), 36. Šnajnar (T. Sýkora, Dostálek)


    Rytíři Kladno: Cikánek – J. Drtina, P. Hořava, Ulrych, Ptáček, Kehar, D. Růžička, F. Matula – Machač, Burger (C), Tenkrát – Ton, Kubík, Tůma – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Redlich, Zikmund, Pekr.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš – Chmelíř, Šnajnar, M. Novotný, Ferenc, Zbořil, Malina, Pala, L. Vágner – T. Sýkora (C), Sikora, Dostálek – Goiš, Popelka, Kovařík – Plášek, Dvořák, M. Kratochvíl – Ižacký, Tadeáš Král, Kratochvíl.

    Rozhodčí: Battěk, Veselý – Lučan, Svoboda

    Diváci: 1644
    bahis siteleri