Kerkrade – Alkmaar 1:1 (kon.) | Ajax – Nijmegen 5:0 (kon.) | Twente – Utrecht 1:1 (kon.)
Feyenoord – Zwolle 3:0 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
3:0 (1:0)
PEC Zwolle
Neděle 20.11.2016, 16:45 • Stadion Feijenoord, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, díky za pozornost! Přeji pohodový zbytek neděle a úspěšný vstup do nového týdne a těším se na další společné setkání, do té doby na počtenou! (18:41:28)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:5.
     
    Je dobojováno, Feyenoord perfektně odpověděl na vysokou výhru Ajaxu nad Nijmegenem a po vítězství 3:0 se drží na první příčce dva body před rivalem.

    V prvním poločase se domácí radovali i přes značnou převahu jen jednou, když udeřil ve 38. minutě kapitán týmu Dirk Kuijt. Po pauze pak domácí pokračovali v nastaveném trendu a po dobrém výkonu přidali další dvě branky – povedenou trefou zpoza vápna navýšil skóre v 71. minutě Karim El Ahmadi a v 76. minutě uzavřel skóre tvrdou bombou Jens Toornstra. Hosté se zmohli prakticky jen na nepřesný volej van Polena a pěknou střelu Holly z přímého kopu, ani tyto pokusy ale nakonec nemířily mezi tyče a Brad Jones dnes moc práce neměl...
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Berghuis rozehrál rohový kop krátkou narážečkou s Vilhenou, po které odcentroval do vápna, ale defenziva Zwolle už žádné nebezpečí nedopustila.
     
    90+1
    Van der Hart musel pod nátlakem napadajícího protihráče rychle rozehrát, jeho nákop tak vrací balon domácím.
     
    90
    Dennis Higler druhou půli prodlouží jen o dvě minuty.
     
    89
    Basaçikoglu nechá rozehrávku na levé straně na jiných a sám si hledá místo ve vápně, nakonec ale domácí balon neudrželi a Jansova družina se ještě žene za čestným zásahem.
     
    88
    Po přízemním centru zleva sebral míč van der Hart, který se ani v závěrečných minutách rozhodně nenudí.
     
    87
    Přesto se ale domácí dostali k zakončení, byl to zase Bilal Basaçikoglu, kdo zkoušel ohrozit van der Hartovu svatyni, ke vší své smůle ale pálil pouze přímo do brankáře Zwolle.
     
    87
    Botteghin se hodně vysunul a zapojil se do útočení, jeho snaha o uvolnění Kuijta ale byla hodně nepřesná.
     
    86
    Bilal Basaçikoglu si zleva navedl míč ke střele, ale jeho pokus byl jen pozdravem pro diváky sedící za bránou van der Harta.
     
    85
    Danny Holla obstaral rozehrávku přímého kopu a málem bylo sníženo! Skvělá technická rána hostujícího šikuly proletěla nad zdí a jen o chloupek minula bližší šibenici!
     
    84
    A Jean-Arie van der Heijden (FEY) je za předchozí nedovolený zákrok potrestán žlutou kartou.
     
    84
    Domácí ale z rohu neudeřili a do protiakce se vydal Brock-Madsen, jehož za vápnem strhl k zemi van der Heijden.
     
    83
    Steven Berghuis vnikl do vápna, potáhl míč podél brankové čáry a pokusil se zakončit, na poslední chvíli jej ale zastavil Verdonk. Následuje roh.
     
    82
    Jens Toornstra neustává s vymýšlením akcí a nyní startuje na pravé straně nového muže na trávníku Berghuise.
     
    81
    Achahbar posunul hru nalevo na Verdonka, jenž si přehodil Berghuise a pokračoval dál, vzápětí se však provinil útočným faulem a nadějně se rozvíjející útok je zastavený.
     
    80
    Calvin Verdonk se na pravé straně neprosadil a záhy byl zbaven míče, domácí dnes podávají koncentrovaný a přesvědčivý výkon směrem dozadu i dopředu.
     
    79
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Eljero Elia, přichází Steven Berghuis.
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Karim El Ahmadi, přichází Renato Tapia.
     
