Jihlava – Prostějov 4:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Havířov – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Kladno – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Slavia – Motor ČB 2:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 23.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté asi mohou na bodový zisk zapomenout, protože Jihlavští vyhráli zásluhou Semana buly po levici Škarka, TOMÁŠ ČACHOTSKÝ vyvezl puk kousek za modrou, nahodil ho vzduchem na branku, ten spadl na led a snesl se do prázdné klece. Bez asistence.
     
    58:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Aleš Holík vypálil od modré a v předbrankovém prostoru se prosadil tečí MATOUŠ VENKRBEC. V Jihlavě to bude ještě pořádné drama. Domácí vehementně reklamují vysokou hokejku, rozhodčí ale nemá pro diskuze pochopení a Jestřábi prohrávají už pouze o gól. Asistence: Aleš Holík.
     
    57:05
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté ještě korigují stav a mažou nulu ze svého konta vstřelených branek. Protivný vystřelil z pravé strany blíže u kruhů na branku a pokud jsem dobře viděl, tak LUKÁŠ ŽÁLČÍK lehkou tečí usměrnil kotouč po ledě k levé tyči branky Škarka. Asistence: Tomáš Protivný, Patrik Moskal.
     
    32:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí dávají pádnou odpověď hrstce svých "fanoušků," kteří si přišli za střídačky tak akorát zakřičet a vylít zlost, a zejména při jihlavské přesilovce. Protasenja přihrál kotouč na modrou pro PETRA ŠIDLÍKA a další z produktivních jihlavských obránců si svůj návrat do sestavy osladil střelou od modré, která skončila až v síti. Možná ale, že jeho střela byla tečována. Uvidíme v dalším průběhu utkání. Góly dnes dávají pouze obránci. Asistence: Anatolij Protasenja, Tomáš Čachotský.
     
    19:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Do konce první třetiny schází 9,4 vteřiny a jihlavští hokejisté se prosazují podruhé. Těžko říct, zda Pavel Kantor viděl vše ideálně, jelikož před ním při střele JIŘÍHO ŘÍHY projel hráč. Kotouč mu proto prošel mezi betony do sítě. Asistence: Michal Důras, Aleš Jergl.
     
    12:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se po čtyřech utkáních dostávají do vedení. Prostějov nedokázal udržet kotouč na svých holích. Proto si jej našel JIŘÍ ŘÍHA a udělal jednoduchou věc – "když nevíš, co s pukem, tak vystřel" – a průstřelem z pravé strany otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Michal Důras.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Říha (Důras), 20. Říha (Důras, Jergl), 33. Šidlík (Protasenja, Čachotský), 60. Čachotský (F. Seman) – 58. Žálčík (Protivný, Moskal), 59. Venkrbec (A. Holík)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Říha, Dundáček, Kaláb, Szathmáry, Šidlík, Dobrovolný (C) – Jergl, Skořepa, Důras – Protasenja, F. Seman (A), Stoklasa – Diviš (A), Zeman, Čachotský – Jícha, Březina.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – D. Kolář, A. Holík (A), T. Kvapil, V. Zadražil, Protivný, Kaluža – Zabloudil, Moskal (A), Martin Novák – Rudovský, Venkrbec (C), Luňák – L. Krejčík, Šlahař, Žálčík – Švec, Hozák, Fiala.

    Rozhodčí: Bejček – Doležal, Šmika

    Diváci: 906
    bahis siteleri