Rusko – Rumunsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 2:0 (kon.)
Česko – Dánsko 1:1 (kon.) | Rakousko – Slovensko 0:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:0 (kon.)
Sev. Irsko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:2 (kon.) | Francie – Pobř. slonoviny 0:0 (kon.)
konec
Česko
1:1 (1:1)
Dánsko
Úterý 15.11.2016, 20:30 • Městský stadion Mladá Boleslav • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Nepřesná přihrávka na pravou stranu mohla znamenat brejk Dánska, ale Pavel Kadeřábek (CZE) včas zasáhl. Za faul si však vykoledoval žlutou kartu.
    82. Střídající Gytkjaer na chvíli vyrovnal, ale z ofsajdu.
     
    82
    První centr česká obrana ustála, ale po druhém už se Dánové mohli radovat. Prodloužený míč propadl až ke Gytkjaerovi, nicméně jeho trefa mezi Pavlenkovy nohy byla z ofsajdu a veškeré vzrušení je proto zbytečné.
     
    81
    Také Karel Jarolím se před samotným závěrem odhodlal ke střídání. Odpracováno má jediný úspěšný český střelec Antonín Barák, posledních deset minut utkání naopak odehraje Lukáš Droppa.
     
    78
    Další střídání dánské reprezentace. Kapitána Simona Kjaera nahrazuje Peter Ankersen. Kapitánskou pásku pak převzal Jannik Vestergaard.
     
    72
    Další pěkná pasáž Česka. Dočkal však střílel mimo, Mareš pumelicí trefil jen Rönnowa a Daniel Pudil vše uzavřel nepřesným projektilem. Střela Petra Mareše ale rozhodně nebyla vůbec špatná.
     
    66
    Češi pro změnu střídají hned dvakrát. Hřiště opouští Theodor Gebre Selassie s Jaromírem Zmrhalem, opačný směr nabral Pavel Kadeřábek a debutující Tomáš Souček
     
    66
    Je tady další série střídání. Jako první se ke změně v sestavě dostávají Dáni, kteří Daniela Wasse nahrazují Lucasem Andersenem.
    64. Obrovská příležitost českého týmu volající po gólu.
     
    64
    Tak to byla tutovka českého týmu! Gebre Selassie nádherně našel Mareše, který propálil Rönnowa, ale na brankové čáře skvěle zasáhl Kjaer. Míč se poté odrazil ke Krmenčíkovi, avšak ani ten kulatý předmět do sítě zblízka neposlal.
    59. Nádherná Zmrhalova táhlá střela skončila na tyči!
     
    59
    Do dvou šancí se nyní dostal Jaromír Zmrhal! Záložník pražské Slavie nejprve tvrdou ranou napálil tyč a záhy poté ještě Rönnowa zaměstnal zakončením z levé strany pokutového území.
     
    49
    Sudí se ale ještě vrací do pokutového území a dává žlutou kartu Michalu Krmenčíkovi (CZE), který postrkoval s jedním ze soupeřů.
     
    46
    A vystřídalo také Dánsko, za které se nám dneska už nepředstaví Nicolai Jörgensen s Andreasem Bjellandem. Jörgensen byl nahrazen Christianem Gytkjaerem, Bjelland pak Jannikem Vestergaardem.
     
    46
    Zmiňovaná střídání jsou tady. Češi na hřiště poslali čerstvé trio Pavlenka – Mareš – Krmenčík, naopak ve sprše zůstala trojice Koubek – Sýkora – Škoda.
    38. Nicolai JÖRGENSEN - 1:1
     
    38
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už hosté odcentrovali přímo od rohového praporku a je vyrovnáno. Ve vápně si totiž na míč skvěle naskočil Kjaer, jenž hlavou posunul míč ke vzdálenější tyči a NICOLAI JÖRGENSEN tečí špičkou ještě před brankovou čárou zaznamenal vyrovnávací gól.
    35. Milan Škoda hlavičkoval v obrovské šanci mimo.
     
    35
    Opravdu nádherný centr teď vykouzlil Bořek Dočkal, jenž vysokým míčem za obranu našel hlavu Milana Škody. Ten však zakončení nezvládl!
     
    24
    Kopic napravo skvěle vybojoval míč a chybující Riza Durmisi (DEN) mu ve skluzu zasáhl kotník. Sudí podruhé tasí žlutou kartu.
    21. Gebre Selassie se dostal k tečované přízemní střele.
     
    21
    Kopic si v pokutovém území počínal velmi dobře, když zpracoval centr a připravil střelu pro dobíhajícího Gebre Selassieho. Ten míč placírkou poslal pouze do rukavic Frederika Rönnowa.
     
    20
    Nicolai Jörgensen (DEN) si ve vzdušném souboji s Pudilem výrazně dělal prostor rukama a pravým loktem trefil českého obránce. První žlutá karta zápasu.
    8. Antonín BARÁK - 1:0
     
    8
    Česko právě vstřelilo branku!
    První česká střela na bránu končí gólem! Po akci na pravé straně se míč odrazil k osamocenému ANTONÍNU BARÁKOVI, jenž si kulatý předmět okamžitě nachystal na střelu a levačkou i s pomocí hlavičkujícího Kjaera krásně překonal plachtícího Rönnowa! To je fantastický debut českého záložníka.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 8. Barák – 38. N. Jörgensen

    Karty:   49. Krmenčík (CZE), 90+2. Kadeřábek (CZE) – 20. N. Jörgensen (DEN), 24. Durmisi (DEN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 11:13.
    Česko: Koubek (46. Pavlenka) – Gebre Selassie (66. Kadeřábek), Suchý (C), Kalas, Pudil – Sýkora (46. Mareš), Barák (80. Droppa) – Kopic, Dočkal, Zmrhal (66. Souček) – Škoda (46. Krmenčík)
    Náhradníci: Vaclík, Pavlenka – Kadeřábek, Brabec, Novák, Souček, Mareš, Krmenčík, Droppa

    Dánsko: Rönnow – Kjaer (C) (78. Ankersen), M. Jörgensen, Bjelland (46. Vestergaard (C)) – Stryger Larsen, Jensen, Schöne, Wass (66. Andersen), Durmisi – Fischer, N. Jörgensen (46. Gytkjaer)
    Náhradníci: Hansen, Lössl – Ankersen, Vestergaard, Knudsen, Delaney, Nielsen, Dolberg, Andersen,Gytkjaer

    Rozhodčí: Schüttengruber – Brandner, Riedel (vš. AUT)
    bahis siteleri