    79
    Van der Hartův výkop končí za postranní lajnou a balon se dostává zase k domácím, na jejichž straně ale nejdříve dojde na střídání.
     
    77
    Po dlouhé době dnes Feyenoord hraje stejně tak, jako tomu bylo v úvodu sezóny. Dominantní výkon podpořený hned třemi brankami je přesně to, co se od lídra ligy očekává.
    76. Jens TOORNSTRA - 3:0
     
    76
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu fantastická rána! Domácí se ubránili výpadu Zwolle a po Kuijtově nahrávce z levé strany se za vápnem nepokrytý zjevil JENS TOORNSTRA, jehož tvrdý projektil napnul síť za bezbranným van der Hartem!
     
    74
    Kuijt vnikl zprava do vápna, Ted van de Pavert jej ale skluzem odzbrojil tak šikovně, že právě od domácího kapitána jde míč do zámezí a van der Hart odkopává.
     
    73
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Mustafa Saymak, přichází Nicolai Brock-Madsen.
     
    72
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Nicolai Jørgensen, přichází Bilal Basaçikoglu.
    71. Karim El Ahmadi - 2:0
     
    71
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Karsdorp s Toornstrou vykombinovali levou stranu obrany Zwolle a akce pokračovala k nohám Jørgensena, jenž nabil balon do nohy KARIMU EL AHMADIMU a ten se trefil parádně k tyči, Mickey van der Hart neměl nárok!
     
    70
    Elia vybojoval balon a přes Toornstru na středu se akce přenesla až napravo, Kuijtův centr ale hlavou sebral Ted van de Pavert.
     
    69
    Nicolai Jørgensen šikovně z otočky na hranici vápna píchl balon špičkou kopačky za sebe, kam nabíhali Vilhena s Toornstrou, ani jeden z nich se ale nakonec k pobídce dánského forvarda nedostal.
     
    68
    Nelomův nadýchaný centr se snesl přesně do připravených rukavic gólmana van der Harta, který jej okamžitě vrací do hry.
     
    67
    Po souboji Marcellise s Nelomem se píská pro Zwolle, Jansovi svěřenci ale míč dlouho neudrželi a hříšník Nelom vyráží vpřed.
     
    67
    Holla zaběhl po pravé straně za obranu a u brankové čáry dostihl rychlý pas, jeho zpětný centr ale sebral pozorný Nelom.
     
    66
    Anass Achahbar vzal exekuci na sebe a z pravé strany pálil tvrdě levačkou, jeho pokus ale nabral až moc výšky a skončil kdesi v hledišti stadionu.
     
    65
    Nicméně kombinace střídajících hráčů na straně Zwolle nikam nevedla a vpřed vyrazili domácí. Ani těm se ale nepovedlo někam se dostat a na druhé straně Vilhena nedovoleně atakoval Achahbara.
     
    64
    Po souboji Vilheny s Bramou vhazuje domácí tým, Thomas a Achahbar ale balon rychle vybojovali zpět.
     
    63
    Karsdorp obral o míč Meniga a posunul jej k Botteghinovi, jenž hned hledal na pravém křídle Toornstru. V akci pokračuje, už na levé straně, Vilhena.
     
    62
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Wouter Marinus, přichází Anass Achahbar.
     
    60
    Hodinka hry se naplnila a nyní vpřed vyráží Menig. Ten měl navrch ve sprinterském souboji s Karsdorpem, je mu však pískáno ofsajdové postavení.
     
    59
    Stoperské trio Zwolle si vyměnilo míč a vpřed vyráží po levé straně Saymak, po něm odcentroval Ryan Thomas a na pravé straně se ke střele dostal van Polen, jehož tvrdý přízemní volej proletěl jen těsně kolem vzdálenější tyče!
     
    57
    Feyenoord drží míč u vlastní brány a nikam už nepospíchá, je ale jasné, že lodivod van Bronckhorst by si přál ještě výraznější náskok své družiny.
     
    56
    Domácí výpad končí nepřesnou nahrávkou a balon může rozehrát van der Hart. Jeho výkop ale končí jen u Karsdorpa, takhle to brankář hostujícího manšaftu asi nechtěl...
     
