Olomouc – Havířov 1:2 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Zlín – Třinec 3:0 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 7:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:7 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:7 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Jihlava 1:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kolín 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 10:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:4 (1:0, 4:2, 2:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 18.11.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 23. kolo
Partner:
     
    58:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín ještě dokázal snížit. O přesnou trefu z mezikruží se postaral JONÁŠ KRONUS. Asistence: Pavel Grauer, David Zdeněk.
     
    52:22
    Domácí se budou muset znovu bránit. Lukáš Kučera (MBL) byl vyloučen na dvě minuty za hrubost, když srazil jednoho z hostů u střídačky.
     
    47:49
    První vyloučení na straně Kozlů. Za krosček byl vykázán na dvě minuty Miroslav Sýkora (KOL).
     
    46:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Desátou branku utkání vstřelili domácí. Při dalším závaru překonal Davida Maška střelou nejspíš mezi betony ŠIMON JINDRA. Asistence: Matouš Horský.
     
    44:44
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Přesně mezi tři tyče dorazil kotouč z blízka PAVEL GRAUER. Asistence: David Zdeněk, Jonáš Kronus.
     
    44:03
    Druhé vyloučení zápasu. Za vražení na hrazení byl vykázán na dvě minuty Peter Novák (MBL). Kozlové mají tedy možnost odčinit předchozí bídnou přesilovku.
     
    43:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krátce poté, co se vrátil z trestné lavice, najel si po pravé straně ZDENĚK KŘÍŽEK do kruhu, odkud propálil Davida Maška pod víko. Asistence: Jiří Beneš, Martin Dlabola.
     
    40:59
    První vyloučení tohoto zápasu. Zdeněk Křížek (MBL) dostal dvě minuty za faul loktem. Dokáží toho Kozlové využít?
     
    38:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mezi kruhy se napřáhl OSCAR FLYNN a na tvrdou ránu z hole produktivního útočníka byl David Mašek krátký. Asistence: Matouš Horský, Petr Foerster.
     
    37:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Bleskový gól Kolína. Z pravé strany si najel před bránu SAMUEL DOTTER a namířil kotouč do levého horního rohu. Brankář se téměř nepohnul, přičemž ani boleslavská obrana Dottera moc nebránila. Asistence: Pavel Grauer.
     
    35:20
    Utkání sleduje 65 diváků.
     
    30:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět tříbrankový náskok. Hosté znovu nedokázali pokrýt boleslavské hráče ani přerušit hru. Toho využil opět JAN DVOŘÁK, který nasměroval od tyče puk do brány. Asistence: Jan Červenka.
     
    30:26
    Obrovskou šanci dokázal spálit Petr Foerster, který z otočky nestačil zamířit a z bezprostřední blízkosti tak trefil ochrannou síť!
     
    29:19
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín využil laxnosti boleslavské obrany a může se radovat ze snižovací branky. Z levého kruhu nasměroval puk do horní části branky TOMÁŠ GORÁS. Asistence: Samuel Dotter, Jonáš Kronus.
     
    24:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí vedou již 3:0. Z levého kruhu vypálil ANDREJ MORAVČÍK a dokázal nasměrovat kotouč do horního rohu. Asistence: Šimon Jindra.
     
    23:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To už bylo otázkou času. Domácí si vytvořili obrovský závar před kolínskou brankou, přičemž nakonec to byl JAN DVOŘÁK, kdo dokázal přehodit brankářův beton. Asistence: Petr Foerster, Oscar Flynn.
     
    22:03
    Ani Šimon Jindra, ani Andrej Moravčík trestuhodně nedokázali nasměrovat puk do úplně prázdné branky!
     
    06:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kolínský odchovanec DOMINIK HRACHOVEC posílá Bruslařský klub do vedení a trefil se právě proti svým někdejším spoluhráčům. Z pravého kruhu přesně nasměroval kotouč do horní části hostující branky. Asistence: Martin Dlabola, Lukáš Kučera.
     
    00:39
    Z pravého kruhu vystřelil Oscar Flynn, ale puk se odrazil od břevna boleslavské branky. Velice smolná situace pro Mladou Boleslav.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 7. Hrachovec (Dlabola, Kučera), 24. Dvořák (Foerster, Flynn), 25. Moravčík (Jindra), 31. Dvořák (Červenka), 39. Flynn (Horský, Foerster), 44. Křížek (Beneš, Dlabola), 47. Jindra (Horský) – 30. Gorás (Dotter, Kronus), 38. Dotter (Grauer), 45. Grauer (Zdeněk, Kronus), 59. Kronus (Grauer, Zdeněk)


    BK Mladá Boleslav: Haas (V. Marek) – Horský, Červenka, Dlabola (A), Nepokoj, Beneš, Homolka, Imlauf – Dvořák, Foerster, Flynn, Hrachovec, Křížek, Kučera, Havelka, Š. Jindra, Moravčík, Novák, Čermák
    SC Marimex Kolín: Mašek (Mokrý) – Zdeněk, Grauer (A), Sýkora, Štěpánek, Nutil, Mikula – Gorás, Kronus (C), Dotter, Rulc, Vasilev, Zheliznyak, Dytrych, Plíhal, Kalista, Laube

    Rozhodčí: Horinek – Hejl, Kettner

    Diváci: 65
    bahis siteleri