Vítkovice – Liberec 0:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:0 (kon.)
Zlín – Chomutov 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (0:1, 0:3, 3:0)
HC Sparta Praha
Neděle 20.11.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, Sparta poráží Mladou Boleslav i podruhé v této sezoně, tentokráte však těsně 4:3! Ve třetí třetině se Bruslaři za již téměř rozhodnutého stavu prezentovali bojovným výkonem, nakonec se dokázali hned třikrát prosadit, a zadělat tak na dramatický závěr! Snížení však přišlo příliš pozdě, Pražané si tak připisují druhou venkovní výhru za sebou, naopak ne úplně lichotivé výsledky v podání celku z města automobilů pokračují. Ode mě je to vše, díky za pozornost a na počtenou. (20:06:26)
     
    Konec zápasu.
    59:44 Jakub ORSAVA - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští přidávají třetí branku, ovšem obávám se, že tak činí příliš pozdě! Žejdlovi rána absolutně nesedla, puk ale s pořádnou dávkou štěstí doputoval na hůl Jakuba ORSAVY, který překonal Škarka střelou k tyči!

    Asistence: Radan Lenc, Lukáš Žejdl.
     
    59:33
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Orsavovi sjel puk z čepele, Lukáš Pech na to konto pálil přes celé hřiště, branku ale těsně minul!
     
    59:07
    Málem to bylo už jen o jeden gól! Žejdlovo nahození bylo několikrát tečováno, puk nakonec vyplaval u Petra Vampoly, ten však rozvlnil pouze boční síť!
     
    58:56
    Pražané zahráli na zakázané uvolnění, hra se tedy přesune před jejich branku, a Lukáš má tak konečně prostor k odjetí na střídačku. Sparta však reaguje vybráním oddechového času.
     
    58:38
    Po dalším nepřesné rozehrání v podání domácích se sám před brankou ocitl Lukáš Pech, jeho bekhendové zakončení mezi betony mu ale nevyšlo.
     
    58:07
    Lukáš už byl na půli cesty z branky, domácí ale ztratili puk, a tak se musel zase rychle vrátit, Formanova rána byla ale Kučným zblokována do ochranné sítě.
     
    57:30
    Látal rozkmital své rychlé nohy a po Fronkově pasu se pokusil objet sparťanskou svatyni a zakončit, Škarek byl ale na tuto variantu dobře připraven.
     
    57:06
    Bruslaři si vybírají oddechový čas!
    57:06 Radan LENC - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Že by drama? Bruslaři se necelé tři minuty před koncem znovu prosazují. Po Vampolově nahození byl puk ztečován za branku, kde jej Hyka z první poslal přesně na hůl RADANA LENCE, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil!

    Asistence: Tomáš Hyka, Petr Vampola.
     
    56:28
    Po sérii nepřesností na obou stranách jsme byli svědky přihrávky rukou v podání Radana Lence, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    55:59
    Hosté už se podle očekávání zatáhli, zatím se jim konec utkání daří přežívat bez vážnějších starostí. Bude tomu tak i nadále, nebo se Boleslav ještě prosadí?
     
    55:22
    Po sérii několika prapodivných odrazů puk doputoval k Jakubu Klepišovi, který okamžitě vypálil, trefil ale pouze před sebou stojícího Švrčka.
     
    54:45
    Hosté v plném počtu.
     
    54:12
    Marek Trončinský se vydal na svůj typický ofenzivní výlet, po objetí branky vracel puk do prostoru mezi kruhy, kde Vampolovi zakončení znemožnil důrazně hrající Pech.
     
    53:39
    Lukáš Žejdl podnikl zajímavý průnik až do útočného pásma, kde napřáhl ke střele, která nebyla ale vůbec k zahození, Škarek ale zasahovat nemusel.
    Marken.cz

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 49. Stříteský (Pabiška, Klepiš), 58. Lenc (Hyka, Vampola), 60. Orsava (Lenc, Žejdl) – 6. Safin (Martin Procházka), 26. Pech (J. Hlinka, P. Vrána), 28. J. Hlinka (Pech, Čajkovský), 32. P. Vrána (J. Hlinka)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš – Stříteský, T. Voráček, Trončinský, Kučný, Hanzlík, Kurka – Orsava, Žejdl, Jonák – Hyka, Urban, Lenc – Látal, Vampola, Fronk – Pospíšil, Klepiš, Pabiška.
    HC Sparta Praha: Škarek – Čajkovský, Nedomlel, Švrček, Kalina, Barinka, Mikuš, Piskáček, Gernát – Černoch, Kumstát, P. Vrána – Safin, Uher, J. Hlinka – Forman, Klimek, Pech – Cingel, Martin Procházka, Kudrna.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Frodl, Zavřel

    Diváci: 4009
    bahis siteleri