    55
    Pěkně to teď udělal Menig, agilní forvard Zwolle se uvolnil přes Karsdorpa rychlou kličkou do středu a vypálil, s jeho pokusem si ale Brad Jones nemusel dělat starosti, míč mířil přímo na něj.
     
    54
    Jens Toornstra parádně přenesl hru na levou stranu, kde Vilhena udělal pár kroků s balonem a pak z poměrně velké vzdálenosti vypálil, míč však skončil výrazně mimo.
     
    53
    Hollův vysoký centr z přímého kopu si ale pohlídal Brad Jones, který nemešká a hned vhodil balon na Neloma.
     
    52
    Po van der Hartově odkopu fauloval na středu hřiště Karsdorp a Higler přisoudil balon hostujícímu týmu.
     
    51
    El Ahmadi nabíhal středem do vápna, Karsdorpova nahrávka ale nebyla z nejpřesnějších a míč skončil v moci van der Harta.
    50.
     
    50
    Znovu v akci Elia! Levý křídelník Feyenoordu odcentroval takřka od brankové čáry a Mickey van der Hart na balon nedosáhl, takže na zadní tyči hlavičkoval Nicolai Jørgensen do odkryté brány, tu ale netrefil!
     
    49
    Eljero Elia vletěl zleva do vápna a zakončoval, jeho tvrdou střelu ale vybíhající van der Hart vyrazil.
     
    47
    Zprava do středu si navedl balon Karsdorp, jeho střelecký pokus levou nohou ale míří úplně mimo prostor tří tyčí.
     
    46
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Bart Schenkeveld, přichází Ryan Thomas.
     
    46
    Do druhé půle uvedli balon hosté, na jejichž straně se také udála první změna v sestavě.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je tedy za námi a spokojenější mohou být domácí, kteří se zásluhou nestárnoucího matadora Kuijta dostali do vedení.

    Úvod zápasu sice šance nepřinesl, s narůstající převahou domácího favorita ale bylo zřejmé, že i ony se dostaví. První přišla ve 25. minutě, kdy Kuijtovu tvrdou ránu z pravé strany vyrazil na roh van der Hart. Po něm se domácí marně dožadovali penalty, místo ní dostali k dispozici další rohový kop. A po tom se už už radovali, za van der Hartem ale zakročil pohotový obránce, jenž z brankové čáry odvrátil Jørgensenovu takřka gólovou hlavičku. Přesto se ale nakonec Feyenoord radoval z branky – ve 38. minutě udeřil po pasu Toornstry kapitán Dirk Kuijt a určil tak poločasový stav skóre.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:48.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavena je jedna minuta.
     
    45
    Nelom však balon odevzdal pouze Schenkeveldovi a hrát s míčem mohou hosté.
     
    45
    Vilhenův centr od praporku ale někdo v bílomodrém dokázal prodloužit až za postranní lajnu a domácí pokračují v ofenzivě autem.
     
    44
    Eljero Elia nyní dostal přihrávku po zemi a hned na ni dokázal lépe navázat, když jeho centr poskočil na břevnu van der Hartovy brány a nakonec z toho bude roh.
     
    43
    Botteghinovo přenesení na Eliu je tak vysoké, že domácí křídleník by na balon patrně nedosáhl ani ze žebříku. Hosté se sice zadarmo dostali k balonu, hned po autu o něj ale zase přišli.
     
    42
    Domácí kapitán je viditelně tím zákrokem rozhozen a zatím se na nohy vrací jen velmi neochotně. Nakonec ale zatím jediný střelec zápasu odkulhal na střídačku.
     
    41
    Zadáci hostujícího týmu si sice posunují balon ze strany na stranu, vyloženě ofenzivní choutky z nich ale nečiší. Nyní se navíc po ztrátě balonu van de Pavert prezentoval zbytečným došlápnutím na Kuijta...
     
    40
    Těsně před poločasem se tedy domácí zaslouženě dostávají do vedení, uvidíme, jak na to zareagují zatím poněkud pasivní hráči v bílomodrém.
    38. Dirk KUIJT - 1:0
     
    38
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Domácím se to nakonec povedlo, po pravé straně se vydali vpřed a na konci akce byla milimetrově přesná nahrávka Jense Toornstry, kterou přetavil v úvodní branku hlavičkující kapitán Feyenoordu DIRK KUIJT!
     
