Vítkovice – Olomouc 5:4 (1:0 po s.n.) | Kladno – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Warriors Brno 7:1 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.) | Kobra – Chomutov 0:7 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 4:5 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 2:3 (po pr.)
K. Vary – HC Litvínov 5:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:0, 2:0, 3:2)
HC Letci Letňany
Neděle 20.11.2016, 12:15 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    57:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí to však dlouho mrzet nemusí. Hattrick dovršil po nahrávce Čížka PATRIK PRYMULA, který tak již zvyšuje na 6:2 pro svůj tým. Asistence: Marcel Čížek, Ondřej Pšenička.
     
    57:20
    Odpovědě mohl Rubeš, který se prosmýkl útočnou třetinou, zblízka zkoušel zvednou puk nad Zoluděva, ale nezadařilo se.
     
    56:01
    Letňany právě vstřelily branku!
    Sparta poněkud oslabila svůj tlak a hosté začali tlačit. VÁCLAV ADAMEC dostal přihrávku od Rileyho, setřásl bránící hráče, dostal se na vršek levého kruhu a zamířil s naprostou lehkostí do pravého rohu Škorpíkovi svatyně. Asistence: John Riley.
     
    54:46
    Hlaváč dorážel u levé tyče Škorpíkovi svatyně. Ten ale měl svůj prostor dostatečně vykrytý a jeho spoluhráči dostávají touš za bránu.
     
    52:13
    Letňany právě vstřelily branku!
    Z rychlé protiakce se přeci jen hosté Škorpíka překonali. Zedkova dorážka před bránou ještě úspěšná nebyla, kdy touš proskotačil brankovištěm, následná dorážka osamoceného DANIELA VLČKA napravo ano, když zakončoval do poloodkryté klece. Asistence: Jan Zedek.
     
    51:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhý pokus ji PATRIKU PRYMULOVI vyšel bez okolků. Pohrál si s pukem, rozhýbal gólmana a bekhendovým blafákem zvedl puk nad roztaženého Zoluděva. Bez asistence.
     
    51:27
    Prymula se proháčkoval skrz obranu Letců, Pětník mu překazil zakončení zahákováním, a tak je nařízeno trestné střílení.
     
    47:27
    Čížek vystřelil z levého kruhu, jenže jeho střela pouze orazítkovala břevno. Kotouč končí v ochranné síti.
     
    44:39
    Klatt se snažili protlačit puk za Škorpíka. v jeho snaze dorážet se mu snažil zabránit Zemchenkov, který inkasuje 2 min za sekání. Letňany dostanou možnost přesilové hry.
     
    41:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují při signalizované výhodě. Další urputné dorážky před bránou Letňan přinesly Spartě již čtvrtou branku. Ve skrumáži nalezl puk ONDŘEJ PŠENIČKA, který přehodil ležícího Zoluděva. Asistence: Michal Klimo, David Vitouch.
     
    38:18
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Hlaváč – 2 min., podražení).
     
    37:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jak se říká: "Nedáš, dostaneš!" Přesně to se nyní stalo Letcům. Po nevydařeném brejku se prosazuje v úniku domácí mužstvo. Čermák nalezl najíždějícího PATRIKA PRYMULU do útočného pásma. Puk si s dostatečným časem zpracoval a prostrčil puk mezi betony Zoluděva. Asistence: Erik Čermák, David Vitouch.
     
    33:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po velikém tlaku, co si domácí vytvořili, přichází kýžená branka. Puk se dostal k MATOUŠI NAJMANOVI, který byl zcela osamocen na vrchu levého kruhu. Přesnou střelou vyprášil pravý růžek Zoluděvovi svatyně. Asistence: Ondřej Pšenička, Semen Zemchenkov.
     
    27:56
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Vitouch – 2 min., podražení).
     
    25:58
    Veliká šance dýchala na Prymulu. Zprava ho hledal spoluhráč, přihrál mu do jízdy, jenže puk byl o něco rychlejší. Než si kotouč zpracoval, do poloprázdné klece se opět přesunul Zoluděv a zasáhl proti následné střele sparťanského forvarda.
     
    23:13
    Čermák míchal s pukem před bránou, místo střely se rozhodl pro přihrávku Čížkovi. ten vypálil zespoda pravého kruhu, Zoluděva neprostřelil.
     
    20:30
    Na úvod druhého dějství pohledná souhra Sparty! Čermák vyslal nahrávku za bránou Prymulovi, ten zpracoval puk, našel před bránou Čížka, ale jeho střela Zoluděva nepřekvapila. Vyrazil puk.
     
    16:40
    Čermák zavezl puk k bráně, poslal nenápadnou přihrávku Čížkovi, který se snažil puk zvednout nad lapačku Zoluděva, ten mu v jeho akci zabránil.
     
    15:01
    Domácí se snažili ze vší sil protlačit dorážkami puk za Zoluděva, ale ani Bureš ho nepokořil. Touš zůstává pod gólmanem Letců a bude se vhazovat před jeho svatyní.
     
    13:50
    Další tlak Sparty již Letňany nedokázaly ustát bez pomoci faulu. Riley dostává 2 min za vražení na hrazení.
     
    12:54
    Dvě rychlé akce zastavil Zoluděv. Hbitá přečíslení předvedli sparťané, ale brankář hostí zasedl puk a pozastavuje hru.
     
    08:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vteřinu po návratu Čížka z trestné lavice se domácí otevírají skóre. Prymula s Čermákem ujeli hostující obraně a po vzájemné souhře zakončil akci ERIK ČERMÁK. Asistence: Patrik Prymula.
     
    06:24
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Čížek – 2 min., podražení).
     
    05:31
    Do úniku se probojoval Vlček, v souboji jeden na jednoho se Škorpíkem měl navrch domácí brankář.
     
    03:52
    Dvakrát to zkoušel Čížek z levé strany v tlaku, jež si Sparta vytvořila. Pokaždé puk skončil jen na výstroji letňanského brankáře.
     
    02:23
    Obadal ujel podél levého mantinelu, jeho střela nepokořila Zoluděva, nicméně v následném boji za bránou hostů fauloval Krutil a dostává dvě minuty za podražení. Sparta bude hrát přesilovku.
     
    00:32
    Od prvních momentů jde Sparta dopředu! Z mezikruží vypálil Prymula, Zoluděv jeho střelu vyrazil. Ani následná teč Čermáka nezajistila úvodní gól.
     
    Vítejte u 18. kola ELIOD Extraligy mladšího dorostu, kdy se proti sobě v posledním zápase první části soutěže od 12:15 utkají týmy Sparty a Letňan!

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Prymula), 34. Najman (Pšenička, Zemchenkov), 38. Prymula (Čermák, Vitouch), 42. Pšenička (Klimo, Vitouch), 52. Prymula (TS), 58. Prymula (Čížek, Pšenička) – 53. Vlček (Zedek), 57. Adamec (Riley)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš, Truhlář, Bláha, Slavíček, Guryevskiy, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Čížek, Rubeš, Obadal, Vitouch, Najman, Gluzman.
    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Krutil, Klatt, Riley, Zedek, Krchňák, Benda – Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalchenko, Václavík, Vlček.

    Rozhodčí: Hodač – Krátký, Zháňal
    bahis siteleri