Barys – Kunlun 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 1:2 (0:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 0:1 (kon.)
Magnitogorsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Ufa – Viťaz 1:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 23.11.2016, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Tomáš ZOHORNA - 1:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Amur Chabarovsk.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ ZOHORNA.
    56:46 Dmitrij MONJA - 1:1
     
    56:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se přece podařilo srovnat, ani Metsola už na všechno nemohl stačit. Prosadit se dokázal DMITRIJ MONJA, jeden z nejaktivnějších domácích borců, a zřejmě poslal svým gólem utkání do prodloužení. Před Metsolou dokázal z blízkosti využít přihrávky Torčeňuka zpoza branky. Asistence: Alexandr Torčeňuk, Nikita Ščitov.
     
    54:52
    Teď měl Metsola opravdu velký kus práce. Překonat se ho snažili Turbin a Timašov, následně si na něj vyšlápl rovněž Kivistö, ale ani jeden z nich neměl potřebné štěstí, aby vyrovnal. Hosty nyní pochopitelně čeká krušný závěr tohoto dějství.
    51:08 Maxim KONDRATĚV - 0:1
     
    51:08
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté byli v posledních minutách aktivnějším celkem, takže se asi dočkali zasloužené odměny. MAXIM KONDRATĚV to od modré čáry prostě zkusil a jeho pokus zapadl za nešťastníka Ustinského. Bude tohle nakonec rozhodující zásah? Ještě máme do konce devět minut. Asistence: Jan Kolář, Tomáš Zohorna.
     
    38:57
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., hákování).
     
    37:46
    Velký závar před domácí brankou! Železnov objel branku a předložil puk do ohně. Tam se hned tři hráči Amuru snažili trefit do puku. Avtomobilist přežil s velkým štěstím.
     
    33:48
    Velká možnost Avtomobilistu! Gubin z pravé strany předložil přihrávku do středu na najíždějícího si Golyševa, jehož tečovaná rána možná i orazítkovala brankovou konstrukci. Teď měli hosté velké štěstí.
     
    31:40
    Snad Kolář nyní hodně chytře tečoval Ramstedtovu přihrávku od pravého mantinelu. A Ustinskij zasáhl jen reflexivně svým betonem. Pro domácí nakonec vše dopadlo dobře, i když puk následně nepříjemně poskakoval po brankovišti.
     
    31:14
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Konstantin Volkov – 2 min., sekání).
     
    23:04
    Moc pěkná akce domácího celku! Gubin se dostal poměrně pohodlně do mezikruží, odtud zadovkou přenechal puk Simakovovi, který z vyložené pozice namířil svůj pokus jen do Metsoly. Hned první zákrok byl pro hostujícího gólmana hodně složitý.
     
    19:15
    Kapitán Michnov se dostal do obrovské šance! Na levém kruhu dostal parádní přihrávku, hezky mířil pod břevno, nicméně Metsola se stačil přemístit a šťastně vyrazit ramenem.
     
    14:01
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Michail Železnov – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:22
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Kristian Kuusela – 2 min., držení protihráče).
     
    04:40
    Na druhé straně se dostal Amur do protiútoku. Ramstedt z levé strany přihrál do středu, kam si najížděl Železnov, jenž prověřil připravenost brankáře Ustinského. Nakonec byla posunutá branka, vhazovat se bude v útočném pásmu hostujícího celku.
     
    02:43
    Gubinova rána z levé strany jen těsně minula Metsolovu bránu! Hostující brankář se stačil nějakým způsobem přemístit, kdyby však střela letělě jen o kousek níže, skončila by zajisté nad jeho ramenem.
     
    02:18
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., hákování).
     
    01:35
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., držení protihráče).
     
    01:03
    Tenhle moment domácí fanoušky zcela jistě nepotěšil. Monja z pravé strany vypálil, Metsola kryl, pak si střelu dojel a zavěsil puk za brankovou čáru. Nicméně rozhodčí už předtím hru přerušili, takže tenhle gól nemohl být uznán.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 57. Monja (Torčeňuk, Ščitov) – 52. Kondratěv (J. Kolář, T. Zohorna), rozh. náj. T. Zohorna

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Alexej Byvalcev (CHA)
    0:1   Dmitrij Monja (JEK)
    2. série:
    0:1   Vitalij Popov (CHA)
    0:1   Rok Tičar (JEK)
    3. série:
    0:2   Tomáš Zohorna (CHA)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Sochatskij) – Ščitov, Kivistö, Megalinskij, Alexej Vasilevskij, Žuravljov, Turbin, Timašov – Simakov, Gubin, Golyšev – Michnov, Koukal, A. Garejev – Monja, Torčeňuk, Česalin – Tičar, K. Volkov, Ivašov – Miťakin.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Kondratěv, J. Kolář, Aťušov, Zub, Kamalov, Kosmačjov, Podzinš – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – Litovčenko, Byvalcev, Vl. Ušenin – Stasjuk, Romancev, Železnov – Dědunov, V. Popov, Nazarov.

    Rozhodčí: Birin, Ibatulin – Aljošin, Něstěrov
    bahis siteleri