    38
    Elia s Vilhenou si vyměňují míč na křídle, k ničemu to ale nevede a druhý jmenovaný tak vrátil balon dozadu na Botteghina.
     
    37
    Van der Heijden potáhl balon dopředu po pravé straně, načež jej předal nalevo nabíhajícímu Eliovi. Domácí se stále pokouší prolomit bezbrankový stav.
     
    36
    Vilhena se dobře vložil do kombinace Zwolle a vybojoval míč, který ještě stihl předat El Ahmadimu. Domácí pokračují v rozvážné kombinaci v okolí středového kruhu.
     
    35
    Hollův přímý kop nepřinesl před Brada Jonese žádné velké nebezpečí a naopak El Ahmadi táhne protiakci domácího týmu.
     
    34
    Menig se individuálně dostal přes půlku hřiště, ve vápně jej pak ale odstavil Miquel Nelom a akce hostí je přerušena.
     
    33
    Toornstrův rohový kop odvrátili zadáci Zwolle a Queensy Menig vyráží do rychlého brejku.
     
    33
    Roterdamští sportovně vrátili balon k brankáři Zwolle, vzápětí se ale van Bronckhorstova družina dostala zpět k míči a na levém křídle s ním hraje dánský forvard Jørgensen.
     
    32
    Nevypadá to ale na nic vážného, Bart Schenkeveld se nakonec sám zvedl a zřejmě bude schopen pokračovat v akci.
     
    31
    Po souboji s Eliou zůstal na trávníku ležet bek Schenkeveld, jehož mají nyní v péči lékáři hostujícího týmu.
     
    30
    První půlhodinka je za námi a na obrazu hry se od úvodních minut nezměnilo vůbec nic. Domácí mají značnou územní převahu, do zakončení se ale dostávají zřídkakdy a blok hráčů Zwolle je hodně kompaktní.
     
    29
    Van der Hart posunul míč před sebe na van de Paverta, jenž předal míč kapitánu van Polenovi. Po něm vyráží vpřed aktivní Brama, individuálně se ale neprosadil a Vilhena vyváží balon dopředu.
     
    28
    Meniga zastavil za vápnem pozorný van der Heijden, domácí se ale nakonec stejně zahnali až k Jonesově brány. Dlouhý odkop brankáře pak na polovině soupeře sebral Toornstra.
     
    27
    Schenkeveld ztratil pravou kopačku, po dlouhém odkopu si tak musí upravit výstroj a domácí mezitím vyráží dopředu.
     
    26
    Po druhém rohovém kopu Vilheny pak zakončoval Nicolai Jørgensen a za překonaným van der Hartem na brankové čáře zakročil jeden z obránců! Domácí byli blizoučko k úvodní brance!
     
    26
    Po rohovém kopu a souboji van de Paverta s Botteghinem reklamovali domácí hru rukou hostujícího zadáka, Higler ale ukazuje na další rohový kop.
     
    25
    Nicolai Jørgensen uvolnil napravo pěknou uličkou kapitána Kuijta, jenž pálil tvrdě, Mickey van der Hart ale míč vyrazil na rohový kop.
     
    24
    Mustafa Saymak zhodnotil situaci a když viděl, že nemá cenu hnát se do útoku, zvolil nahrávku dozadu na kapitána van Polena.
     
    23
    Bart Schenkeveld zastavil Eliu precizním zákrokem, k míči se poté dostal Jens Toornstra. Jeho centr byl ale zastavený a van der Hart odkopává.
     
    23
    Toornstra ve spolupráci s Eliou jej připravili o balon, Nicolai Jørgensen ale pak míč neudržel a Brama zase vyráží dopředu.
     
    22
    Centr od praporku si ale pohlídal brankář Zwolle a rychle rozehrál na levou stranu, kde je připravený Wout Brama.
     
    22
    Kuijt a Karsdorp se zase přičinili o výpad Rotterdamu, po zákroku van de Paverta domácí rozehrají roh.
     
    21
    Po pravém křídle se prohnal Karsdorp, nakonec byl ale zastavený pozorným Verdonkem. Domácí musí další útočnou akci začít u vlastní brány.
     
