Vítkovice – Olomouc 5:4 (1:0 po s.n.) | Kladno – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Warriors Brno 7:1 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.) | Kobra – Chomutov 0:7 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 4:5 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 2:3 (po pr.)
K. Vary – HC Litvínov 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:5 (4:2, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Neděle 20.11.2016, 13:00 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    47:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde poprvé v zápase do vedení! DAVID MIHULKA doklepl za Klasova záda střelu, která se odrazila od zadního mantinelu! Asistence: Tomáš Chlubna a Filip Křišta.
     
    45:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava z ničeho nic vyrovnává stav zápasu! Velmi dobře hrající VÍTĚZSLAV BROŽ završuje svůj hattrick! Jeho nenápadná střela zapadla přesně k tyči domácí branky. Bez asistence.
     
    31:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava snižuje na rozdíl jedné branky! VÍTĚZSLAV BROŽ se v přesilovce s ničím nepáral a z prostoru mezikruží zamířil švihem přesně k tyčce pardubické branky. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    13:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté z Vysočiny opět rychle odpovídají! ADAM NAJMAN si na středu hřiště najel na Brožovu přihrávku a mířil si to sám na Klase. Jeho pěkně umístěnou střelu k tyči neměl domácí brankář žádnou šanci chytit. Asistence: Vítězslav Brož.
     
    13:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zeman ve vlastním oslabení v pásmu udržel kotouč proti dvě napadajícím soupeřům, aby následně vyslal perfektním pasem do samostatného úniku ADAMU NEDELKU, který se tváří v tvář Krejčímu nemýlil! Pro pardubického obránce to byl první gól v nejvyšší soutěži mladšího dorostu, spoluhráči mu hned dojeli pro puk na památku! Asistence: Tomáš Zeman a Tomáš Jelínek.
     
    07:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    S góly se teď roztrhl pytel! VÍTĚZSLAV BROŽ v první jihlavské přesilovce na hranici brankoviště šikovně nastavil hůl do Najmanovy střílené přihrávky a vrací Duklu zpět do zápasu! Asistence: Adam Najman a Tomáš Chlubna.
     
    06:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nádherný gól Pardubic! Jan Lašák s PETREM ANTONÍČKEM ujeli dva na jednoho, perfektně vyšachovali hostujícího beka a pro druhého jmenovaného už nebyl problém uklidit puk do odkryté branky! Chaloupek se mohl snažit jak chtěl, tohle nemohl chytit. Přesto je jihlavský brankář po třech inkasovaných gólech střídán, do brány jde Filip Krejčí. Asistence: Jan Lašák.
     
    05:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ ZEMAN si ke konci svého střídání udělal výlet do útočného pásma a protože byl proti dvěma jihlavským bekům sám, nezbylo mu než vystřelit. Jeho příklep zamířil přesně k pravé Chaloupkově tyči! Bez asistence.
     
    02:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se v přesilovce přece jen dočkali! Rouha čistě vyhrál buly na PETRA ANTONÍČKA, jehož skrytá střela zápěstím zapadla přesně nad Chaloupkovu lapačku. Hostující brankář nemohl nic vidět. Asistence: Michal Rouha.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 3. Antoníček (Rouha), 6. Zeman, 7. Antoníček (Lašák), 14. Nedelka (Zeman, Jelínek) – 8. Brož V. (Najman, Chlubna), 14. Najman (Brož V.), 32. Brož V. (Chlubna), 46. Brož V., 48. Mihulka (Chlubna, Křišta)


    HC Dynamo Pardubice: Klas (Nečas) – Hrádek, Jelínek, Matěcha, Nedelka, Odehnal, Pejzl, Secký, Voženílek – Antoníček, Hebek, Hledík, Kazda, Koffer, Lašák, Rohlík, Rouha, Šír, Tobiáš, Zeman
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (od 7. Krejčí) – Brož P., Křišta, Rašín, Sapík, Smolko, Winkler – Brož V., Čermák, Chlubna, Juda, Kaltounková, Krajíček, Mihulka, Najman, Pigl

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Laczko
    bahis siteleri