Havlíčkův Brod – Jihlava B 8:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava B
Neděle 20.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    58:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (D. Vacík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Kohout – 2 min., hrubost).
     
    50:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kerber – 2 min., podražení).
     
    50:04
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Přibil – 2 min., držení protihráče).
     
    47:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hra 4 na 4 očividně mladým Bruslařům náramně hraje do karet, brankář Holata smutně loví puk ze své sítě už poosmé! Mladí Bruslaři opět dokonale rozebrali obranu svého soupeře do posledního šroubku a JAKUB KOŠŤÁL na konci celé akce mířil přesně do černého! Asistence: Dan Fiala.
     
    46:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři dál navyšují svůj komfortní náskok! Po Marku Kopicovi se ujal kotouče ADAM RYBÁČEK, který už měl poměrně snadnou úlohu. Zblízka neměl problém s tím, aby přehodil z dorážky ležícího gólmana Holatu! Asistence: Marek Kopic.
     
    46:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 se na ledě objevilo více volného prostoru a domácí toho dokázali využít k šesté vstřelené brance! Po Tomáši Kulhánkovi se ujal kotouče PAVEL DUDEK a nadvakrát se štěstím propasíroval z mírmého úhlu na pravé straně puk za Holatova záda! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    45:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dvořák – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Piskač – 2 min.).
     
    41:08
    Brankářka Juřicová teď měla práci! Patrik Augusta na ni střílel z bezprostřední blízkosti, ale maskovaná opora Bruslařů si v pokleku betony poradila!
     
    38:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Barák – 2 min., faul loktem).
     
    36:21
    Pavel Dudek pláchl jihlavským obráncům a ve velké rychlosti se pokusil překonat gólmana Holatu blafákem, ale to se mu přes betony nepovedlo!
     
    33:05
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a donutil gólmana Holatu k přerušení hry. Poměr sil na ledě se vyrovná, trest na 2 minuty za podražení obdržel Jakub Jančí (JHB).
     
    32:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Rybáček – 2 min., podražení).
     
    30:22
    Tohle byla nádherná akce! Pavel Dudek při přečíslení nahrál před brankoviště Tomáši Kulhánkovi, jehož ránu z voleje zmařil skvělým semaforem gólman Holata! Úžasný zákrok!
     
    30:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Fiala – 2 min., podražení).
     
    27:37
    Pavel Dudek a Adam Rybáček stříleli v pádu z předbrankového prostoru, ale nedokázali puk procedit přes Holatovy betony za brankovou čáru!
     
    26:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, Havlíčkův Brod završil potupného "bůra"! Úchvatné sólo vykouzlil MAREK KOPIC, jenž se protáhl obranou soupeře až do samostatného úniku a po špičkovém blafáku bekhendem skóroval přesně nad levé rameno gólmana Holaty, jenž neměl žádnou šanci! Bez asistence.
     
    24:26
    Pavel Dudek se krásně prohnal po pravém křídle až k bráně a z úhlu nahrál před brankoviště Adamu Rybáčkovi, ale tomu se dostal puk hodně pod brusle a bylo z toho nepřesné zakončení!
     
    24:03
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (D. Vacík – 2 min., podražení).
     
    20:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, ale znovu udeřili v podstatě okamžitě po jejím uplynutí! Pavel Dudek zavezl puk před bránu, a i když neuspěl proti gólmanu Holatovi střelou do betonů, TOMÁŠ KULHÁNEK bekhendovou dorážkou zavěsil přesně pod horní tyčku! Asistence: Pavel Dudek.
     
    20:10
    Domácí dohrávají zbytek své přesilovky a hned si vytvořili tutovku! Tomáš Kulhánek zblízka dorážel, ale o kousek minul levou Holatovu tyč!
     
    19:06
    Kapitán Jihlavy B Patrik Augusta se prosmýkl až za brodskou obranu a i když byl zezadu tísněný brodskými beky, pokusil se o blafák do bekhendu, ale netrefil bránu!
     
    18:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Piskač – 2 min., napadení).
     
    16:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři znovu přetavili svou jednoznačnou převahu gólově a vedou už 3:0! Pavel Dudek vybojoval puk, udělal s ním velký oblouk v útočném pásmu, obkroužil bránu a naservíroval puk před brankoviště JAKUBU KOŠŤÁLOVI, jenž zblízka propasíroval kotouč za Holatova záda! Asistence: Pavel Dudek.
     
    08:21
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Dýcková – 2 min., hákování).
     
    04:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihlavské béčko ztratilo v útočném pásmu puk a po rychlém protiútoku soupeře nabírá už dvoubrankové manko! Jakub Košťál sice zblízka vyprášil jen betony gólmana Holaty, ale k následné dorážce si dojel FILIP PÁRTL a nedal ranou do odkryté části brány ležícímu brankáři žádnou šanci! Asistence: Jakub Košťál.
     
    02:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci sice přesilovku nevyužili, ale udeřili krátce po jejím skončení, když přetavili ve vedení svůj mohutný a soustavný tlak! Po Tomáši Kulhánkovi se dostal k puku PAVEL DUDEK, který přesnou ranou z mírného úhlu na pravé straně prostřelil zápěstím gólmana Holatu! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    02:10
    Gólman Holata teď měl spoustu práce ve svém brankovišti. Mladí Bruslaři se teď na něj slétli jako hladové vosy na cukrovinku a nebezpečně pálili z bezprostřední blízkosti. Maskovaná opora Dukly si poradila!
     
    00:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Dýcková – 2 min., hákování).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Dudek (Kulhánek), 5. Pártl (Košťál), 17. Košťál (Dudek), 21. Kulhánek (Dudek), 27. Kopic, 47. Dudek (Kulhánek), 47. Rybáček (Kopic), 48. Košťál (Fiala)


    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Král) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Dukla Jihlava B: Holata – Kratochvíl, Nosek, Poledna, Jančí, Barák, Dúška – Augusta "C", Machovský, Havel, Kohout, Rampír, Pokorný, Piskač, Dýcková, Hroch, Přibil

    Rozhodčí: Jan Kubát – Richard Cachnín ml., Jakub Rubner
    bahis siteleri