    20
    Saymakovu nahrávku sebral pohotový Vilhena a vrátil míč až k van der Heijdenovi, domácí vyráží dopředu.
     
    19
    Holla si chvilku poležel na place, ale vzápětí se sám postavil na nohy a už se zase zapojuje do akce hostí vedené po pravé straně.
     
    18
    El Ahmadi pěkně přenesl hru na Vilhenu, ten se ale po levé straně dopředu neprobil. Naopak Elia zezadu stáhl k zemi unikajícího Hollu a dostává se mu důrazné domluvy z úst sudího Higlera.
     
    17
    Hezký útok v podání Karsorpa! Pravý bek Feyenoordu se rozběhl křížem kolem vápna, cestou si narazil se dvěma spoluhráči a nakonec zakončoval. Jeho pokus však neměl patřičné parametry a míč skončil vedle brány.
     
    16
    Hosté ale rozehráli přímý kop na jistotu a u balonu se vystřídali všichni tři stopeři Zwolle. Ani společně ale nevymysleli, kudy se dostat dopředu, a domácí se záhy dostali zpět k míči.
     
    15
    Jones poslal všechny spoluhráče dopředu, načež lišácky rozehrál po zemi na Karsdorpa. Vzápětí se ale k balonu dostal Mustafa Saymak a toho nedovoleně uzemnil Nelom, je pískáno proti domácí bráně.
     
    14
    Ten rozehrál Tony Vilhena na Ricka Karsdorpa, jehož centr sice do vápna před van der Hartem přinesl trochu vzrušení, vyložená šance se z toho ale nenarodila a naopak po rychlém výpadu Zwolle odkopává od brány Brad Jones.
     
    13
    Po zaváhání Bramy se po pravé straně rozběhl Dirk Kuijt a po souboji s van Polenem vybojoval rohový kop.
     
    12
    Menig vymýšlel za vápnem ofenzivní manévry, na které ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl připraven a hra se vrací až k van de Pavertovi.
     
    11
    Hosté mají poprvé v utkání balon pod kontrolou na trochu delší úsek, pro jistotu se ale vrátili až k vlastní bráně.
     
    10
    Na konci první desetiminutovky vyrazil po levé straně vpřed Miquel Nelom, jeho táhlý vysoký centr ale skončil pouze v rukavicích Mickeyho van der Harta.
     
    9
    Nelom u lajny neudržel míč a Menig pak dobře napadal Vilhenu, od nějž se míč odrazil do autu. Hosté mají šanci trochu otupit převahu Feyenoordu.
     
    8
    Karsdorp dostal nahrávku od El Ahmadiho a zpátky svému spoluhráči narazil míč do běhu, Nicolai Jørgensen pak ale na El Ahmadiho pas nedosáhl a van der Hart odkopává.
     
    7
    Svěřenci Rona Janse ale u balonu dlouho nepobyli a vpřed už zase vyráží domácí manšaft. Družina kapitána Kuijta se pomalu posunuje vpřed po levém křídle.
     
    6
    Jan-Arie van der Heijden dobře vystoupil a zastavil výpad Zwolle, Elia si ale neporozuměl s Nelomem a balon končí v autu.
     
    5
    Vilhena a Elia si dobře vypomohli směrem dozadu a společnými silami vybojovali balon, vzápětí Eljero Elia už ve své klasické pozici centruje zleva před bránu.
     
    4
    Kuijt přijal míč na pravé straně, ale neměl kudy hrát a musel vrátit hru na polovinu svého týmu k Botteghinovi. Jeho pas dopředu končí pouze v autu a k balonu se dostávají hosté.
     
    3
    Karsdorp poslal do vápna hostujícího týmu vysoký balon, před Jørgensenem ale zakročil van de Pavert.
     
    2
    Ted van de Pavert odklidil balon do autu a levý bek Rotterdamu Nelom vhodí balon do vápna PECu.
     
    1
    Feyenoord se hned vrhl vpřed a po dlouhém nákopu domácí vysoko napadají rozehrávku před bránou van der Harta.
     
    1
    Je rozehráno! Úvodního výkopu se zhostili domácí hráči, kteří nastoupili v tradičních bíločervených dresech. Hosté ze Zwolle hrají v modrobílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči již jsou nastoupeni na hrací ploše, zdraví se s diváky a probíhají poslední oficiality mezi sudím a kapitány. Za malou chviličku začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Nelom – El Ahmadi, Kuijt (C), Vilhena – Toornstra, N. Jørgensen, Elia.
    Náhradníci: Hansson, Bijlow – Dammers, Woudenberg, Nieuwkoop, Tapia, Vejinović, Simon Gustafson, S. Berghuis, Basaçikoglu, Kramer.

    PEC Zwolle: van der Hart – Schenkeveld, Marcellis, van de Pavert, van Polen (C), Verdonk – Brama, Holla, Marinus, Saymak – Menig.
    Náhradníci: Begois, Hauptmeijer – A. Achahbar, Sandler, Kvída, Ehizibue, Thomas, Brock-Madsen.

    Rozhodčí: Dennis Higler – Brondijk, de Vree.
     
    PEC Zwolle

    To celek z města Zwolle má úplně jiné starosti... PEC prožil vpravdě bídný start, když po 7 kolech měl na kontě jen dva body a byl na chvostu tabulky, v posledních 5 kolech však svěřenci kouče Rona Janse vybojovali hned 11 bodů a vystoupali na 12. příčku. Naposledy se představili doma a byla z toho bezbranková remíza s poslední Rodou Kerkrade.

    Nejlepší střelci jsou dva, po třech trefách si připsali Youness Mokhtar a Queensy Menig. Dále patří mezi opory brankář Mickey van der Hart, obránce Ted van de Pavert nebo mladý novozélandský forvard Ryan Thomas.
     
    Feyenoord Rotterdam

    Vedoucí tým soutěže se po raketovém startu v posledních týdnech mírně zadrhává...Po 12 kolech mají svěřenci Giovanniho van Bronckhorsta na kontě 29 bodů a jsou už jen o dva body před Ajaxem. V prvních devíti kolech sice 9x zvítězili, pak ale remizovali s Ajaxem a Heerenveenem a v posledním kole dokonce podlehli deventerským Go Ahead Eagles 0:1! Pokles formy je tak více než patrný a bude zajímavé sledovat, co s tímto nepříjemným trendem trenérský tým rotterdamského klubu udělal přes reprezentační přestávku.

    Nejlepším střelcem týmu je s 8 brankami dánský forvard Nicolai Jørgensen. Ten figuruje i na čele tabulky kanonýrů celé ligy, o první příčku se dělí s Ünalem z Twente. Dalšími důležitými plejery slavného týmu jsou kapitán Dirk Kuijt, obránci Eric Botteghin a Rick Karsorp nebo šikovný záložník Tony Vilhena.
     
    Hezké nedělní odpoledne, vítejte u přenosu posledního utkání 13. hracího týdne nizozemské Eredivisie. V tomto mači se proti sobě postaví domácí lídr Feyenoord a zvedající se PEC Zwolle.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.

    Michal Konvalina

    Branky: 38. Kuijt, 71. El Ahmadi, 76. Toornstra

    Karty:   84. van der Heijden (FEY)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:5.
    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Nelom – El Ahmadi (79. Tapia), Kuijt (C), Vilhena – Toornstra, N. Jørgensen (72. Basaçikoglu), Elia (79. S. Berghuis).
    Náhradníci: Hansson, Bijlow – Dammers, Woudenberg, Nieuwkoop, Tapia, Vejinović, Simon Gustafson, S. Berghuis, Basaçikoglu, Kramer.

    PEC Zwolle: van der Hart – Schenkeveld (46. Thomas), Marcellis, van de Pavert, van Polen (C), Verdonk – Brama, Holla, Marinus (62. A. Achahbar), Saymak (73. Brock-Madsen) – Menig.
    Náhradníci: Begois, Hauptmeijer – A. Achahbar, Sandler, Kvída, Ehizibue, Thomas, Brock-Madsen.

    Rozhodčí: Dennis Higler – Brondijk, de Vree
    bahis siteleri